Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord dankzij treffers Marouan Azarkan te sterk voor FC Dordrecht

6 juli 2019 17:01
Foto: Pro Shots

Feyenoord dankzij treffers Marouan Azarkan te sterk voor FC Dordrecht; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht weten te winnen. De ploeg van Jaap Stam was uiteindelijk met 1-2 te sterk voor de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Marouan Azarkan, die een week geleden ook al tegen SDC Putten scoorde, maakte beide doelpunten.

Na een moeizame eerste helft kwam een vrijwel volledig gewijzigd Feyenoord in de tweede helft veel beter uit de startblokken. Na een paar minuten opende Azarkan na een mooie solo voor de schitterende openingstreffer. Het duurde echter niet lang of de stand was alweer gelijk. De van Feyenoord overgekomen Jaron Vicario scoorde namens FC Dordrecht. Twintig minuten voor tijd was het opnieuw raak voor Azarkan en kwam de stand op 1-2. Dat zou uiteindelijk ook de eindstand blijken.
Discussieer mee op de forums


Tags

azarkan dordrecht marouan jaron putten sdc solo stam vicario

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Duidelijk is dat ze nog moeten wennen aan de Stam aanpak. Gebleken is wel dat:
- Dit centrale duo niet meer kan ( veel te traag alleen maar obligate breedte passjes)
- Dat voor rust er niks is gecreeërd.
- dat alleen met jeugd we het niet gaan redden.
- dat er na rust iets beter is gevoetbald mede door 2 top momenten van een 17 jarige speler
- dat er nog veel moet gebeuren en dat er hooguit één of twee jeugdspeler zullen blijven hangen. De rest wordt uitgeleend ( graag ook Vente want die vind ik nog steeds niks)
- een aantal nieuwelingen nog verwelkomd zullen worden en dan bedoel ik vooral een centraal duo!
+1/-1

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Eens

We weten dus even veel als een oplettende kijker vorig seizoen al zag.

Kokcu, malacia, burger (leren linker centrale verdediger te spelen), geertruida, el bouchataoui, hansson, en azarkan graag bij de groep houden zolang er geen betere spelers zijn aangetrokken.
Van van beek, botteghin en van der heijden moet je echt af. Sinisterra ook verkopen.
Verdonk en nieuwkoop ook verkopen of verhuren.
Larsson, toornstra, haps mogen ook weg tegen aankoop prijzen.
St. Juste mag ook weg bij een goed bod.

Er zijn in de selectie gewoon teveel spelers besmet met het behoudende voetbal van advocaat en gio. Daar moet je vanaf.

Fer klopt op de deur voor een terugkeer die is echt nodig. Meer dan een kelly!

Ik zou met een onconventioneel team door oefenen afscheid nemen van je centrum (dat word helaas toch niet beter) en experimenteren met wie je hebt om die rol over te nemen.

Team:
Verd: Vermeer, toornstra (ja lijkt gek als rechts back maar wil meer aanvallende impulsen vanuit de verdediging en kan inschuiven naar het middenveld en heeft de inhoud, drive het overzicht en de voorzet om dit te kunnen), st. Juste (Geertruida zowel als rechts back als rechter centrale verdediger testen), burger, haps (malacia)
Mid: larsson (kokcu), tapia (punt naar achteren), ayoub
Aanval: berghuis, jorgensen, narsingh (azarkan)
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ook Tapia zal pleite gaan. Peru speelt een totaal ander spelletje dan Feyenoord. Bij Feyenoord is geen plaats voor de (te) nonchalante Tapia. Nog 1 jaar contract een hoog niet EU salaris dis Feyenoord gaat cashen!
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
5 jaar geleden
Ik vind dat goed onderbouwt waarom hij weg zou gaan of moet gaan. Ik denk persoonlijk dat hij meer kwaliteiten heeft en er meer uit te halen valt dus verlengen mag van mij ook.

Als hij namelijk weg valt hebben we helemaal geen cdm meer van niveau...

