Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord onderuit in oefenduel tegen Red Bull Salzburg

12 juli 2019 20:23
Foto: Pro Shots

Feyenoord onderuit in oefenduel tegen Red Bull Salzburg; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg verloren. De kampioen van Oostenrijk bleek met 3-1 te sterk voor de ploeg van Jaap Stam. Wouter Burger scoorde vlak voor tijd het enige Rotterdamse doelpunt.

Feyenoord kwam tegen Red Bull uitstekend uit de startblokken. Al snel kreeg het enkele goede kansen, maar de bal ging er niet in. De Oostenrijkers kwamen steeds beter in de wedstrijd en kregen halverwege de eerste helft ook de mogelijkheden om de score te openen. Doelpunten vielen echter niet.

Na rust was Red Bull de betere ploeg en drong het steeds vaker aan richting het doel van Kenneth Vermeer, maar met enkele knappe reddingen bleef de nul op het scorebord. Halverwege de tweede helft volgde echter alsnog de achterstand voor Feyenoord en dat werd direct gevolgd door negen wissels.

Al snel leek Feyenoord op gelijke hoogte te komen via Luis Sinisterra, maar zijn doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd. Tien minuten voor tijd volgde de beslissing toen Red Bull de 2-0 wist te scoren en twee minuten later volgde bovendien ook de 3-0. Niet veel later zorgde Wouter Burger met een schot dat ook Feyenoord tot scoren kwam.

Opstelling Feyenoord: Vermeer, St. Juste (66' Hall), Botteghin (66' Geertruida), Van Beek (65' Van der Heijden), Malacia (66' Hendriks), Kelly (65' Kelly), Toornstra (66' Wehrmann), Ayoub (66' Kökcü), Berghuis (66' Sinisterra), Vente (65' Bannis), Hansson (46' Larsson)
Discussieer mee op de forums


Tags

salzburg burger kelly sinisterra vermeer ayoub bannis beek berghuis botteghin drong geertruida gevolgd hall hansson heijden hendriks juste kokcu larsson malacia oostenrijk stam toornstra vente wehrmann

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Stja, Stam oprotten maar? Toch jammer, weer beginnen met Botteghin en van beek. Stam leert het niet. Eerste nederlaag ook alweer te pakken, het wordt niks.
+2/-3

 
2 jaar geleden
Niet zo negatief. Het is een oefenwedstrijd. Van fouten kun je leren.
Liever nu tegen een nederlaag aanlopen, dan straks in de competitie. We hebben helaas niet beter. De financiële middelen zijn beperkt. We zullen moeten roeien met de riemen die we hebben. Geef Jaap Stam de tijd om alles op de rit te krijgen. Gaat vast wel goed komen. Voorlopig zijn alle seizoenkaarten voor het komend seizoen al verkocht, waaronder ik zelf.
Hoeveel staan er nog op de wachtlijst? Er zijn dus genoeg mensen, die er wel vertrouwen in hebben.
+1/-1

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ehm... Wie moet stam dan in het centrum neerzetten?

Is er wat beters in de huidge selectie?
De personen verantwoordelijk voor het technisch beleid moeten snel in actie komen.
Botteghin, van der heijden, van beek in de verkoop en heel snel nieuwe verdedigers halen.
Sinisterra ook weg.
Nieuwkoop, verdonk verhuur of verkoop.
Tegen kostprijs mogen ook weg: larsson, haps, toornstra, tapia.
En tegen een goed bedrag mag ook weg st. Juste.

Dan heel snel betaalbare versterkingen halen voor ze al opgepikt zijn!!! bazoer is al door een concurrent betaalbaar opgepikt tannnane ook... Graag weer snel goeie transfervrije opties contracteren voor ze weer weg zijn...
Anders ga je deze competetie achter 020, psv, az, fc utrecht en straks ook nog vitesse eindigen die al tannane en bazoer binnen hebben.
+1/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Naar mijn mening neem je nu te snel afstand van in de basis goede spelers.

Haps moet je altijd houden, veel geblesseerd ik weet het maar hij heeft de potentie om een goede links back te zijn.
Larsson, Tapia en st Juste zijn ook gewoon goede spelers waar je niet veel voor zal ontvangen bij een eventuele verkoop en waar je niet zomaar capabele vervangers voor gaat vinden.

