Transparent
Inloggen
Sluiten

Berghuis vraagt Feyenoord te praten met PSV

16 juli 2019 16:33 - VI
Foto: Pro Shots

Berghuis vraagt Feyenoord te praten met PSV; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat het management van Steven Berghuis het verzoek heeft neergelegd bij Feyenoord om een transfer naar PSV bespreekbaar te maken. Tot dusver weigerde de Rotterdamse club dat gesprek aan te gaan, na een initiële prijsindicatie. De 27-jarige speler geeft met deze beweging duidelijk aan wat zijn intenties zijn en probeert de ontstane impasse te doorbreken. Het is nog onduidelijk hoe de Rotterdamse club op het verzoek zal reageren of wat de Eindhovenaren bereid zijn te betalen voor de linksbenige vleugelaanvaller met een contract tot 2021.

Meer op VI
Tags

berghuis bespreekbaar initiele prijsindicatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Mocht dit bericht waar zijn, waar rook is is vuur, dan zal Feyenoord er het uiterste moeten proberen uit te slepen.
Wat Berghuis betreft is de vraagprijs van 20 miljoen dan ook de bodemprijs, minder absoluut niet.

Feyenoord kennende zal hij wel voor 8 miljoen verhuizen naar Eindhoven.

Van Berghuis zelf valt het me tegen, zoveel beter is PSV nou ook weer niet en op de 10 positie zie ik hem ook niet bij PSV komen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nooit zal PSV meer gaan betalen als dat de transfer van Luuk de Jong heeft opgebracht namelijk 15 miljoen euro. Ze schatten Berghuis echt niet hoger / meer in dan de Jong. Dat is dus het budget waarmee PSV hun 'topaankoop ' van deze zomer wil aantrekken.

Die 20 miljoen euro is echt compleet uit de lucht gegrepen en op het extreem belachelijke af, maar Berghuis nader en goed bekeken kan hij zo'n hoog bedrag ook nooit waarmaken.

Wanneer PSV maximaal 15 miljoen euro wil uitgeven zullen ze eerst 10 - 12 miljoen bieden ,en daarna begrijpt iedereen wel waar het op zal uitkomen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Berghuis komt als vervanger voor Lozano en die gaat 40 mil opbrengen.
+1/-0

4 jaar geleden
Daar gaat dan onze beste speler en ook nog wel naar de concurrent.Zal wel weer voor een habbekrats verkocht worden. Als dit waar is valt het mij ook smerig tegen van Berghuis
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wat een onzin. Waarom mag hij zich sportief niet verbeteren?
+1/-0

 
4 jaar geleden
PSV is tweede geworden in de competitie, Feyenoord derde. Net als Feyenoord heeft PSV geen wedstrijd gewonnen op Europees niveau. Hoezo "verbeteren"?
+1/-0

4 jaar geleden
Bij PSV kan hij vCL spelen en meedoen om de titel. De keus is niet zo moeilijk dan hè.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Nou nou voorronde CL en meedoen om de titel. Wat een verbetering. Hij en Ra(t)iola willen gewoon ca 1.5 keer zoveel verdienen. Stel hij zat op ca 1 miljoen en hij heeft een verbeterd voorstel van ons van ca 1.2. Hoe focking veel gaat hij daar dan wel niet verdienen? Meestal lokt pisv spelers met een deel van de doorverkoop maar dat is hierbij niet heel logisch. Dan gaat hij richting 2 miljoen daaro wtf. Met die mongolide gronddeal met de gemeente toen is een salaris plafond van 1 miljoen afgesproken schiet mij maar lek.... Schijnheilige zogenaamd gezellige nette Brabanders daaro de gemeente wordt gewoon gezellig genaaid waar ze bij staan in polonaise.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Bij een transfer stopt Mino al een deel direct in zijn zak. Ach hij heeft ook een matige zomer met slechts 10mio dankzij De Ligt.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Allemaal waar onrechtvaardig dat zo belasting geld word gespendeerd in eindhoven. Voortaan als feyenoord de campagne in de gemeenteraad Eindhoven funden die tegen voetbal subsidie is mss wil forum daar meedoen om belastinggeld niet meer aan voetbal te spenderen :p

Helaas is de realiteit zo dat we berghuis geen 2 mil aan salaris willen en kunnen betalen. Feyenoord geen cl speelt en het kampioenschap met deze selectie lastig of eigenlijk schier onmogelijk is te behalen. Berghuis heeft zijn knopen geteld het even afgewacht of er kwaliteit bij kwam... Ziet het niet zitten en kiest nu eieren voor zijn geld.

Als ze zo graag berghuis willen... psv uitknijpen... minimaal 15 mil
Met spelers guitierrez (vervanger berghuis), luckassen (vervanger botteghin), obispo (vervanger van der heijden na obispo zijn verhuur aan vitesse), ramselaar (vervanger toornstra) en thomas (extra optie voor larsson en kelly) er bij. Anders jammer maar helaas.

Zitten bij psv op een dood spoor en kunnen bij feyenoord weer opbloeien.
Zij berghuis en zijn af van hun overbodige spelers die op hun salaris begroting drukken. Wij goeie kwaliteit spelers en geld.

Win, win.


Zijn 22/23 kunnen wij nog aan verdienen en hebben zo'n beetje het hele elftal in 1 klap in basis en in de breedte op niveau.

Fer, honda, chong, assaidi, chery, drenthe er transfervrij bij (dan malacia, kokcu en andere jeugd en ayoub verhuren) van drongelen kopen, kardsdorp of janmaat huren voor rechts back en het kan dit seizoen nog wat worden ook.

Cashen door verkoop: botteghin, van der heijden, van beek, sinisterra. Verkoop of verhuur verdonk, nieuwkoop.

En bij aanbiedingen tegen aankoop prijzen ook Lasson, Ayoub, tapia, toornstra, haps weg doen. Hebben dan toch overal een goeie dubbele bezettng dus kunnen deze spelers prima worden verkocht en er zijn nog transfervrije eigen jeugd en huur opties om die gaten op te vullen.

St. Juste mag ook weg voor een goed bod.

Verder geld vilhena, berghuis en andere verkopen opsparen. En enkel toe slaan bij echte buitenkansjes en top vesterkingen.
+1/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Sorry Feyenoordopnummer1, ze zijn in Eindhoven natuurlijk niet helemaal van gisteren. De spelers die jij voorstelt als “ inruil” gaan natuurlijk nooit onderdeel uitmaken van de koop van Berghuis.

Ook jouw voorstellen van transfervrije spelers, pfffff laat maar zou ik zeggen dan maar een paar jaar de jeugd echt een kans geven.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Is dat zo? Kijken hoe graag psv berghuis wil.
Gutierrez komt niet aan spelen toe.
Ramselaar is op een dood spoor.
Luckassen is er ook niet tevrede.
Obispo is niet voor niks aan vitesse verhuurt.
En thomas is net terug van een blessure maar komt ook niet in de basis.

Om alle hoge salarissen te betalen heeft psv meer salaris ruimte nodig en dat krijgen ze door afscheid te nemen van spelers die bij hen op een zijspoor zijn geraakt.

Wij hoeven niet van berghus af dus als psv berghuis wil willen we best praten en is dit onze prijs. Graag of niet!
Min 15 mil en deze spelers. Mss minus thomas als onderhandelings ruimte.

Wat de transfervrije speles betreft ze zijn beter dan onze jeugd dus met hen erbij gaat het algehele niveau van het eerste omhoog. Het is beter om je jeugd te verhuren dan ze op de bank laten verpieteren. Ze moeten de club weer geld opleveren en dat doen ze niet als ze stagneren in hun ontwikkeling op je bank.
+1/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
stop eens met je gebrabbel.

Je hebt in de afgelopen 2 seizoenen zo'n 150 verschillende namen van paupers opgenoemd. Geen enkele speler die jij ooit genoemd hebt heeft het ergens in de afgelopen tijd waar kunnen maken, dus nogmaals, bitte ophouden met je gebrabbel.

Lekker blaten op een voetbalmanager forum ofzo over net niet voetballers. ktnx
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Je roept maar wat van de zogenaamde 150 namen die ik zou hebben genoemt. Reproduceer de namen dan maar eens of noem welke je echt geen aanwinst vond. Kunnen we kijken wie er gelijk krijgt.

Veel van onze beste spelers hebben na een transfer het maar zelde gehaald bij een andere club. Dus wie brabbelt er nou? Je bent het gewoon niet eens met mijn visie dus roep je ongefundeerd en zonder argumenten maar wat. Met jouw conservatieve kijk op transfers en runnen van een club haal je de concurrentie zeker niet in. De concurrentie loopt lichtjaren op ons voor en jij wil dat we precies het zelfde als zij blijven doen? Dat is naar mijn mening pas kortzichtig... Als je de concurrentie namelijk achterna loopt word je enkel 2de.

Mijn opties hoeven niet elders te halen om van feyenoord niveau te zijn of zelfs te worden gezien als beste speler van ons team. Neem berghuis in engeland gefaald en hier de beste feyenoorder.
Het gaat er om of mijn transfervrije opties ons niveau zouden verbeteren. En of je er aan kunt verdienen om sneller het gat met de concurrentie te dichten.

Biseswar, zeegelaar, labyad, dumfries, van drongelen om maar wat voorbeelden te noemen speelde of spelen bij prima ploegen. En hadden we transfervrij en voor weinig kunnen oppikken. Dit seizoen sloegen we ook de plank mis met tannane en bazoer.
+1/-0

 
4 jaar geleden
“ Dit seizoen sloegen we ook de plank mis met tannane en bazoer.“

Gelukkig wel die halen het niveau van Feyenoord echt niet omhoog.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
We zullen zien blaak... veschil van mening mag er zijn maar we zullen het dit seizoen gaan zien wie er gelijk heeft... Ik zal je opmeking onthouden.

Jan smit (oud directeur heracles en voorzitter van de knvb) gaf namelijk aan dat tannane de beste speler is waar hij ooit mee heeft gewerkt.
En advocaat was vorig seizen bij fc utrecht lyrisch over bazoer.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
We gaan het zien inderdaad Feyenoordopnummer1, een speler kan goed zijn zoals Bazoer bijvoorbeeld, maar het moet ook nog eens passen in het team. Zowel Bazoer als Tannane staan niet echt positief bekend als teamspelers dus vandaar mijn wat negatieve opmerking over hun hierboven.

Verschil van mening mag er uiteraard zijn, ik heb meer vertrouwen in de spelers die er nu zijn inclusief de jeugd dan in al die al half afgeserveerde en elders ook niet geslaagde spelers.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt maar zoals willem van hanegem zegt liever boeven die er ballen in schieten dan ideale schoonzonen op he veld die niks presteren.

Ik vind lastig niet erg. Als ze maar presteren.

En snap je ziens wijze. Maar als je denkt als alle clubs haal je ze niet in. Al zijn ze mislukt ze zijn beter dan je jeugd. Zet de transfervrije reserve en laat je jeugd via huur ergens zich ontwikkelen op de bank worden ze niet beter. En soms verrast een transfervrije speler en is het een aanwinst.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Met jou ‘kijk’ waren we 2 seizoenen geleden al failliet geweest. Stop maar gewoon met je gebrabbel, honderden woorden per post, maar helemaal nikszeggend. Zoals ik al zei, speel lekker footballmanager en ga lekker op dat soort fora posten. Dat gelul van jou maakt mensen spontaan blind.
+3/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Failliet door enkel transfevrije spelers te halen of weinig kostende speles die je betaald van je verkopen die allemaal in je salaris huis passen hahaha. Doe maar een cursusje management en financiele planning voor je ongefundeert dingen roept xD niks zeggende teksten? Ik geef herhaaldelijk een duidelijke visie weer hoe het anders kan en moet maar jij bent het er duidelijk enkel niet mee eens. En gaat dan on gefundeert roepen. Geef dan voorbeelden weer welke van mijn namen vond je niet goed genoeg? Je durft of kan geen voorbeelden geven. Je spuit enkel ergernis. Ik heb mijn mening jij de jouwe... Trouwens wat is je mening eigenlijk?

Hoe zou je de problemen bij feyenoord oplossen? Je geeft zelf geen enkele andere optie...

Je lijkt inderdaad blind voorde oplossingen die ik wel geef.
+1/-2

 
4 jaar geleden
gewoon stoppen. het slaat nergens op. mijn scheet klinkt nog interessanter.
ktnx
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Jullie denken gewoon consevatief ouderwets op de zelfde manier. Zo haal je de concurrentie echt niet in alleen als je wat anders probeert lukt dat wel. En ik geef aan hoe je sneller de concurrentie bij haalt.

Hoe wil je 020 en psv in gaan halen als je exact het zelfde doet als zij? En zij een groter budget en meer geld hebben? Ik stop pas als jullie met nieuwe serieuze haalbare innovatieve ideeën komen om 020 en psv in te halen.

Ik ben benieuwt of jullie ook een positieve bijdrage kunnen leveren.
+1/-0

4 jaar geleden
NEE heb je en NEE zul je krijgen.
+2/-0

4 jaar geleden
Uit betrouwbare bron vernomen dat hij precies hetzelfde gaat verdienen maar hij bezwijkt voor het volgende , hij krijgt bij PSV wel even een TV een Airfryer en een stofzuiger erbij. Ja, daar kan hij natuurlijk geen nee tegen zeggen.
+1/-0

4 jaar geleden
praten kan altijd maar gewoon een transferrecord voor Feyenoord eisen en anders niet.

Ach dit is het probleem met dit soort spelers, is bij zijn oude club gaan muiten waardoor wij hem goed konden oppikken na een jaar huren, dan moet je niet raar opkijken dat die nu hetzelfde doet als die door heeft dat de club stilstaat (of nog erger achteruit gaat).


Als je Berghuis kan verkopen voor 18 en dat geld kan je steken in 3 of 4 echte talenten zou ik zelfs voor zijn. Larsson en Berghuis in een team kan echt niet meer. Ben alleen bang dat de opbrengt niet gaat naar spannende talenten maar naar bekende eredivisie zeventjes.
+1/-0

 
4 jaar geleden
3 of 4 echte talenten voor 18 miljoen? Dat kan je vergeten. Beetje talent ben je zo 10 miljoen verder.
Maar voor de rest heb je wel gelijk. Weinig vertrouwen in het aankoop beleid van Feyenoord.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Tel daar het gebrekkige verkoopbeleid bij op en je hebt gelijk de mede oorzaak van de sportieve malaise.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Precies.

Behoud dus je beste speles!!!

Alleen dan kan je structureel werken naar een beter team.

Hou dus op met luk raak miljoenen uitgeven in de hoop dat de speler je team verbeterd. Dat werkt niet zie ons aankopen beleid. Zelfs een betere td is het slagings percentage van gehaalde spelers 50/50. Verkoop juist je mindere spelers. Haal daarvoor transfervrije aankopen of spelers met een krasje. Zjn mss veelal ook niet goed genoeg maar kosten je veeeeel minder geld. Kan je je jeugd verhuren en door laten ontwikkelen in plaats van dat ze verpieteren op je bank. Hou je geld over voor een echte versterking behoud je je beste spelers en mss blijkt zo'n goedkope speler ook een aanwinst.

Zo werk je structureel naar een beter team.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik sta hier niet negatief tegenover. Ja, je verliest een hoop doelpunten en assists. En één van je beste spelers.

