Transparent
Inloggen
Sluiten

[UPDATE] Feyenoord negeert oproep Berghuis en zegt nee

17 juli 2019 16:42 - AD
Foto: Pro Shots

[UPDATE] Feyenoord negeert oproep Berghuis en zegt nee; image source: Pro Shots

Diverse media melden dat Feyenoord, ondanks de oproep van Steven Berghuis zelf om in gesprek te gaan over een transfer, PSV onmiddellijk nee heeft verkocht toen de Eindhovenaren zich meldden voor Berghuis. Wat de Rotterdamse club betreft is de linksbenige spits niet te koop.

Fans van zowel PSV als Feyenoord reageerden de afgelopen dagen opvallend negatief op een mogelijke transfer. Onduidelijk is nog wat PSV en Berghuis nu gaan doen.

[UPDATE 23:00] Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV ongeveer 8 á 9 miljoen wil betalen voor Berghuis plus "een bescheiden en misschien creatieve uitloop". De club wil de pogingen om de spits naar Eindhoven te halen nog niet staken.

Meer op AD
Tags

berghuis meldden reageerden staken uitloop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Volhouden, maar ik vrees dat hij toch richting PSV vertrekt.
Alles heeft zijn prijs.
+1/-0

4 jaar geleden
Lekker,een speler die er geen zin meer in heeft en zijn kont in de krip gooit
+1/-0

4 jaar geleden
Wat Berghuis nu vindt dat vond hij natuurlijk een dikke maand terug ook, want de uitgangspunten zijn niet veel veranderd en het bod lag er al, dus heeft hij eerst gepoogd zijn positie bij Feyenoord te verstevigen en misschien ook rondgekeken of er nog andere clubs op de loer liggen. Ik heb het vreemde gevoel dat zijn woorden en beweringen van de laatste tijd niet zo loepzuiver zijn. Ook niet richting PSV. Als hij daar gaat spelen zal het ook wel uitdraaien op louter zich in de kijker werken en meer niet. Jammer want Berghuis is een heel goede speler. Eigenlijk zou hij wat meer van Persie of Kuyt in zich moeten hebben. Die hadden een glanzende laatste termijn aan hun carrière kunnen maken met vele vele euro's maar kozen voor het armlastige clubje in Rotterdam.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Berghuis is 27 en heeft nog niets gepresteerd in het buitenland. Dat is niet echt vergelijkbaar met Dirk en RvP. Mind you: Dirk ging na Liverpool ook eerst nog even wat extra miljoenen ophalen in Turkije voordat hij bij ons kwam afsluiten.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Het liefst je beste speler behouden zeker je concurrent niet versterken.

Maar voor veel miljoenen en spelers die bij psv op een dood spoor zijn en ons kunnen versterken en zo psv financieel en sportief verzwakken vind ik ook een prima idee.


Off topic:
palmeira de baziliaamse nummer 1 zou geinteresseed zijn in botteghin. Dikke strik er om inpakken en weg brengen en fer aub een contract geven.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Ja, laten we overal een strik om heen doen. Ik zag Been zitten op de tribune vanavond. De man die Romano Denneboom en vdBeukering binnenhaalde. Als dit soort lui het weer voor het zeggen krijgt dan wordt het een heel triest seizoen.
+1/-0

4 jaar geleden
De ervaring leert dat de club altijd aan het kortste eind trekt. Dus, de directie doet er verstandig aan om rekening te houden met verschillende scenario’s.
+1/-0

4 jaar geleden
Laat pisvee even snel opdonderen 8 a 9 miljoen met een klein bonusje,lachwekkend gewoon en als Berghuis vervelend wordt lekker op de bank dan komt meneertje helemaal niet meer aan de bak,Feyenoord moet gewoon zijn poot stijf houden klaar!
+3/-0

4 jaar geleden
Toon Gerbrands meldt dat PSV heeft geïnformeerd bij Feyenoord en dat het voor hem ophield toen er "niet te koop" werd gemeld. Maar eens kijken of deze man echt zo fatsoenlijk is als hij lijkt en het niet uitdraait op arbitrage. Die prijs is helemaal belachelijk, daar mag hij Sinistera voor meenemen.
+1/-0

4 jaar geleden
8/9 miljoen is waarschijnlijk de prijs die PSV kán betalen. Maar als Lozano, Bergwijn en/of Perreiro verkocht worden, heeft PSV meer te besteden. Dat willen ze echter vóór zijn. En daarom moet Feyenoord zo lang mogelijk wachten.
+1/-0

4 jaar geleden
Als een speler weg wil, laten gaan. Wel goed onderhandelen en uitkomen op 14 miljoen.
Hij wisselt goede momenten af met slordige momenten, zoals gisteravond. Hij levert de bal makkelijk in, met als gevolg de 0-2.
+1/-0

4 jaar geleden
pfff 8/9 miljoen. Als we op 17 zouden uitkomen, dan wellicht
+1/-0

4 jaar geleden
Zelf voor Perreiro ( met nog 1 jaar) 15 miljoen vragen en Feyenoord van zijn beste speler beroven voor 8 miljoen? Doe er maar 10 miljoen bij dan kunnen we misschien praten.

Ook tegen Ajax een grote mond opzetten, maar zelf.........dus NJET!
+1/-0

4 jaar geleden
Wat zou de speler die psv aan ajax zal gaan slijten op gaan brengen, die doen ze echt niet weg voor onder de 20 miljoen.
Feyenoord is altijd al zwak geweest met verkopen, omdat ze niet veel in de CL hebben gespeelt, het gaat er bij mij om hoe is de speler en heb Feyenoord hem zelf nodig , en is het wijs om hem aan je concurrent te verkopen.
Feyenoord houd je poot stijf voor 10 miljoen kan je geen goede spelers terug halen en bedenk wel dat de rechterkant meteen verzwakt is, zo'n speler is niet zo makkelijk te vinden
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat afbrandt arena cate eredivisie eringa gimenez kern kloese knvb kroes middenveldert minteh mislintat ono overmars paixao pier praag rvc side slot staken steijn voorhand voorzitten willykment yoda zerrouki