Transparent
Inloggen
Sluiten

Fitte Fer krijgt mogelijk contract

19 juli 2019 08:46
Foto: Pro Shots

Fitte Fer krijgt mogelijk contract; image source: Pro Shots

De clubloze Leroy Fer traint alweer een tijdje mee met Feyenoord. De voormalig international uit Zoetermeer maakt daarbij een uitstekende en opvallend fitte indruk. Het lijkt erop dat de middenvelder komende zaterdag mee zal doen in de besloten oefenwedstrijd tegen Karlsruher SC. Bij een geslaagde test ligt het voor de hand dat Feyenoord hem een contract aan zal bieden.

In de media wordt het aanbieden van een contract aan Fer verbonden met de andere transferperikelen rond Feyenoord. Een mogelijk vertrek van Berghuis zou ruimte verschaffen in het salarisbudget van de club, maar het aantrekken van een vervanger voor de geblesseerde Jørgensen zou het juist weer ingewikkelder maken. In elk geval lijkt Jaap Stam voorstander van het vastleggen van Leroy Fer en dus een terugkeer op het oude nest. Fer speelde na zijn vertrek bij Feyenoord voor FC Twente, Norwich, QPR en Swansea. Hij is elfvoudig international en scoorde daarin éénmaal.


Discussieer mee op de forums


Tags

fer leroy aanbieden berghuis clubloze geslaagde ingewikkelder karlsruher nest norwich qpr salarisbudget stam transferperikelen twente verschaffen voorstander zoetermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Als Fer fit is en hij wil graag, dan contract aanbieden, iig beter dan de overige linker middenvelders.
Daarna Berghuis verkopen, ondanks dat hij de beste Feyenoorder is en spits (doelpunten) kopen.
+1/-1

5 maanden geleden
Fer zeker halen!
Enkel niet als hij gemankeerd is door de blessure en het nooit meer goed komt zie straks jorgensen... Daar waarschuwde ik al voor toen we jorgensen kochte. Was bij zijn oude club ook vaak geblesseerd maar had bij ons 1 wonder seizoen. Had je daarna weg moeten doen...

Fer zou je als rechter middenvelder kunnen gebruiken maar is mijns inziens een betere rechter centrale verdediger. Verkoop je botteghin, van beek.

Berghuis er ook bij houden of psv gruwelijk afzetten en hem heel duur verkopen minimaal 20 mil of 15 mil met wat spelers van psv die op een dood spoor zijn. Kwaliteiten berghuis en fer heb je nodig in deze selecte.

De selectie is nog lang niet af je mist teveel kwaliteit.
Zowel voorin op het middenveld en in de verdedeging.
+1/-2

5 maanden geleden
Vond jij het afgelopen woensdag zo slecht dan tegen de grieken?
+1/-0

 
5 maanden geleden
nee, zo slecht was het echt niet. Met een goede spits en goede CV kun je een eind komen.
+4/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
De speelstijl van stam staat me wel aan.
Je moet er alleen het materiaal voor hebben om de speelstijl uit te voeren. Botteghin en van der heijden zijn enkel nuttig als je met je kont in de 16 blijft door gebrek aan snelheid en opbouwent is het niet best. Dus werkt niet als je met veel ruimte in je rug gaat spelen en het spel wil maken. Dat zag je vorig seizoen al dus stam moet echt stoppen botteghin en vander heijden daarvoor te gebruiken. Is nu het moment om daar te selecteren en te experimenteren in de voorbereiding. (Test tapia/burger links centraal samen met fer/st.juste rechts centraal als centrale duo's) Malacia is nog te grillig en haps te vaak geblesseerd. St.juste is in potentie een goeie speler en multi inzetbaar maar ook vaak geblesseerd en heeft soms dure onoplettendheden. Zie tegen doelpunten die onze defensie niet tegen hield.

Je middenveld mist kracht verdedigende kwaliteiten een bal afpakker en werker zonder vilhena.
Zonder jorgensen is je spits positie slecht bezet. Want is ook vaak geblesseerd.
En larsson is als linker vleugel niet goed genoeg.
Dan moet je ook nog hopen dat op je rechter vleugel narsingh op niveau terug komt en zijn snelheid heeft behouden na zijn blessure.

Het feyenoord wat je nu zag is helaas nog fc groningen niveau... Als je geluk hebt.

Er moet dus kwaliteit bij op de vlakken die ik hier aan geef anders word het een treurig seizoen.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Nou laten we zeggen dat het redelijk naïef was hoe er verdedigd werd en te weinig creatief om echte kansen te creëeren.
Dus ja het was redelijk slecht. .
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Kelly vond ik ook niet mee vallen.... Een verbindings speler zonder de venijnige agressie en visie en inzicht van clasie... Daar ga je de oorlog niet mee winnen. Hij heeft ook nog alle zwaktes van clasie geen lengte niet heel snel en fysiek niet sterk en verloor veel duels.

Hoop niet dat stam hem de hand boven het hoofd houd als hij niet goed genoeg blijkt te zijn omdat stam hem zelf heeft gehaald. Burger was op kelly zijn positie zelfs beter.
+2/-1

5 maanden geleden
We mogen blij zijn mer elke aanwinst van niveau.Een speler als Fer kunnen we goed gebruiken, dat bleek wel tegen Panathinaikos. Meer body en ervaring dan Kelly.
+1/-0

5 maanden geleden
Fer is als hij komt(vandaag /morgen in de heli) helemaal doorgelicht .
Die speelt vandaag zijn testwedstrijd.
Nu de rvc de touwtjes in handen heeft genomen zal fer niet de laatste aankoop zijn .
Er gaat nog veel gebeuren
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen arrow belastinggeld berghuis blaak bodegom city dirkteur gebouwd gemeente gerenoveerd hanegem herik hns ivm jorien koevermans kristensen kuip lenen maas marsman parkeergarage porto rechtvaardigen socrates sparta superkuip verbouwing