Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verkoopt 31.000 seizoenkaarten voor komend seizoen

2 juli 2019 16:49 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord verkoopt 31.000 seizoenkaarten voor komend seizoen; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële website bekend gemaakt dat er voor komend seizoen 31.000 seizoenkaarten zijn verkocht. De club geeft daarbij aan trots te zijn op het feit dat zoveel supporters elke thuiswedstrijd in De Kuip willen zijn en zich verzekerd hebben van een vaste plek. Trainer Jaap Stam gaf eerder al aan te hopen op een volle Kuip en de maxiamel steun van het legioen. De grens van 31.000 seizoenkaarthouders werd afgelopen weekend bereikt.

Er blijft nog voldoende gelegenheid voor het bestellen van losse kaarten voor de thuiswedstrijden. Aanstaande zaterdag gaan alle thuiswedstrijden van de eerste seizoenshelft in de verkoop.

Meer op Feyenoord.nl


Tags

seizoenkaarten kuip legioen maxiamel seizoenkaarthouders stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

8 maanden geleden
Is natuurlijk een mooi resultaat. Maar probeer er nog 4000 extra bij te verkopen. Die centen heb je dus ook alvast binnen. Gezien de prestatie van het vorig seizoen, verwacht ik, dat niet alle thuis wedstrijden uitverkocht zullen raken. Dus probeer nu nog zo veel mogelijk extra seizoenkaarten te verkopen.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen baker berghuis besiktas bijlow blokland bodegom bommel bosenic bozenik eredivisie fer feyenoordopnummer geertruida hanegem hassel heracles jong jorgensen karsdorp lewis macht ozyakup ramesoe rvc topper vertrouw vvf