Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord trekt banden met FSV De Feijenoorder aan

17 juli 2019 11:20 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord trekt banden met FSV De Feijenoorder aan; image source: Pro Shots

Feyenoord meldt vandaag op haar website dat het de banden met FSV De Feijenoorder gaat aantrekken. Een formele samenwerkingsovereenkomst vervangt allerlei afspraken en samenwerkingen die er in het verleden waren. De beide partijen benadrukken dat beide organisaties onafhankelijk blijven van elkaar.

Het meest directe en concrete resultaat van de samenwerking is dat alle leden van FSV De Feijenoorder vanaf donderdag (en dus ook op de komende Open Dag) 10% korting krijgen op het hele assortiment in de Feyenoord Fanshops. Later zal dat ook gaan gelden voor de webshop, maar daar moet blijkbaar nog wat werk voor gebeuren. Andere afspraken gaan over hulp van de club bij sfeeracties en kaarten voor Europese uitwedstrijden via de supportersvereniging.

Remco Ravenhorst (voorzitter FSV De Feijenoorder): "We zijn blij met deze stap, omdat we onze leden hierdoor weer wat extra kunnen bieden. Met deze samenwerking onderschrijft de club het belang van een onafhankelijke vereniging. We denken op deze manier ruimte te creëren om meer voor elkaar en supporters te kunnen betekenen, maar waar nodig kritisch naar elkaar te kunnen blijven. Club en supporters hebben elkaar nodig."

Meer op Feyenoord


Tags

feijenoorder fsv assortiment fanshops formele korting onderschrijft ravenhorst remco samenwerkingen samenwerkingsovereenkomst sfeeracties supportersvereniging webshop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arrow baan backs belopen berghuis bodegom dirkteur fer gebouwd hanegem hns janjanmaat jorgensen jorien kuip narsingh persie porto rangers realist rente socrates stadstoezicht toornstra verbouwing vertraging yoda