Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Ik ga er vanuit dat Steven Berghuis gewoon bij Feyenoord blijft'

10 juli 2019 21:01 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Jaap Stam: "Ik ga er vanuit dat Steven Berghuis gewoon bij Feyenoord blijft"; image source: Pro Shots

Jaap Stam verwacht dat Steven Berghuis ook komend seizoen voor Feyenoord speelt. Dat gaf hij na het gewonnen oefenduel tegen SV Darmstad 98 aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik ga er ook vanuit dat hij gewoon bij Feyenoord blijft, dat we nog een tijd zullen samenwerken", aldus Stam. "Veel interesse voor hem? Ja, van PSV. Maar ik denk dat hij hier blijft."

Stam was ook te spreken over het spel van Berghuis op het middenveld. "Dat had ik al bedacht voor ik begon bij Feyenoord. Hij is creatief en dat wil ik op het middenveld", zo gaf hij aan. "Hij kan een mannetje passeren, scoren en mensen voor de goal zetten. Dat kan het verschil maken. Ik wil zien hoe dit zich ontwikkelt."

Ook de eerste minuten van Liam Kelly zorgden voor tevredenheid bij de hoofdtrainer. "Hij heeft volgens mij meteen laten zien wat hij in huis heeft", zei hij daarover. "Die jongen ziet de openingen en kan vooruit voetballen. Ik ben weliswaar zelf een verdediger geweest, maar ik wil vooruit voetballen met aandacht voor het positiespel."

Meer op AD.nl
Tags

stam berghuis bedacht creatief darmstad kelly openingen passeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.