Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra zet handtekening onder nieuwe verbintenis

2 juli 2019 21:54 - Twitter Feyenoord
Foto: Pro Shots

Jens Toornstra zet handtekening onder nieuwe verbintenis; image source: Pro Shots

Jens Toornstra heeft zijn handtekening gezet onder zijn nieuwe contract. Dat meldt Feyenoord via het officiële Twitter-account. Tweeenhalve week geleden was al bekend gemaakt dat de middenvelder zijn contract bij Feyenoord zou gaan verlengen tot 2022 en was ook de intentie uitgesproken dat hij na zijn carierre als speler ook bij Feyenoord zou blijven. Alleen de handtekening moest nog gezet worden. Het oorspronkelijke contract van Toornstra zou in 2021 aflopen.




Tags

toornstra carierre tweeenhalve

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

4 jaar geleden
Goed nieuws ben blij dat Jens heeft bijgetekend.Nu Berghuis nog !
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ben ik ook blij mee.
Of mogen positieve reacties wel op deze site
+2/-0

4 jaar geleden
Hoop dat Stam hem nu wel eens op de juiste manier in zet en niet zoals onder Gio met allerhande rare opdrachten het veld in gaat zenden.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Eens benieuwt wat hij dan kan. Als stam inderdaad met de punt naar achteren gaat spelen is het een prima box to box speler rechts op het middenveld. Bij gio leek hij enkel minder te worden. In het duel moet hij nog wel verbeteren. Mss zou hij dan zelfs met zijn overzicht inhoud en passing op de rechts back positie bij personele problemen kunnen functioneren.

Maar op zijn leeftyd moet je ook ieder goed bod direct accepteren. Een goed bod kunnen we in onze financiele situatie niet laten lopen. De geinvesteerde miljoenenin hem zou je anders moeten afschrijven...
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki