Transparent
Inloggen
Sluiten

Jørgensen vandaag naar ziekenhuis voor knie

15 juli 2019 06:08 - VI
Foto: Pro Shots

Jørgensen vandaag naar ziekenhuis voor knie; image source: Pro Shots

Nicolai Jørgensen kon afgelopen week niet volledig met de groep meetrainen op het trainingskamp in Oostenrijk, vanwege knieklachten. Vandaag stuurt de club hem naar het Erasmus Medisch Centrum om de blessure nader te onderzoeken. Tot dusver is de spits optimistisch over herstel, maar kon niet goed worden vastgesteld wat er nu loos was met zijn knie.

Voor trainer Stam is Jørgensen een belangrijke schakel in zijn elftal voor komend seizoen: "Ga jij maar ergens anders een betere spits vinden". Hij vervolgt: "Noem er maar even drie, die dan ook nog te halen zijn voor Feyenoord. Die vind je dus niet. Daarom moet je kijken naar wat je in huis hebt en als dat dan Jørgensen is, moet je hem gebruiken. Een fitte Jørgensen is voor Feyenoord gewoon van grote waarde: zelfs niet helemaal topfit is hij nog in staat verschil te maken voor ons. Iedereen is hard bezig hem zo snel mogelijk fit te krijgen". Het contract van de spits werd verlengd en loopt nu tot 2021.

Meer op VI


Tags

erasmus knieklachten loos medisch nader oostenrijk schakel stam stuurt topfit trainingskamp vervolgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Blijft pappen en nathouden dus graag Vincent Jansen huren Sjaak, of Finnbogasson?Of Bony? N U actie want met Vente gaat het nooit lukken.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Vincent zat ik ook aan te denken. Is die nog beschikbaar dan? Ik dacht dat hij ergens in Afrika ging voetballen.

Maar het begint wel een probleem te worden bij Feyenoord, al die blessures.
Haps, Juste, Jorgensen, Fer en Narsingh zijn altijd kapot en Vermeer is ook zo'n figuur die er zomaar weer een jaar uit kan liggen.
Dat is dan gewoon je halve basis elf.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Gerucht ging dat Vincent Janssen naar Mexico ging. Zou top zijn, maar ook niet altijd fit trouwens...
+1/-0

 
6 maanden geleden
Zie hem toch liever naar de Kuip komen. Nicolai heeft slecht één goed seizoen gehad..
+1/-0

 
6 maanden geleden
Nico heeft ook slechts maar 1 seizoen de kans gehad.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Niet mee eens. Wel altijd geblesseerd!!! Jammer van Geel 17 miljoen had een prima verkoop geweest
+1/-0

 
6 maanden geleden
Achteraf altijd makkelijk lullen, vooral door jou
+1/-0

 
6 maanden geleden
Geef aan hij heeft 3 seizoen gespeeld en één top seizoen gehad. Nee we gaan hem nog verlengen ook. Kijk, dat begrijp ik dus niet. Jij wel?
+1/-0

6 maanden geleden
Heel spijtig en ik hoop voor 'm het beste, maar zo in het begin van het seizoen vraagt dat al om problemen, ook weet niemand zo gauw een ervaren vervanger die haalbaar is. Je kunt onmogelijk gaan experimenteren, zoiets duurt een half jaar. Ik zou daarom heel snel en actief rondzien : dan denk ik aan Zuid-Amerika, vragen aan Cruz of hij iemand weet, ofwel denken aan Michiel Kramer of Jonathan Reis, beiden zonder club en kennen de Nederlandse competitie van binnen uit en zijn lang.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Michiel Kramer? Dan nog liever met Vente spelen.
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Je kan bony halen transfervrij en hem dan 2 seizoenen boven je salaris plafon betalen alsof je er een transfersom aan bestede. Kent de eredivisie uit zijn vitesse tyd.

Assaidi is transfervrij een ander soort speler dan jorgensen kan ook op de vleugel en in de spits in een soort tadic rol zou nog passen ook omdat stam aanvallend wil spelen.
Emnes kan nog rotterdammer goeie techniek, snelheid en kan ook in de spits en op de vleugel en transfer vrij.
Uiteraard huur janssen of huur van wolfswinkel geeft altyd aan feyenoord fan te zijn.

Of dit testen berghuis in de spits a la tadic en de transfervrije honda voor een paar jaar halen ook een prima stand in op het middenveld ik zou hem nu al halen omdat we ook geen reserve hebben voor kelly. Mocht berghuis gaan kan hij ook zijn rol op het middenveld invullen. Honda brengt kwaliteit en ervaring op het middenveld.

Fer kan bij nood in de spits. Speelde daar vroeger ook.
Zelfs een transfervrije wildschut speelde in de spits kan op de vleugel en zie in hem met zijn kwaliteiten een top rechts back die we ook kunnen gebruiken.

Jonathan calleri is mss transfervrij argentijns italiaans dubbele nationaliteit dus geen gedoe met buiten eu salaris. 25 jaar. Prima met het hoofd en dodelijk rechterbeen.

Divock origi speler van liverpool is mss transfervrij anders ook prima huur optie. Belg ook geen gedoe met buiten eu salaris. 23. Prima speler snel behendig. Mss kan jan boskamp hem overhalen hier te spelen ;) rotterdam is vlak bij belgie dus dicht bij zijn familie. En oud top spitsen als makaay, kuyt (ook oud liverpool), van persie die hem kunnen begeleiden en van tips voorzien.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik zie een aantal interessante opties. Hopen dat Feyenoord-management wat slagvaardigheid toont. Want voor je het weet lopen we achterop te hinken. Assaidi zou idd kunnen. We moeten in ieder geval gaan voor snelle behendige speler die ook nog lengte heeft.
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt hebben de meeste van mijn spits opties ook.

Ik hoop zowie zo dat ze een top spits halen. Je kan jorgensen ook prima anders in je team inzetten als hj weer fit is. Jorgensen zou naar mijn mening een prima box to box rechter middenvelder zijn als je met de punt naar achteren speelt. Groot sterk, snel balvast neusje voor de goal en goed afstands schot en werkt hard. Dat lijkt me prima precies wat je middenveld met kelly en berghuis nodig heeft ter aanvulling op hun kwaliteiten. Jorgensen brengt lengte, kracht en loopvermogen.
+1/-0

6 maanden geleden
Als Jorgensen niet kan spelen, los het op met de spelers die er zijn. Berghuis in de spits is het proberen waard.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arrow baan backs belopen berghuis bodegom dirkteur fer gebouwd hanegem hns janjanmaat jorgensen jorien kuip narsingh persie porto rangers realist rente socrates stadstoezicht toornstra verbouwing vertraging yoda