Maar 'past' hij in het voetbal en het spel wat Stam wil gaan spelen? Je hebt met Larsson op de linkerflank eenzelfde soort speler (lang niet zo goed als Berghuis) als Berghuis, en met Narsingh en Summerville beschik je nu over diepte en snelheid op de rechterflank. Je krijgt meer wapens, en wordt veel meer onvoorspelbaar.

Op het middenveld vind ik dat Berghuis tekortkomt op defensieve vlak, dat heb ik eerder aangegeven. Daarnaast heb je Kokcu die in eenzelfde rol kan spelen en kan ontwikkelen tot een meer completere offensieve middenvelder.

Als je Berghuis voor een goed bedrag kan verkopen en er 1/2 spelers voor kan halen op posities waar het harder nodig is, én deze spelers passen in het systeem en de speelwijze van Stam; kun je uiteindelijk beter af zijn zonder Berghuis.

En PSV gaat er ook niet op vooruit. Met alle respect voor Berghuis, maar het vertrek van de Jong en wellicht ook Bergwijn, Perreiro en Lozano gaat Berghuis niet opvangen in zijn eentje. Er gaat veel op de schouders komen van Malen, Lammers, Gakpo; jonge spelers die nog wisselvallig zullen blijken. En dat is precies Berghuis' probleem.
+1/-0

 
4 jaar geleden
100% mee eens. Ik ben trouwens van mening dat we €25 mil moeten vragen. Je beste speler met nog 2 jarig kontrakt naar je konkurrent verkopen...dat kan alleen tegen de hoofdprijs.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Totaal oneens.

Altijd voor berghuis kiezen en larsson weg doen. Wie om zijn komst riep zag het totaal verkeerd. Word geen topper op de flank weer geld wat is weggegooid of maar moeizaam terug krijgt bij een matige aankoop.

Ik zie berghuis wel graag op het middenveld daar brengt hij de nodige creativiteit ke moet er alleen wel de juiste spelers bij zetten.

Wil je beter worden qua team moet je je beste spelers behouden. En juist je andere splers duur verkopen die het net niet zijn. Die zijn makkelijker te vervangen door jeugd of aankopen.

Vertel me eens middenveldert... Hoe is het de afgelope seizoenen gegaan toen feyenoord zijn beste spelers verkocht?
Kwamen daar betere speles voor terug?

Ik zal je vraag beantwoorden totaal niet nee... We gingen enkel achteruit in kwaliteit. Nu kan je hopen dat een nieuwe td meer succes heeft maar dat is puur gokken veelal zijn goeie aankopen en mislukkingen. Zo 50/50.

Spelers met het talent wat we zoeken om ons team op een hoger niveau te brengen zijn allang gescout in het huidige voetbal en voor ons onbetaalbaar.

020 hun wonder seizoen ontstond doordat ze dachten dat zyech weg ging en tadic haalde als vervanger. En toen ging ziyech per ongeluk niet weg en bleken ze samen in 1 team te passen. Toen pas viel alles op zijn plaats.

Behoud dus je beste spelers!!!

Alleen dan kan je structureel werken naar een beter team.

Hou dus op met luk raak miljoenen uitgeven in de hoop dat de speler je team verbeterd. Haal liever transfervrije aankopen of spelers met een krasje zijn mss veelal ook niet goed genoeg maar kosten je veeeeel minder geld. Hou je geld over voor een echte versterking behoud je je beste spelers en mss blijkt zo'n goedkope speler ook een aanwinst.

Zo werk je structureel naar een beter team.
+1/-0

4 jaar geleden
Berghuis heeft nog een contract voor 2 jaar en PSV kent de vraagprijs van Feyenoord.
Maar misschien wil PSV Bergwijn ruilen voor Berghuis...
+1/-0

4 jaar geleden
Het opportunisme begint nog voordat het seizoen start. Wie volgt ? Straks gewoon weer van hetzelfde. Een selectie waar je net niet beroerd van wordt. Och er zijn er die best terug willen komen : Boussaboun, Cruz, Bahia, Castaignos, Janmaat, Vlaar, en als we een medium vinden zit er hier en daar nog best een overleden speler bij.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.207 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.