Transparent
Inloggen
Sluiten

Telegraaf: AZ voorbereid op vertrek Eenhoorn

19 juli 2019 07:20 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Telegraaf: AZ voorbereid op vertrek Eenhoorn; image source: Pro Shots

Het lijkt er sterk op dat Feyenoord gaat proberen AZ-directeur Robert Eenhoorn te strikken als opvolger van de vertrekkende eigen Algemeen Directeur Jan de Jong. In Alkmaar wordt inmiddels serieus rekening gehouden met dit scenario en De Telegraaf vond uit dat de opvolger voor Eenhoorn al in de organisatie aanwezig is. Bij een vertrek van Eenhoorn schuift Michael Kinsbergen daar door.

AZ behaalde onder Eenhoorn knappe prestaties met twee derde en twee vierde plaatsen, naast een zesde plaats, plus twee finaleplaatsen in de KNVB Beker. Er was al eerder sprake van interesse van Feyenoord in de diensten van Eenhoorn, maar destijds vond de bestuurder het nog te vroeg om AZ te verlaten.

Meer op Telegraaf
Tags

eenhoorn telegraaf alkmaar bestuurder finaleplaatsen jong kinsbergen knvb michael vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Zeer welkom deze man!heeft een hoop kennis van zaken en dat kunnen we snel en hard gebruiken niet veel bla bla maar nuchter,eindelijk weer iets positiefs!
+3/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Prima Eenhoorn of jordi cruijff zouden een aanwinst zijn.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Jordy Cruif komt na de jaarwisseling. Eenhoorn is een AD
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ook Eenhoorn zal tegen grote problemen aanlopen , als hij de Jong definitief gaat vervangen. Je kan hem wel met veel bombarie aankondigen , maar groter dan Jorien zal hij nooit worden ;-)

De gemeenteraad krijgt steeds meer bedenkingen bij Feyenoord City ( alleen die kitscherige kotsnaam al ,noem het dan gewoon weer HNS), de kans dat dat nog 10 jaar duurt is groot. Maar dat wordt wel 1 van zijn hoofdtaken.

Maar ja : er staat wel op je CV dat je algemeen directeur van Feyenoord geweest bent voor 4 jaar.
+1/-1

4 jaar geleden
Als voormalig topsporter van een stevige sport ( honkbal) vind ik hem nu al vele malen beter passen bij Feyenoord dan Jan de Jong met zijn fletsheid en kleurloosheid. Hem heb ik nooit begrepen als keuze voor algemeen directeur , vooral niet gezien zijn achtergrond als NPO-baas met het linkse klapvee. Echt een extreem belachelijke keuze was dat.
+3/-1

4 jaar geleden
Ik zie hem nooit komen. Eenhoorn is een sterke persoonlijkheid die alle touwtjes in handen heeft. Als ik lees hoe het met Jan de Jong is gegaan geloof ik nooit dat ze een nog sterkere persoonlijkheid daar neerzetten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Niks ten nadele van Eenhoorn,maar zie toch liever,alhoewel vloeken in de kerk voor velen hier gezien zijn achtergrond,Louis van Gaal als eindverantwoordelijke.Heeft een erg groot netwerk en is een persoonlijkheid,hoe je het ook wendt of keert.Maar zal niet in het salarishuis passen....Ondertussen modderen we maar verder!Is meer belijd dan beleid......
+1/-2

4 jaar geleden
Zou mooi zijn als Robert komt.

Even wat anders,duurt wel heel erg lang een forum aanmaken. Zo erg ingewikkeld is dat niet hoor omdat de maken. Al bijna 2jaar te gek voor worden.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanbevelingen aangifte acardipane afrika afrikaan arneslot bcg consultants cruyff derksen discriminatie eredivisie fries friesland heerenveen jonk kaap middenveldert persie rechtzaak slot snor ueda verdiaanse volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki