Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil selectie versterken met Liam Kelly'

6 juli 2019 17:11 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil selectie versterken met Liam Kelly"; image source: Pro Shots

Feyenoord hoopt de selectie te kunnen versterken met Liam Kelly. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De Ierse middenvelder speelt momenteel in Engeland voor Reading en mag daar vertrekken. Onder Jaap Stam was hij nog een vaste waarde in de basisopstelling, maar sinds het vertrek van Stam kwam hij nog nauwelijks in actie en hij mag daarom ook vertrekken. Volgens Engelse media kan de middenvelder ook naar Luton Town, maar Kelly zou een voorkeur hebben voor een heriniging met Stam.

Meer op AD.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

kelly liam stam engeland heriniging luton reading town

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Hmmm... ok ik zie hier niet direct een versterkng in wel een verlengstuk voor de trainer en is wel een expert in stilstaande situates. Mss kan hij de selectie daar wat in leren.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Alleen maar beter dus, aangezien de spelers die jij als ‘versterking’ ziet het tegenovergestelde zijn. Hoe gaat het met Drenthe?
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
Jij lijkt me wat bevooroordeeld.

Het zit je nogal diep...

Graag onderbouwen waarom je mijn suggestes niet goed genoeg vind. Of kan je enkel ongefundeerd roepen?
Je moet namelijk het potentieel in spelers kunnen zien. Die kwaliteit heb jij duidelijk niet. Graag niet dom iedereen achterna lopen en om goeie spelers roepen die al gearriveerd zijn. Want die goeie gearriveerde spelers kan feyenoord toch niet betalen en blijken vaak nog tegen te vallen ook. Je kent Feyenoord financiele situatie toch?

Vele van mijn suggesties zijn dan niet van top niveau ze zijn transfervrij en betaalbaar en hebben groei mogelijkheden en ze zijn van een beter niveau dan onze jeugd. Je kan net met enkel jeugd de strijd in de eredivisie aan gaan. Zie oefen wedstrijd tegen fc dordrecht.

Drenthe zou voor ons een aanwinst zijn. Haps is continue geblesseerd en op die positie heb je een jonge nog in prestatie onstabiel talent malacia en verdonk... Drenthe met zijn ervaring zou een prima aanvulling zijn is een kind van de club en goedkoop.

Presteerde de eerste seizoenshelft prima bij sparta die toch maar mooi gepromoveerd zijn.
+1/-2

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Graag onderbouwen waarom je mijn suggesties niet goed genoeg vind.

Je moet namelijk het potentieel in spelers kunnen zien.
Goeie gearriveerde spelers kan feyenoord niet betalen. Je kent feyenoords huidige financele situatie toch?

Mijn suggesties tillen feyenoord wel degelijk naar een hoger niveau als je ze inruilt voor bepaalde spelers. Maar met de uitholling van de selectie (vertrek van persie, vilhena, clasie, martina) is mijn eerste zorg om feyenoord minimaal op een stabiel sub top niveau te krijgen. Mijn suggesties hebben op niveau meer kwaliteiten en zijn nu van een beter niveau dan onze jeugd. Je kan niet met enkel jeugd de strijd aan gaan in de eredivisie. Zie oefenwedstrijd tegen fc dordrecht.

Drenthe zou voor ons een aanwinst zijn. Een kind van de club wil hier echt niet flateren. Haps is continu geblesseed en achter hem staan 2 jeugd spelers malacia die top is maar nog te wisselvallig en vedonk niet goed genoeg. Drenthe met zijn ervaring zou een welkome aanvulling zijn is transfevrij en goedkoop qua salaris.

Wie vind jij beter drenthe of verdonk? Die afweging moet namelijk worden gemaakt.

Drenthe presteerde de eerste seizoenshelft prima bij sparta en die zijn toch maar mooi gepromoveert.
+1/-0

reactie verwijderd

5 maanden geleden (gewijzigd)
Een overbodige speler bij Reading, plaats 20 van The Championship 2018/2019, komt ons middenveld versterken. Gunder Bengtsson is terug.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Je haalt een zeer moeizame periode aan uit de geschiedenis van de club inderdaad.
Ik ken deze speler niet en kan er dan ook geen oordeel over geven of dit wel of geen versterking zou zijn.

Wat mij tot nu toe tegenvalt van Stam is dat de verdediging, en dan met name het centrum, niet genoemd wordt om versterkt en gewijzigd te worden zelfs gisteren regen Dordrecht bleek de traagheid en stroperigheid weer, nog steeds eigenlijk, een probleem.
Hier moeten echt aanpassingen in komen.
Mocht Berghuis bijtekenen dan zijn het middenveld en de aanval best eredivisie waardig, kampioenschap zit ee echt niet in komend seizoen.
Derde plaats is het hoogst haalbaar maar dan moet de selectie nog wel aangevuld worden.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik laat mij graag verrassen. Prioriteit ligt wat mij betreft bij een rechtsback zodat St. Juste naar het centrum kan verhuizen. Dan hoop ik maar dat we niet bij types als Van der Wiel uitkomen, of andere spelers die het shirt niet waardig zijn.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Dan graag een centrum zonder Eric en/of Sven, Die zijn echt uit de tijd. Zeker voor het spel van Stam.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
van der wiel is door zijn transfervrije status en betaalbaarheid wel een optie. Veel slechter dan martina en nieuwkoop kan haast niet. En in potentie een goeie speler. Dus als back up best ok. Niet dat hij je team kwalitatief een enorme impuls geeft zeker niet in deze vorm maar is zelfs in deze vorm wel subtop eredivisie niveau.

