Transparent
Inloggen
Sluiten

Oost-variant krijgt de ruimte, gunstig voor Feyenoord City project

17 juli 2019 08:05 - FD
Foto: Pro Shots

Oost-variant krijgt de ruimte, gunstig voor Feyenoord City project; image source: Pro Shots

Regiobestuurders en het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat (I&W) hebben besloten om de aanleg van de oost-variant nader te onderzoeken, als het gaat om de nieuwe oeververbinding tussen Kralingen en Rotterdam Zuid. De gemeente Rotterdam, Ridderkerk en de RET krijgen hiermee wat ze graag willen. De variant past het beste voor het prestigeproject Feyenoord City, dat naast een nieuw stadion voor Feyenoord ook allerlei andere aspecten kent, zoals hotels, winkels en woningen.

Meer op FD
Tags

oost project gemeente hotels infrastructuur kralingen oeververbinding prestigeproject regiobestuurders ret ridderkerk waterstaat winkels woningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Gisteren rondgekeken in de Kuip? Zo leeg wordt het als het team geen kwaliteitsimpuls krijgt en waar moet dat geld vandaan komen? Dus nu gaan bouwen is zelfmoord. Ik ben helemaal voor een nieuw stadion, maar geen megalomaan project wat altijd veel duurder wordt en sowieso niet rendabel te krijgen is met een club die in de Eredivisie om plek 5 speelt.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Was iedereen in de beleidsbepalers maar zo slim inderdaad.
Een nieuw stadion, prima maar eerst moet de kwaliteit van de selectie omhoog anders wordt het niks in welk stadion dan ook.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.813 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden bijlow danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal socrates stengs trump tsoungui ueda willykment wingbacks zerrouki