Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verkoopt 31.000 seizoenkaarten voor komend seizoen

2 juli 2019 16:49 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord verkoopt 31.000 seizoenkaarten voor komend seizoen; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële website bekend gemaakt dat er voor komend seizoen 31.000 seizoenkaarten zijn verkocht. De club geeft daarbij aan trots te zijn op het feit dat zoveel supporters elke thuiswedstrijd in De Kuip willen zijn en zich verzekerd hebben van een vaste plek. Trainer Jaap Stam gaf eerder al aan te hopen op een volle Kuip en de maxiamel steun van het legioen. De grens van 31.000 seizoenkaarthouders werd afgelopen weekend bereikt.

Er blijft nog voldoende gelegenheid voor het bestellen van losse kaarten voor de thuiswedstrijden. Aanstaande zaterdag gaan alle thuiswedstrijden van de eerste seizoenshelft in de verkoop.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

kuip legioen maxiamel stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

4 jaar geleden
Is natuurlijk een mooi resultaat. Maar probeer er nog 4000 extra bij te verkopen. Die centen heb je dus ook alvast binnen. Gezien de prestatie van het vorig seizoen, verwacht ik, dat niet alle thuis wedstrijden uitverkocht zullen raken. Dus probeer nu nog zo veel mogelijk extra seizoenkaarten te verkopen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo schreuder slot timber wehave willykment xabi yoda