Transparent
Inloggen
Sluiten

Oost-variant krijgt de ruimte, gunstig voor Feyenoord City project

17 juli 2019 08:05 - FD
Foto: Pro Shots

Oost-variant krijgt de ruimte, gunstig voor Feyenoord City project; image source: Pro Shots

Regiobestuurders en het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat (I&W) hebben besloten om de aanleg van de oost-variant nader te onderzoeken, als het gaat om de nieuwe oeververbinding tussen Kralingen en Rotterdam Zuid. De gemeente Rotterdam, Ridderkerk en de RET krijgen hiermee wat ze graag willen. De variant past het beste voor het prestigeproject Feyenoord City, dat naast een nieuw stadion voor Feyenoord ook allerlei andere aspecten kent, zoals hotels, winkels en woningen.

Meer op FD


Tags

variant city oost project gemeente hotels infrastructuur kralingen ministerie nader oeververbinding prestigeproject regiobestuurders ret ridderkerk waterstaat winkels woningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Gisteren rondgekeken in de Kuip? Zo leeg wordt het als het team geen kwaliteitsimpuls krijgt en waar moet dat geld vandaan komen? Dus nu gaan bouwen is zelfmoord. Ik ben helemaal voor een nieuw stadion, maar geen megalomaan project wat altijd veel duurder wordt en sowieso niet rendabel te krijgen is met een club die in de Eredivisie om plek 5 speelt.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Was iedereen in de beleidsbepalers maar zo slim inderdaad.
Een nieuw stadion, prima maar eerst moet de kwaliteit van de selectie omhoog anders wordt het niks in welk stadion dan ook.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arrow baan backs belopen berghuis bodegom dirkteur fer gebouwd hanegem hns janjanmaat jorgensen jorien kuip narsingh persie porto rangers realist rente socrates stadstoezicht toornstra verbouwing vertraging yoda