Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer: 'De mensen die mij kennen weten dat het mijn wens is om ooit terug te keren'

9 juli 2019 14:10 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Leroy Fer: "De mensen die mij kennen weten dat het mijn wens is om ooit terug te keren"; image source: Pro Shots

Leroy Fer hoopt dat hij een contract kan tekenen bij Feyenoord. Dat geeft de middenvelder aan in gesprek met RTV Rijnmond. "Mijn prioriteit dit moment is om fit te worden, maar de mensen die mij kennen weten dat het mijn wens is om ooit terug te keren", aldus Fer. "Ik doe het nu dan wel op een andere manier, als speler die fit wil worden en nog geen contract heeft. Maar als het er van komt, dan komt het als een speler die fit is."

Fer traint momenteel mee met de selectie van Feyenoord op het trainingskamp in Oostenrijk. "Het voelt heel vertrouwd. Ik heb een warm welkom gekregen van de mensen binnen de club en de fans. Ik ben blij dat ik hier mag meetrainen", zo geeft hij aan. "Ik ben nog niet zo fit als ik zijn wil. Ik ging geblesseerd weg bij Swansea, liep daar uit mijn contract. Ze gaven me een optie om daar mee te trainen, maar dat deed Feyenoord ook en daar ben ik ze zeer dankbaar voor dat ik bij mijn jeugdliefde weer kan trainen."

Niet iedereen reageerde echter positief op de terugkeer van de middenvelder. Zijn overstap van Feyenoord naar FC Twente in 2011 zorgt bij sommigen nog altijd voor boze reacties. "Natuurlijk begrijp ik dat. Als je naar een andere club in dezelfde competitie gaat, is dat voor een supporter moeilijk te verdragen", zegt hij daarover. "Ik heb daar toen mijn redenen voor gegeven, maar iedereen die mij kent weet dat Feyenoord in mijn hart zit en weet wat de club met mij en voor mij doet. Dat bewijzen ze nu weer door mij mee te laten trainen. Ik snap het van de ene kant daarom wel, maar ik hoop dat ze het me voor lief nemen."


Discussieer mee op de forums


Tags

fer jeugdliefde lief oostenrijk rijnmond trainingskamp twente verdragen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Prima geef maar een contract.

Het is in ieder geval winst dat oud speler weer mee mogen trainen bij de club. Dat was 1 seizoen geleden wel anders...
+2/-2

 
11 maanden geleden
Ik denk , positief ingesteld als altijd , dat het weleens een verhaaltje a la Boetius kan worden. Je weet toch nog wel : uitgekotst en mislukt bij FC Basel , maar Gio wou hem wel terug hebben. Hij was nochtans een kind van de club !

Met bekend resultaat : elke week speelde hij de sterren van de hemel * kuch *

Ik geloof dat Leroy Fer dezelfde intenties heeft , als we zijn verhaal hierboven mogen geloven. Want ook voetballers mogen niet jokken.
+1/-0

11 maanden geleden
Zou het geweldig vinden! Gewoon een goede voetballer met het hart op de juiste plaats, die in Engeland nog sterker is geworden. Wat mij betreft, vandaag nog een contract geven!
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Als hij fit is gewoon een goede voetballer en versterking voor Feyenoord, speler zelf wil graag dus moet goed komen lijkt mij.
+2/-1

11 maanden geleden
In mij hart doet het nog steeds pijn als ik terug denk aan Fer en FC Twente.Als voetballer kunnen we hem bij Feyenoord natuurlijk heel goed gebruiken.Hij is voor mij dan ook welkom en laat maar zien wat je waard bent, dan komt het contract van zelf wel.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Over zijn huidige vorm kan ik niets zinnigs zeggen. Dat zal de toekomst leren. Deze speler is nu echter wel genoeg door het stof gegaan. Hij blijkt op persoonlijk vlak gegroeid. Dat is belangrijk voor jeugdspelers.
+1/-0

11 maanden geleden
Opdonderen.

Lekker met Feyenoord trainen en een contract tekenen, om vervolgens voor 3 euro volgend seizoen naar psv of ajaks te vertrekken?
+3/-4

 
11 maanden geleden
Deze reactie van jou gewend. Gini en Fer vertrokken omdat FEYENOORD OP STERVEN NA DOOD WAS, maar jij hebt een geheugen als een zeef blijkbaar
+1/-1

 
11 maanden geleden
Pikreactie feest!)(
+2/-0

 
11 maanden geleden
Misschien was hij toen nog helemaal niet geboren...
+1/-1

 
11 maanden geleden
Normaal doen willem. Fer is na Feyenoord overal mislukt. Niet voor niets nu transfervrij.
Die lange termijn van jou is nog redelijk, maar de korte termijn is echt kapot.
+3/-0

11 maanden geleden
Mits fit een fysiek sterke speler. Alleen met jeugd red je het niet en die zijn gewoonweg (nog) niet zo ver.
+2/-1

 
11 maanden geleden
mits fit en mits nog goed genoeg en mits die zn vorm heeft van zn eerste periode Feyenoord en mits die geen slaapmomentjes heeft en mits die kan schikken in zn rol en mits hij niet meer om gaat met zn stofzuigende vriend en mits die geen paarden meer koopt..

Alleen Fer is al 2 jaar blessa, overal mislukt en hangt nog steeds de gangster rapper uit. Waarom gaat dat nu opeens veranderen?
+1/-0

reactie verwijderd

11 maanden geleden
Als hij zo gemotiveerd is om terug te komen, dan zou ik zeggen ... contract aanbieden.
En wat hij eerder gedaan heeft, ..iedereen maakt fouten of in andermans ogen verkeerde beslissingen.
+1/-0

11 maanden geleden
Wat mij zorgen baart, is niet eens zozeer dat hij Feyenoord indertijd heeft verruild voor FC Twente, maar vooral dat hij vervolgens bij FC Twente ook niet echt is geslaagd. En vervolgens is zijn carrière eigenlijk alleen maar steeds verder in het slop geraakt.
+2/-0

11 maanden geleden
Baahhh. Lees ook weer dat hij openstaat voor Twente. Deze jongen was de grootste kwal die bij ons rondgelopen heeft sinds Lurling en dan zijn er nu mensen die hem er graag weer bij willen hebben. Onbegrijpelijk, qua voetballer zal hij best nog meekunnen in de huidige selectie, maar uiteraard geen topper en een vreselijke kwal die in zijn laatste seizoen bij ons heeft laten merken hoe hij als mens in elkaar zit.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.350 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht verdraaid