Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Ik zag geen reden om te vertrekken bij Feyenoord'

12 juli 2019 10:29 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Nicolai Jørgensen: "Ik zag geen reden om te vertrekken bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Nicolai Jørgensen is niet bezig geweest met een vertrek bij Feyenoord. Dat geeft hij aan in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik sprak met de club en vertelde ze dat ik blij was bij de club", aldus Jørgensen. "Ik zag geen reden om te vertrekken. Als ik vertrek bij Feyenoord wil ik dat doen na goede prestaties. Ik wil de club terugbetalen."

De Deen heeft goede hoop dat Feyenoord komend seizoen lang in het spoor van Ajax en PSV kan blijven. "We hebben een goed team en hebben ons goed versterkt", zo geeft hij aan. "Ajax en PSV spenderen meer geld, dus we moeten het van de chemie binnen de ploeg hebben. We hebben ervaren spelers en dat moeten we uitbuiten."

Jørgensen is maandag weer aangesloten bij Feyenoord en hervatte donderdag de training. Dat doet hij momenteel nog individueel vanwege een knieblessure. "Er is een klein beetje irritatie in de knie, maar ik zou volgende week weer moeten kunnen trainen", zegt hij daarover. "Met het nationale team had ik het al een beetje. Het was wat overbelasting van de knie. In de vakantie trainde ik tweeënhalve week en toen voelde alles goed. Vijf dagen voordat ik terug zou keren, voelde ik het opnieuw. Toen heb ik de clubarts gebeld voor een check. Het is niks ernstigs, maar het is wel een beetje pijnlijk nu."

Meer op RTV Rijnmond


Tags

check chemie clubarts ernstigs hervatte irritatie overbelasting rijnmond spenderen spoor tweeenhalve uitbuiten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
De knie. Hmmm. Tja. Ik weet niet. We moeten ook weer geen liefdadigheidsvereniging worden.
+1/-0

11 maanden geleden
Twee goeie snelle buitenspelers zodat hij eindelijk aanvoer krijgt vanaf de flanken. Dat is nog nooit gebeurt!
+1/-0

11 maanden geleden
Blij bij onze club. Blij? Dat droop er afgelopen jaar niet echt vanaf Nico.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Tja!een droomtransfer naar Engeland die niet doorging en een Van Perzie voor je daar wordt je niet vrolijk van,dat gaat toch bewust of onbewust door je gedachten malen en speel je voor 90% je wedstrijden,het was voor hem een grote teleurstelling en natuurlijk gaf hij dit niet aan als reden.Ik denk nu hij Robin niet meer voor hem heeft hij weer zal vlammen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Afgelopen seizoen was niet makkelijk voor hem, omdat hij van Persie voor zich had. GvB had altijd voor Jorgensen moeten kiezen, maar deed dat niet. Komst van Persie anderhalf jaar geleden was niet logisch, maar de keuzes van GvB waren erg matig de laatste twee seizoenen.
+2/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws




Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kokcu kuip linssen lulring nac paspoort ramesoe