Transparent
Inloggen
Sluiten

Daryl Janmaat: "het is best wel een puinhoop bij Feyenoord"

18 juli 2019 21:27
Foto: Pro Shots

Daryl Janmaat: "het is best wel een puinhoop bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Oud-Feyenoord Daryl Janmaat stond vanavond voor de camera's van Ziggo Sport in verband met zijn optreden met Watford FC tegen Ajax in een oefenpotje. De verdediger werd uiteraard gepolst over een eventuele terugkeer op het oude nest in Rotterdam. "Die optie bestaat nog altijd, maar is nu niet aan orde", vertelde de geboren Leidschendammer. "Het is momenteel best een puinhoop daar, vooral buiten het veld. Ik volg de club nauwlettend. Ik heb altijd goede gevoelens bij Feyenoord", aldus Janmaat.


Tags

janmaat daryl puinhoop gepolst leidschendammer nauwlettend nest oefenpotje watford ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
Lekker belangrijk wat er buiten het veld gebeurt. Je bent een 'prof' voetballer. Je moet het op het veld laten zien dus focus op je spel, wat er buiten het veld gebeurt is niet aan de orde.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Die jongen is ook supporter, dus logisch dat hij dat volgt.
+1/-0

5 maanden geleden
Beste FR 1908, ik vermoed dat je niet helemaal de strekking van het betoog van Janmaat begrijp, wat hij stelt heeft niets met het voetbal te maken maar uitsluitend de interne organisatie binnen Feyenoord.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Beste japiojo3, je hebt gelijk. Mijn excuses!
+1/-0

5 maanden geleden
Tja een speler met brains kunnen we juist wel gebruiken op het veld ook op de rechts back positie.Hij heeft gewoon gelijk. Word mss ook lastiger hem terug te halen... hij had geheid een goeie band met van geel (die hem haalde) die is nu weg. Mocht hij niet aan spelen toe komen bij watford hem polsen om te huren en na dit seizoen (mocht hij renderen) transfervrij een contract geven.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik vermoed dat Janmaat en vele spelers die gepolst kunnen worden het beleid van de club een dermate puinhoop vinden dat ze op dit moment gewoon geen trek hebben. Kwestie van tijd of Stam gooit de handdoek in de ring. Want met deze selectie begint hij niets. En wie zoveel op heeft met onze " talenten " is ziende blind. Onze kweek ligt vwb niveau een heel stuk achter op andere clubs.
+1/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt de selectie is nog niet best. En de talenten ook niet... Dat krijg je mensen als je bij feyenoord van geel 8 jaar laat aanmodderen. Je jeugd opleiding is een puinhoop en je selectie is brandhout en geen belofte team in de voetbal pyramide. Tel uit je winst.

Maar ik zie het iets rooskleuriger in. Feyenoord heeft nog altyd zijn naam mee. En mocht eenhoorn komen kent hij ook alle clausules in contracten van hun top talenten. Als er een gunstige clausule mogelijkheid is meteen stengs halen.

Transfervrij zijn er nog opties maar dan moet men snel handelen.

Maar stam moet wel aan de toekomst denken en ophouden met spelers in te zetten die vorige seizoenen pijnlijk hun zwaktes lieten zien en daar echt niet meer in verbeteren.

Voorbeeld niet spelen met botteghin en van der heijden als centraal duo...hebben niet de snelheid als je met ruimte in je rug speelt. En opbouwent is botteghin ook niet best. Op het middenveld moet je nu vilhena en clasie weg zijn heel snel een goeie nieuwe samenstelling vinden en met spelers experimenteren. Een spelmaker een creatieveling en een box to box.

Mijn angst is dat kelly op voorspraak van stam is gekomen maar niet het gewenste niveau heeft... Maar stam hem kansen blijft geven...
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik vrees dat we met Stam een trainer hebben die het goed doet bij een club waar je niet hoeft te excelleren. Groningen, Heerenveen, Utrecht, dat zijn clubs waar je lekker mag bootcampen. Bij Feyenoord moet je er staan. Dat is een druk waar gerenommeerde trainers mee om kunnen op voorwaarde dat ze ook nog eens een puike selectie hebben. Persoonlijk denk ik dat we enkel met Botteghin, van der Heijden, Narsingh, Berghuis, Tapia en Vermeer spelers hebben die onder druk kunnen presteren ( sommigen zullen zeggen " Tapia ?? ", jazéker, die heeft nu op voldoende hoog niveau gevoetbald ), de rest is leuk voor café-voetbal en de zomeravond-competitie. Kelly is volgens mij niet veel meer dan lollig vriendje van Stam, type speler die erg veel lijkt op Clasie, ik denk dat het na één seizoen retour Ierland wordt.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arrow baan backs belopen berghuis bodegom dirkteur fer gebouwd hanegem hns janjanmaat jorgensen jorien kuip narsingh persie porto rangers realist rente socrates stadstoezicht toornstra verbouwing vertraging yoda