Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Liam Kelly tekent voor twee jaar bij Feyenoord

8 juli 2019 19:28 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Liam Kelly tekent voor twee jaar bij Feyenoord; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft Feyenoord bevestigd dat Liam Kelly naar Rotterdam komt. De Ierse middenvelder komt over van Reading en heeft een contract tot 2021 getekend in De Kuip. Kelly werkte bij Reading al eerder samen met Jaap Stam en kwam uiteindelijk tot 94 officiële wedstrijden. De 21-jarige jeugdinternational zal met nummer acht gaan spelen.

Technisch directeur Sjaak Troost is blij met zijn komst. "Met de komst van Liam Kelly hebben we meer mogelijkheden op het middenveld", aldus Troost. "Het is bovendien mooi dat we de transfer nog aan het begin van deze week af hebben kunnen ronden, zodat hij snel kan aansluiten bij de groep voor het trainingskamp in Oostenrijk."

Ook trainer Jaap Stam is blij dat Kelly deel gaat uitmaken van de selectie van Feyenoord. "Liam is een technisch verfijnde speler met veel potentie. Iemand die goed past bij de manier waarop wij willen gaan voetballen", zo geeft hij aan. "Ik ken hem natuurlijk goed. Ik heb fijn met hem samengewerkt en weet wat hij kan. Hier bij Feyenoord wordt hij uiteraard een van de jongens van de groep. De komende tijd kan hij zich net als alle andere spelers laten zien en bewijzen."

Meer op Feyenoord.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

kelly reading stam troost kuip oostenrijk samengewerkt trainingskamp verfijnde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Prima, in the pocket. Focus nu op extra spits (Vente verhuren) en rechtsback erbij (Janmaat).
+2/-1

 
11 maanden geleden
Eerst maar eens minstens één slimme en snelle centrale verdediger aantrekken, want daar gaat het meeste mis.
+2/-0

11 maanden geleden
Dit is een foto van een andere speler.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Haha ja klopt. Moderator: mannen graag de juiste speler afbeelden!
+1/-0

11 maanden geleden
Dit vergemakkelijkt de jaarlijkse stoelendans, gewoon kijken wie de vrienden van Stam zijn.
+2/-1

 
11 maanden geleden
Hopelijk dat Fer wat wordt.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Beetje type clasie... maar jonger.

Hoeveel heeft kelly gekost aan transfergeld?

Geruchten gaan dat tapia nog naar een mexicaanse club gaat en van der heijden naar leeds.

Een goeie linker centrale verdediger (graag met een linkspoot en snelheid) is prioriteit nummer 1.

Botteghin, van beek, sinisterra mogen ook nog weg.

Larsson, toornsta, haps, st. Juste en ayoub tegen goeie bedragen ook.
Voor hen is er of een betere op die positie of een goed mogelijk alternatief te vinden in de transfer periode die terug wil keren naar feyenoord of er zijn talent die het zeker op termijn op die positie over kunnen nemen.

Trouwens als psv toch berghuis wil hebben en die transfer mocht door gaan... kunnen wij niet bedingen dat we luckassen, gutierrez, ramselaar, thomas en obisbo samen met 12,5 miljoen ofzo kunnen over nemen van psv voor berghuis? Zitten bij psv op een dood spoor of staan reserve en zijn wij bijna in 1 keer klaar met de selectie. En psv heeft weer meer salaris ruimte. Win win situatie :p
+1/-3

 
11 maanden geleden
Ik begreep transfer vrij.
Bijlow, Burger, Vente inderdaad verhuren, Toornstra, Larsson en Ayoub lekker blijven.
Berghuis mag lekker naar PSV, ik las gisteren dat die nu ook al vervelend in de groep is, dan lekker laten gaan, van PSV hoeven we niemand terug. Als Fer fit is en eventueel achterin en op het middenveld kan lekker laten komen. Wederom een transfervrije speler, inderdaad Janmaat en (ik hoop echt) Kongolo. Nu nog een transfervrije spits (Janssen en van Ginkel kennen er vast nog wel een. Op e.o.a. manier zie ik het redelijk rooskleurig tegemoed.
+1/-3

 
11 maanden geleden
Of Berghuis nu wel of niet zal vertrekken, we moeten niet in de PSV
fuik lopen, waarbij zij hun afgewerkte spelers naar ons lozen en dan o.m. met Berghuis voor de prijzen gaan. Ik hoop eerlijk gezegd wanneer we nog sterke spelers halen dat deze van buiten de Nederlandse competitie zijn. Naar mijn smaak is er teveel competitie-vervalsing en zijn wij telkens blij met een goedkope dode mus.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Nou gutierrez zou op zijn minst thandig zijn om in de deal te betrekken mocht berghuis gaan. Omdat hij direct berghuis zijn positie limks op het middenveld kan invullen.

Obisbo os een talent met een linker een voor centraan achterin daar hebben we ook een probleem.
Ramselaar is een jongere versie toornstra met meer snelheid.
Luckassen is beter dan van beek of botteghin.
En thomas is zoiets als larsson maar is ook verdienstelijk op het middenveld mocht kelly tegenvallen.
+1/-0

11 maanden geleden
Iedere trainer heeft zijn 'vriendjes', spelers waar hij graag mee samenwerkt en waar hij het in ziet zitten. Liam Kelly; ik ken hem niet maar ik ben benieuwd. Stam noemt hem een technisch verfijnde speler, maar hij zal toch ook met vuur kunnen spelen en hard kunnen werken. Anders overleef je de Championship niet.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Hij heeft het ook niet overleeft. Een jaar niet gespeeld en mocht gratis vertrekken. Dat zegt naast al die lovende verhalen en prachtige youtube filmpjes ook wel wat. Tot nu toe kan het alle kanten op.
We hebben genoeg spelers die eventueel ook op het middenveld kunnen, mocht Kelly tegen vallen. Het is alleen te hopen dat Jaap zijn vriendje durft te slachtofferen, mocht dat nodig zijn.
+2/-0

 
11 maanden geleden
In Januari nog FA Cup gespeeld bij Manchester United wat op volle sterkte speelde en deed het daarin bijzonder goed.
+1/-0

11 maanden geleden
Kameraden: een 22 jarig Iers international die in Januari nog tegen Man United 90 minuten voor de FA cup heeft gespeeld. Gratis en voor niets. Eentje waar Jaap Stam zich sterk voor heeft gemaakt. Zal toch wel iets kunnen? Kan alleen maar meevallen. Drie versterkingen Fer, Narsingh en Kelly en nog geen cent uitgegeven aan transfer gelden.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Exact ik zie dit beleid wel zitten. Prima :) Doen ze goed. Hopelijk gaan de resultaten mee zitten zodat fit beleid word gecontinueerd..
+1/-0

reactie verwijderd


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.350 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht verdraaid