Transparent
Inloggen
Sluiten

Yassin Ayoub: 'Ik wil niet weer een heel seizoen op de bank zitten'

12 juli 2019 08:01 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Yassin Ayoub: "Ik wil niet weer een heel seizoen op de bank zitten"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Yassin Ayoub aan te hopen dat hij komend seizoen wel een basisplaats bij Feyenoord krijgt. "Het is duidelijk dat ik niet weer een heel seizoen op de bank wil zitten", aldus Ayoub. "Dat is niet goed voor Feyenoord en niet goed voor mij. In dat geval zouden we naar een oplossing moeten kijken. Maar daar denk ik nu niet aan.

Onder Giovanni van Bronckhorst kreeg hij nauwelijks kansen. "Iedereen heeft volgens mij kunnen zien dat ik als invaller iets teweeg kon brengen. Ik had zelf het gevoel dat ik er lekker in zat. De feedback van de technische staf was ook positief", zo geeft hij aan. "Maar hoe harder ik werkte voor een basisplaats, hoe minder kansen ik kreeg. Het leek wel of het niet zo mocht zijn."

De middenvelder steekt ook deels de hand in eigen boezem. "De laatste weken van het seizoen liet ik het misschien iets teveel lopen op de training. Ik trainde voor niets, ik kreeg toch geen kans", zegt hij daarover. "Dat had ik niet moeten doen. Dat verwijt ik mezelf. Maar de beloning bleef uit."


Tags

ayoub yassin basisplaats boezem bronckhorst feedback giovanni hand harder oplossing staf training verwijt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Met het 'de hand in eigen boezem steken ' heeft hij ongetwijfeld bedoeld het afscheren van die belachelijke baard die hij had. Zo enorm onverzorgd zag hij er altijd uit , en kijk nu eens !... Als het Ayoub is op de foto hierboven tenminste.

Carnavalsfiguur was hij met baard.
3 maanden geleden
't is hem ! Maar eigenlijk heeft ie ergens gelijk, Gio bleef 't maar hebben van z'n " Gio - kringetje ".
3 maanden geleden (gewijzigd)
Totaal geen kans gehad, ongelofelijk. Zelden gezien dat een nieuwe aankoop gewoon goed invalt telkens, dat we zijn specifieke kwaliteiten konden gebruiken en dat het toch beperkt bleef bij telkens een paar kutminuutjes. En vilhena mocht maar blijven aanmodderen. Dat hij daar dan op het einde van het seizoen klaar mee was snap ik wel. Die lelijke sik eraf zou wel beter zijn.
3 maanden geleden
Ik vraag mij af of hij de boodschap van Gio heeft begrepen.
 
3 maanden geleden
Gio heeft bijna nooit goed nagedacht over veel van zijn aankopen. In het geval van Yassin Ayoub is de boodschap echter duidelijk geweest : een plausibel creatieve aanvallende middenvelder MET baard aantrekken met het oog op een eventuele vervanging voor Vilhena...

Je bent zo jong en dan al een baard laten groeien als Sinterklaas ? Dan denken die knulletjes van 22 jaar oud toch wel dat ze een enorme man zijn. Maar als voetballer moet je het laten zien op het veld.

Ik ben nooit fan geweest van Vilhena , eens kijken hoe Stam daarover denkt aankomend seizoen.
 
3 maanden geleden
Het beestje bij zijn naam noemen is het beste.
3 maanden geleden
Heb hem gisteren zien spelen dan heb ik toch liever een jeugdspeler op zijn plek dus verkopen.

Laatste nieuws