Moet kelly dat dan gaan opknappen...
+1/-0

 
5 jaar geleden
FON1 soms heb je nog wel eens een leuke suggestie, maar een middenveld met Larsson (nog nooit meeverdedigd), Ayoub (pingeldoos) en Tapia (kijk ik kan best wel verdedigen maar geef dan wel meteen de bal aan de tegenstander)is bij elkaar opgestapeld nog niet de lengte van 1 middenvelder en met deze opstelling is Lisse 3 nog een uitdaging.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Berberis ow ik vind dat dit eigenlijk een feyenoord onwaardige selectie is. Wat niet goed genoeg is en in de subtop beland niveau mss zelfs onder fc utrecht en az.

Maar ja dat is helaas door van geel en na vertrek van persie en vilhena in welke situatie we nu zitten...
Het is net zoiets als toen we de championsleague in gingen zonder van persie...
Probeer eens met de huidge spelers een betere opstelling te formeren. Dat word gewoon lastig.

Met larsson die doorschuift naar de 10 en toornstra van de rechts back positie naar rechter mddenvelder (3-1-2-3-1 formatie) heeft je team aanvallen weer tanden. Er zit ook balans in je mddenveld ayoub kan box to box als schakel speler, tapia veroverd de ballen en levert ze weer in. En larsson is de creatieveling.

Vraagje? Wie lijkt jou nu beter een onervaren kokcu op die rechter middenveld positie die tegen fc dordrecht ook nog niet geweldig oogde of larsson. Waarom niet larsson eens op de rechter middenveld positie testen?

Als je berghuis namelijk op het middenveld zet hem je net zo'n probleem als met larsson. Van persie verdedigde ook niet lekker mee. 1 niet zo best verdedigende middenvelder kan nog net zeker als hij door schuift naar de 10 positie.

Ik zeg ook test ayoub en larsson zo vooral in de voorbereiding en oefen zo in oefen wedstrijden. Bij ayoub kan je zien of hij dan goed genoeg is op het middenveld larsson dwing je mee te verdedigen. Blijken ze niet goed genoeg kan je er in de transferperiode tenminste nog vanaf.

We weten al wat spelers op hun huidige posite kunnen of niet kunnen daarom is een voorbereidings periode ook goed om te kijken wat je spelers mss nog meer kunnen. Daarom stel ik mijn opstelling voor toornstra testen als rechts back, st.juste testen in het centrum en burger testen als linker centrale verdediger.

Dan weet je of ze dat kunnen en kan je nog de nodige versterkingen aantrekken mochten ze niet goed genoeg zijn. Als je het niet probeert weet je het zeker niet. St. Juste speelde ook nooit rechts back maar bleek vorig seizoen onze beste optie op rechts back en die voorspelde ik ook goed.
+1/-0

5 jaar geleden
Nou gekeken naar deze oefenwedstrijd maar weinig aanleiding gezien om echt vrolijk te worden.
Mooi dat Stam de jeugd wil zien spelen in de voorbereiding maar echt vrolijk zal ook hij er niet van geworden zijn.

Centraal achterin moet er echt versterking en vooral iets met snelheid gaan komen anders voorzie ik een heel moeilijk seizoen.
+1/-0

5 jaar geleden
Huppeta. 2 wedstrijden en al 2 overwinningen.
+2/-0

reactie verwijderd

5 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi die Marouan Messi aan de Maas! Wel enige hoogtepunten op een stift van Toornstra met links na. Hij is wel heel klein met ca 1,65 (hij leek een kop kleiner dan Verdonck die 1,72m is, lengte Azarkan kan ik zo even niet vinden op Internet), maar goed Maradonna was ook 1,65m....(inmiddels buikomvang van 1,65)....:-).
+1/-0

5 jaar geleden
Weinig zeggend tot dusver. Deze kluts-selectie tegen Dordrecht komt zeer waarschijnlijk helemaal niet in actie komend seizoen. Leuk voor Stam om wat over na te denken, verder niks. Het gaat er om hoe we van deze zéér uiteenlopende selectie een goed draaiend veldteam maken. Ga d'er maar eens ff aan staan !
+1/-1

5 jaar geleden
Er moet nog een middenvelder bij. Ouwejan van AZ. Hij kan prima linkshalf spelen. Dan heb je een middenveld met Kelly, Ouwejan en Toornstra of Nieuwkoop. Daar kan je de competitie wel mee in.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden carranza dahl democraten dest djurgarden fight hadj hancko kraaij kuip middenveldert moussa nadje priske smal sobat socrates transferroom traore trump ueda vance walemark wieffer willykment zerrouki