Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Berghuis nadert akkoord over nieuw contract bij Feyenoord'

5 juli 2019 09:17 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Steven Berghuis nadert akkoord over nieuw contract bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis nadert een akkoord met Feyenoord over een contractverlenging. Dat meldt RTV Rijnmond. Berghuis kan bij Feyenoord onder verbeterde voorwaarden zijn contract verlengen tot de zomer van 2022. Hij zal komend seizoen bovendien de kans krijgen als aanvallende middenvelder en met rugnummer 10 gaan spelen.

RTV Rijnmond meldt daarnaast ook dat Luciano Narsingh een contract voor twee jaar kan tekenen in De Kuip en hij voor de positie als rechtsbuiten gehaald zal worden. Vrijdag zal de aanvaller bij Feyenoord een medische keuring ondergaan.

Meer op RTV Rijnmond


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Goed om te lezen, verreweg onze beste speler!

Dat over die aanvallende middenvelder spelen geloof ik niet. Gisteren op de training was Stam nadrukkelijk met hem bezig en hij speelden vanaf rechts (wel veel naar binnen komend) en alles wijst er op dat wij met de punt naar achteren gaan spelen, dus zonder 10!
 
3 weken geleden
Dat zou betekenen dat Narsingh vanaf links gaat komen. Niet de positie waarin hij op zijn best is.
En dan hebben we Samba en Hansson ook nog. Het kan wat te veel zijn, al die vleugel spelers. Ergens hoop je dat er ook ruimte blijft voor jeugdspelers.
 
3 weken geleden
Ach jeugd. Als ze goed genoeg zijn breken ze vanzelf door. Zie in Hansson niks bijzonders. Enige die echt in mijn ogen veel moet spelen in Kokcu. De rest is er (nog lang) niet klaar voor.
 
3 weken geleden
Malacia vind ik er ook wel klaar voor. De rest vind ik inderdaad ook nog te onervaren. Maar zou burger ook wel eens als linker centrale verdegiger willen proberen met zijn lengte, redelijke snelheid, kracht overzicht en passing als middenvelder en stam zijn tips zou dat op die positie wel eens wat kunnen worden.
3 weken geleden
Mooi zo goed nieuws.
Waarom gio berghuis niet al eerder testte op he middenveld is mij een raadsel....
Prima als stam met de punt naar achteren gaat spelen. Berghuis zie ik ook niet als 10 maar als linker middenvelder met de punt naar achteren.
Die positie is ook nog voor het grijpen in het nederlands elftal een creatieve middenvelder met een linker been.
3 weken geleden
Heerlijk nieuws!!er komt steeds meer of een glimlach op mijn mond te staan de laatste week omtrent Feyenoord,nu nog een Elia erbij zou helemaal top zijn.
 
3 weken geleden (gewijzigd)
Prima idee maar dan moet larsson verkocht worden. Een goeie met een linker been heeft mijn voorkeur. Of een toptalent. Hoe zit het met chong zijn contract bij man u loopt dat nog door? Zo niet hem proberen terug te halen. Sinisterra schijnt het ook aardg te doen bij colombia. Mss kan je die ook nog aardg verkopen heb je ook nog salaris ruimte voor elia.
3 weken geleden
Oef, dit zou geweldig nieuws zijn. Veruit onze beste speler.

En daarna aandacht voor goede verdedigers!
 
3 weken geleden (gewijzigd)
Eens maar dan moet je eerst minmaal 1 van deze 3 zien te slijten van beek, van der heijden en botteghin anders heb je daar vast geen salaris ruimte voor.
Maaar heb in het netwerk en de verkoop kwaliteiten van rob jansen veeeel en veeel meer vertrouwen dan vroeger met een van geel.
3 weken geleden
Zeer goed nieuws,met Narsingh en vooral Berghuis staat onze middenveld en aanval goed,nu aandacht voor de verdediging. We gaan er voor komend seizoen.
3 weken geleden
Volgens mij is verlenging nog geen uitgemaakte zaak zoals Berghuis vandaag aan heeft gegeven.
reactie verwijderd

reactie verwijderd

Laatste nieuws