Maar waarom kijken naar gearriveerde spelers die zo duur zijn? Kunnen we zelf geen speler scouten met mogelijkheden om een goeie back te worden? Zie gio, haps, karsdorp, janmaat allemaal backs die eerst op een andere positie speelde. Ik zie in wildschut bijvoorbeeld de kwaliteiten om een goeie rechts back te kunnen zijn. Transfervrij snel sterk groot prima afstandsschot goeie dribbel en verovert ballen en heeft een redelijke voorzet. Prima basis vaardigheden om een uitstekende back te worden.

Maar huur janmaat, karsdorp, fosu-mensah zou ook prima zijn.

St.juste vond ik in he centrum wel cruciale foutjes maken en wat te druistig en ongeconcentreerd. Daarom leek me rechts back een betere positie voor hem met zijn snelheid. Maar mss kan stam hem van goeie tips voorzien. Mss is st. Juste straks wel onze beste cdm.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Van der Wiel zal gelukkig nooit een Feyenoordshirt dragen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Is dat een antipatie ten opzichte van oud 020 speles? Of vooral vanwege zijn kwaliteit en karakter?
+1/-0

5 maanden geleden
Gerucht: Jan Arie op weg naar Leeds
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Interessant ik zou hem ook verkopen maar omdat hij linkspoot is en ook nog multi inzetbaar (kan op het middenveld spelen). Is dat juist een verdediger die ik pas zou verkopen als je minimaal 1 basis waardige centrale verdediger met een links poot aan de selectie had toegevoegd. Als hij weg gaat hebben we helemaal geen centrale verdedigers meer met een links poot.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Deels mee eens, echter is het gebrek aan snelheid zijn grote manco.
Een heel goede CV compenseert dat nog met een goed inzicht maar ook dat ontbreekt.
Als je hem nu nog kan verkopen zou ik het zeker doen.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt ook mee eens.
Zo'n kans krijg je mss nooit meer...

Ik maak me enkel zorgen over de uitholling van de selectie. Die was al niet best maar word zo enkel minder...

Met vertrek van van persie, vilhena, clasie, martina en nu weer van der heijden zonder versterkingen in die linies maak ik me toch wel zorgen.

Je kon namelijk wel al sneller versterkingen aangetrekken er is namelijk salaris ruimte en geld met vertrek van deze spelers.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Zou dat geen uitholling van de selectie willen noemen. Stoppen RvP, vertrek Vilhena zijn kwalitatieve tikken. Vertrek van Clasie (sorry, was mijn held in zijn vorige periode, maar geen schim meer van die speller), Martina en misschien Jan-Arie zijn hard nodig om salarisruimte te creëren voor vers bloed. Hopelijk vertrekt Tapia nog tegen een kleine vergoeding en Sinistera mag weg voor een paar consumptiebonnen, dan is er in elk geval wat ruimte in de salarisbegroting.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Van persie en vilhena zijn wel aderlatingen.

De andere zijn matig maar nog altijd beter dan de jeugd die nu hun vervangers zijn.

Dus naar mijn mening wel een kwalitatieve uitholling.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Tapia laten gaan vind ik niet zo een slimme zet,zie in hem best veel potentieel,is per slot een onbetwiste basisspeler in de selectie van Peru,die nu in de finale staat van de Copa America,dat ben je niet als je niks kunt!Bovendien nog een leeftijd waarna er daarna wat winst op te pakken kan zijn,hoewel ik dit laatste verafschuw!Lijkt me een meer dan perfecte vervanging van Jan_Arie Scharie!
+1/-0

 
5 maanden geleden
Alleen is tapia wel een rechtspoot. En heeft nog maar een 1 jarig contract. En schijnt duur te zijn omdat hij buiten europa hier zijn geld verdient. Dus of verlengen of verkopen. Denk ook dat tapia niet heeft kunnen laten zien wat hij kan bij feyenoord.
+1/-0

5 maanden geleden
Weet niet hoor, nu komen de Stam-vriendjes, na eerst de Gio-maatjes, en er tussendoor de Kuyt-connecties. Ik denk dat er in elke linie een topper bij moet anders gaan we sowieso door 't ijs.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Klopt sowieso een nieuw centrum. St. Juste / van Drongelen, of Hoogma?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Prima suggesties zie dat als enige betaalbare opties met de mogelijkheden om uit te groeien tot klasse centrale verdedigers met een linker been.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Ik ben er ook een beetje bang voor. Die gozer kan natuurlijk niks fout doen in de ogen van Jaap.
Voor ons te hopen dat hij wat kan, anders zitten we zeker een jaar lang tegen een hark aan te kijken.
+1/-0

5 maanden geleden
Prima, Jaap Stam ken hem goed en weet wat hij aan deze speler heeft.
Bovendien nog jong.
+1/-0

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat anderlecht arrow belgie beneliga berghuis bosz burger dirkteur eredivisie fer frankrijk fraser frjack genk haps heijden herik jorgensen jorien kokcu larsson legio rkc senesi socrates tapia toornstra troost vermeer