Centrum verdedigers zijn gewoon een probleem bij Feyenoord daar moet de focus op liggen om daar vervanging voor te zoeken. Stam verrast nog niet echt net met het vasthouden aan de spelers achterin die de afgelopen seizoenen niet echt er boven uit staken. ( van derHeiden, van Beek en ook Botthegin ).

Geertruida speelde gisteren zeer ongelukkig ik hoop dat hij nog verbeterd de komende periode.
Fer en Tapia komen wat mij betreft zeer zeker in aanmerking voor centraal achterin.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Afstand doen van in de basis goeie spelers is niet erg als je betere of qua kwalitet gelijkwaardige spelers voor kan aantrekken. Of de vervanger al in huis hebt lopen. En na een transfer zelfs geld over houd om de rest van je selectie te verbeteren. Dan word je team in zijn geheel beter.

Het centrum is inderdaad matig daar moet wat aan gebeuren. Die kunnen niet mee in het spel wat stam wil spelen.

Wat haps betreft is heel blijven toch wel belangrijk. Je kan nog zo goed zijn je moet wel kunnen spelen om van waarde te zijn. Verdedigend vind ik hem niet heel solide. Pesoonlijk vond ik dat we teveel geld uitgaven voor haps een omgeschoolde links buiten tot back. Als je dat geld terug kan krijgen naar mijn mening doen en investeren in posities die meer je aandacht verdienen in het elftal. We hebben immers malacia.

Larsson vond ik geen goeie aankoop. Zijn cijfers zijn niet positief in de top wedstrijden mist fysieke kracht en snelheid om een goeie vleugelspeler te zijn. Hij lijkt de mentaliteit te missen voor de top. Er zijn op de transfermarkt betere opties te vinden de niet veel hoeven te kosten hij is vevangbaar. Als je zijn geinvesteerde transfersom terug krijgt verkopen vorig seizoen was er voor zo'n bedrag nog interesse.

Tapia zie ik ook meer potentie in maar heeft een 1 jarig contract hij moet wel nederlander worden (zou ns ook geld schelen door europese regels) en bijtekenen als hij wil gaan spelen. Hem transfervrij laten vertrekken is in onze financiele situatie geen optie. Ik zie tapia fer nu ook als ons best mogelijke centrum. Maar Fer is nog niet gecontracteerd.

St. Juste zie ik ook potentieel in maar voor die miljoenen transfer die hij kon maken waar van geel mee te koop liep had je hem altyd moeten verkopen. Ook te vaak geblesseerd. En er zijn voor de rechts back positie op de transfermarkt goeie opties te vinden ter vervanging die weinig kosten of te huren zijn.

Voor toornstra had ik graag bazoer zien komen maar dat is nu geen optie meer... Toornsta raakt ook op een leeftyd waar hij lastig een goeie transfer kan maken die de club geld kan opleveren.
+1/-0

2 jaar geleden
Stam 's management is in Zuid Amerika bezig met een (2e) spits en een centrale verdediger. Dit centrum ( Botje, Beek en Jan Arie) kan gewoonweg niet meer. Zeker niet hoe Stam wilt voetballen.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Ze kunnen ook dichter bij huis gaan zoeken. Maar dan eerst Hans Kazan aan de technische staf toevoegen. Die kan toveren.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Je hoeft mij niet te geloven, pik maar dat er nog nieuwe spelers bijkomen is een zekerheidje. Met dit centrum is het KUT met peren
+2/-2

 
2 jaar geleden
Hopelijk heb je gelijk, willem! Twee centrale verdedigers en een geweldige tweede spits huren mag van mij ook.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zou Riedewald een goede versterking vinden, al is het natuurlijk altijd de vraag of het haalbaar is. Volgens mij mag hij weg bij Crystal Palace en zoals altijd zijn er geruchten over transfers naar Turkije...
+2/-1

 
2 jaar geleden
Riedewald én Kenny Tete, nog niet zo lang beiden omhoog geschreven als twee van de grootste verdedigende talenten op de Nederlandse velden. ;-)
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.089 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat afwijkende alireza aursnes bijlow coolen danall dessers dirkteur edirin geertruida gelul hallelujah heerenveen hype joey kokcu linssen mischien opdoeken oranje perse schmidt senesi slot til trauner vakkiek veerman