Transparent
Inloggen
Sluiten

[UPDATE] 'Renato Tapia wil bij Feyenoord blijven vanwege aanvraag Nederlands paspoort'

11 juli 2019 21:14 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[UPDATE] "Renato Tapia wil bij Feyenoord blijven vanwege aanvraag Nederlands paspoort"; image source: Pro Shots

Renato Tapia ziet vooralsnog af van een transfer naar Lokomotiv Moskou. Dat weet Voetbal International te melden. De middenvelder heeft een voorkeur voor Feyenoord boven een megacontract in Rusland. Technisch directeur Sjaak Troost hoopte dat Tapia de overstap naar Lokomotiv wilde maken, omdat de international van Peru niet langer voor komt in de plannen van de club en er bovendien dan ook ruimte kan worden gemaakt in het salarisbudget. Tapia heeft echter laten weten dat hij zich na zijn vakantie gewoon bij Feyenoord zal melden.

Update 22:18: RTV Rijnmond-verslaggever Sinclair Bischop meldt via Twitter dat Renato Tapia voorlopig in Nederland wil blijven, omdat hij binnenkort in aanmerking komt voor een Nederlands paspoort. Voor de middenvelder zou het dan makkelijker worden om bij een Europese club een contract te tekenen. Om die reden wilde Tapia afgelopen winter ook al in Nederland blijven en koos hij voor een verhuur aan Willem II.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

tapia renato paspoort lokomotiv nederland bischop megacontract peru rijnmond rusland salarisbudget troost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een slimme gozer die Tapia... Daar is van geel mooi in getrapt dan... Net een contract tot hij een nederlands paspoort kan aanvragen.

Dus die gaat zijn contract uit dienen loopt uit zijn contract en wij verdienen er niks aan? Erg zonde.

In potentie blijft het een goeie speler hij verdient een serieuze kans.

Toch maar wel mee laten trainen aub mss zit er een verlenging in als we aardig zijn want met nl paspoort blijft hij voor ons ook interessant qua europees salaris. Of kan hij in de winterstop nog worden verkocht omdat hij dan al in aanmerking kwam voor een paspoort in nl? Inzetten om tapia voor 2 jaar eenzeidige opties van feyenoord zijn kant bij te laten tekenen bijvoorbeeld om het niet ongezellig te laten worden...

Want feyenoord kan het ook kei hard spelen als hij niet wil bijtekenen en tapia 8 uur per dag op de club laten trainen en kijken of hij een keer werk weigert en zijn contract eenzeidg opzeggen en ontslaan kan ie fluiten naar zijn nl paspoort.

Trouwens... Hoeveel salarisruimte heeft troost nodig? Van persie, clasie, martina, vilhena lijken me groot verdieners en die zijn weg. Er kwamen alleen narsingh en kelly voor terug. Dus wat is troost nog meer van plan? Dat belooft wat.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Verdienen er niets aan? Wat dacht je dat Lokomotiv zou gaan betalen dan voor een bankzitter en onopvallende speler bij willem 2?

Goed dat hij zich weer bij de club heeft gemeld, kan hij prima als CV de kans krijgen, imo
+1/-0

 
11 maanden geleden
Speelde verdienstelijk bij willem II en bij peru. Mss lekt het bedrag wat lokomotiv bood toch een keer uit. Ik denk dat het een flink bedrag was wat je niet zou denken. In de huidige financiele situatie van feyenoord is trouwens alles meegenomen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Feyenoord wilt juist af van de hoge NIET EU salaris
+1/-0

 
11 maanden geleden
Klopt maar als hij een nederlands paspoort heeft hij wel een eu salaris dus scheelt mss ook weer voor ond bij een verlenging.
+1/-0

11 maanden geleden
In potentie een goede speler, ik zie in hem nog steeds een centrale verdediger die de zaken voetballend kan oplossen.klopt dat dit wel eens misgegaan is maar dat gebeurt bij de beste spelers.
Zou mooi zijn als Stam hem wat meer gaat opstellen, wellicht wil hij zijn contract dan verlengen zodat beide partijen iets kunnen verdienen.
+2/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Eens dat zou inderdaad de beste oplossing zijn blaak. Kan fer mooi fit worden en tapia dan vervangen. Of even fer en tapia samen als duo centraal achterin testen aangezien we geen goeie centrale verdedger met een links poot hebben.


Off topic:
Vitesse staat op het punt bazoer binnen te halen voor 3 jaar.
Daar missen we echt de boot. Je kan mij niet vertellen dat we geen transfersom van vitesse kunnen matchen. Bazoer zou voor weing geld echt een versterking zijn.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Chili- Peru gezien??? ( 70% om 30% balbezit). Zo speelt Feyenoord niet en daarom zal hij gaan moven let maar op!
+3/-0

11 maanden geleden
Tapia mist de voorbereiding al vast door zijn deelname aan de Copa. Hij zal moeilijk een plaatsje kunnen veroveren als Stam voor die tijd de boel aan de praat krijgt.
+1/-0

reactie verwijderd

11 maanden geleden
Deze gozer heeft wel lef. Heeft nog nooit bij ons laten zien waarom hij bij Peru een vaste waarde is, maar denkt op geen enkele manier mee met onze club. Hij heeft ons serieus geld gekost in aanschaf (ik meen € 2,4 mln) en salaris. Ik verwacht dat dit gedrag hem nog meer hoon van het legioen oplevert en dat hij dus nog wel spijt krijgt. Ik kan mij niet voorstellen dat Stam ook maar 1% behoefte heeft aan deze jongen, dus verhuren enige optie om nog iets van zijn salariskosten terug te krijgen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Feyenoord gaat hem gewoon verkopen let maar op. Met zo'n paspoort verhaal heeft het bedrijf Feyenoord geen boodschap. Velen zien in hem een CV. Ik niet veel te nonchalant alleen in Peru dat vaak maar 30% balbezit heeft kan hij uitblnken. Juist Feyenoord speelt zo dus helemaal niet!
+1/-0

 
11 maanden geleden
Hoe zie je dat voor je Willem, als hij zelf niet wil?
+1/-0

 
11 maanden geleden
Feyenoord is geen fylantroop. Die gaat verpatst worden hoor.
+1/-0

11 maanden geleden
Gaat nooit gebeuren. Feyenoord is geen liefdadigheidsinstelling.
Nog 1 jaar dus die gaat gewoon verkocht worden. Komt niet in de plannen voor van Stam ook omdat hij een 180 graden anders spelletje speelt bij Peru. Feyenoord heeft hem niet nodig. De transfertermijn durt nog tot 1 september
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.350 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht verdraaid