Transparent
Inloggen
Sluiten

Luciano Narsingh: 'Ik wil het hier laten zien'

5 juli 2019 15:38 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Luciano Narsingh: "Ik wil het hier laten zien"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Luciano Narsingh aan blij te zijn met zijn transfer naar Feyenoord. Hij werd eerder al telefonisch benaderd door Dirk Kuyt. "Een goed gesprek, mooi als zo iemand je belt. Ik wil het hier laten zien", aldus Narsingh. "Als ik als speler van Heerenveen en later PSV de Kuip in kwam, zat iedereen te schelden. Nu staan die mensen aan mijn kant. Ik heb lang niet gespeeld, maar ik werk toe naar de start van de competitie. Een week Oostenrijk is straks prima. Ik wil er staan."

Mogelijk komt ook Leroy Fer naar Rotterdam. "We speelden samen bij Swansea. Leroy wil heel graag thuiskomen, dat weet ik. En ik denk dat we hem goed erbij kunnen hebben", zegt de aanvaller daarover.

Meer op Algemeen Dagblad


Discussieer mee op de forums


Tags

narsingh fer heerenveen kuip kuyt oostenrijk thuiskomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik denk dat Narsingh een goede voor Feyenoord zal zijn. Dat ze in hetzelfde bericht weer beginnen over Fer getuigt van een intense en extreme domheid. Stam had zijn veto al over Leroy uitgesproken. Of dat moet allemaal een toneelspelletje zijn geweest. Hoe dan ook ezelsdom gebracht.
+1/-2

 
7 maanden geleden
Volgens mij had Stam aangegeven dat de komst van Fer niet de 1e prioriteit had maar heeft hij niet zijn veto erover uitgesproken.
+2/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ik hoor conflicterende berichten wat jij stelt zou logisch zijn blaak. Want als je nu naar de selectie kijkt zou er mss een middenvelder of een verdediger moeten vertrekken om fer een plek te geven in het elftal. Al zou hij nu al passen want Fer kan ook als breekijzer dienen, rechts back kan hij spelen en kan dus overal op het middenveld uit de voeten en kracht op het middenveld kan je nu wel gebruiken zonder vilhena. Zelf zie ik hem als goeie moderne centrale verdediger met tips van stam moet dat goedkomen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Helemaal mee eens ook ik zie hem het liefst als centrale verdediger, dus wat mij betreft is hij welkom. Veel snelheid is exact wat nu centraal achterin ontbreekt.
+3/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Yes prima. :) goed zo luciano ook meteen een goed woordje doen voor fer en hem erbij halen. Zou echt top zijn! Moooi nieuw elan krijgt het elftal zo met goedkope transfervrije spelers met eredivisie ervaring, kwaliteit en nederlandse natinaliteit wat scheelt met salaris van spelers buiten de eu. Verstandig en goed beleid. Wat een verademing ten opzichte van van geel. En kuijt doet het prima als assistent td ;)
+2/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Narsingh heeft veel loopvermogen, maar weinig balvaardigheid. Een goede speler voor een verdedigend team. Als Stam pressievoetbal wil spelen dan moet ik nog zien wat deze speler te bieden heeft. Gezien onze beperkte financiele middelen vind ik het wel te billijken om deze speler te halen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
In die annalyse kan ik me wel vinden.
Maar nasingh geeft je wel een wapen wat je vorig seizoen niet had. Namelijk pure snelheid op de vleugel. Ik denk ook niet dat het verstandig is pressie voetbal te spelen tegen psv en 020 het komende seizoen. Die lopen qua kwaliteit gewoon op ons voor. Maar in de counter zijn ze zeer kwetsbaar dus heeft narsingh zijn waarde. Ook tegen de mindere ploegen zal narsingh met zijn snelheid en de matige verdedigers in de ere divisie zijn waarde hebben.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Voor Jorgensen zou dit ook goed uit kunnen pakken omdat hij veel te veel meters moet maken. Nico is een spits voor rond de 16 en daar gevaarlijk is. Ik ben daarom ook benieuwd hoe Stam het middelveld wil neer zetten en of hij met de punt naar achter wil spelen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik denk dat stam haast geen keus meer heeft zo te spelen met de punt naar achteren. Omdat Feyenoord nu in de selectie geen 2 goed niveau verdedgende middenvelders meer heeft.
Ayoub kon dat vorig seizoen al niet. Toornstra kan het ook niet. Enkel mss tapia, van der heijden of heel mss st. Juste. En anders jeugd.
Je hebt dus veel meer mogelijkheden om met de punt naar achteren te spelen in de huidige slectie. Ayoub, berghuis, toornstra, kokcu, hansson, mss zelfs larsson. Kunnen allemaal op de 2 voorste middemveld posities met de punt naar achteren.
Lijkt mij dus logisch als stam zo wil spelen. Zou ook een goede reden zijn waarom ze vilhena zo makkelijk verkochten mss zag stam in vilhena geen enkele cdm en is vilhena in de 2 voorste in een punt naar achteren middenveld niet wat hij zocht.
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Hij zal naar mijn idee dan wel een rechtsback moeten halen die in staat is om over de vleugels op te komen.
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
St. Juste deed het niet onverdienstelijk als rechts back ik baal alleen dat onze backs zo extreem vaak geblesseerd zijn. Goeie Rechts back opties zijn er nog genoeg om transfervrij of via huur aan je selectie toe te voegen. Van rhijn aub niet aan beginnen dat is echt niks. Een echt in salaris goedkope transfervrije van der wiel zou nog het gokje waard kunnen zijn. Maar liever een janmaat of karsdorp, fosu-mensah huren. Als je echt van een gokje houd kun je wildschut transfervrij op pikken heeft alle kwaliteiten voor een prima rechts back. Je moet hem alleen omscholen van buitenspeler naar back maar dat is met haps en vele backs ook gebeurt. Je zou zelfs toornsta als rechts back kunnen testen heeft er de inhoud het loopvermogen en de voorzet voor en het verstand/ de visie om te weten wanneer mee naar voren te gaan en kan in het middenveld op zijn cruijff's inschuiven van 4-3-3 naar een 3-1-2-3-1 hoe cruijff altd speelde met barca.
+1/-0

reactie verwijderd

7 maanden geleden
Had Stam publiekelijk gezegd dat hij Leroy niet wilde, of stond dit in de krant/op internet?
+0/-0

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen baker berghuis besiktas bijlow blokland bodegom bommel bosenic bozenik eredivisie fer feyenoordopnummer geertruida hanegem hassel heracles jong jorgensen karsdorp lewis macht ozyakup ramesoe rvc topper vertrouw vvf