Transparent
Inloggen
Sluiten

Probleem met knie Jørgensen houdt aan

19 juli 2019 05:52
Foto: Pro Shots

Probleem met knie Jørgensen houdt aan; image source: Pro Shots

Zelf was hij vorige week nog optimistisch, maar het blijkt deze week flink tegen te vallen met de knie van Nicolai Jørgensen. De club stuurde hem naar het ziekenhuis omdat men het niet vertrouwde en inmiddels blijkt dat spelen er voorlopig echt niet in zit. Volstrekte rust is de voorlopige remedie, in de hoop dat het beter wordt. Verwacht wordt dat Jørgensen niet mee zal kunnen doen met de start van de competitie en de voorronde van de Europa League.

De blessure ontstond eind vorig seizoen met de interlands. De speler zelf had het gevoel dat het weg was, maar toen hij weer voor zichzelf begon te trainen werd de knie toch weer stijf. Op het trainingskamp in Oostenrijk moest Jørgensen afhaken bij de groep.


Tags

afhaken oostenrijk remedie stijf trainingskamp volstrekte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
Klotezooi. Vorig jaar ook al een slechte start mede door zijn afwezigheid. Ik had dan toch Dalmau gehaald die net naar Utrecht is. Nu weet ik het even niet. Vincent Janssen als het lukt maar ja... Zirkzee wellicht huren maar lijkt naar ADO te gaan. Redan van Chelsea naar Hertha voor klein bedrag ongelofelijk mega groot talent (Ajax verleden maar goed).
+1/-0

5 maanden geleden
Met Jörgensen blijft 't tobben. Vente is te licht en het is al te laat voor spelers van hier. Kökçü kan in de kleine ruimte spelen met Berghuis om 'm heen, Hansson links en Narsingh rechts. Meer smaken hebben we niet.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen arrow belastinggeld berghuis blaak bodegom city dirkteur gebouwd gemeente gerenoveerd hanegem herik hns ivm jorien koevermans kristensen kuip lenen maas marsman parkeergarage porto rechtvaardigen socrates sparta superkuip verbouwing