Transparent
Inloggen
Sluiten

Martin van Geel: 'Er was voor mij niets meer te winnen'

2 juli 2019 09:12 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Martin van Geel: "Er was voor mij niets meer te winnen"; image source: Pro Shots

Maandag werd Martin van Geel gepresenteerd als de nieuwe algemeen directeur van Willem II. In gesprek met Fox Sports ging hij onder meer in om te vertrekken bij Feyenoord. "Ik heb er natuurlijk heel erg goed over nagedacht, want ik had het fantastisch naar mijn zin bij Feyenoord", aldus Van Geel. "Intern werd ik enorm gewaardeerd. De afgelopen jaren zijn er ook nog prijzen behaald. Dat ga je dat allemaal een beetje afwegen."

Van Geel ging verder: "Als je dan ziet dat er met name extern toch behoorlijk wat negativiteit ontstaat, heb ik voor mezelf de afweging genomen dat ik het achter me wilde laten. Er was voor mij niets meer te winnen."

Ook kreeg Van Geel de vraag of het hem dan ook niet verbaasd dat Feyenoord geen opvolger voor hem kon vinden, maar daar wilde hij niet op in gaan. "Nee, dat ga ik niet zeggen", zo gaf hij aan.

Meer op Fox Sports
Tags

fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Niets meer te winnen?!?

Zo beroerd als van Geel zich de afgelopen maanden heeft geprofileerd is niet te geloven. Het bord voor zijn kop is werkelijk gigantisch, hij begrijpt de negatieve tendens rond zijn persoon gewoon niet en als hij niet zo'n arrogante houding zou aannemen daarover zou het meelijwekkend zijn. Wat er nu gebeurt is dat hij niet de lof krijgt die hij óók verdient, wat eigenlijk triest is. Maar dat heeft hij volledig aan zichzelf te danken.

Dat zijn opvolging zo verdomd lastig blijkt heeft twee oorzaken; ten eerste is de organisatie een wespennest waar geen kandidaat zich in durft te begeven. De functie van een TD kan het allerbeste worde uitgevoerd in relatieve luwte. Van Geel heeft teveel en te vaak de media opgezocht; om te rechtvaardigen wat hij deed (en ook wat hij niet deed) en zodoende zijn positie en functioneren binnen de organisatie te legitimeren. Heel slim, zo heeft hij al die jaren overleefd en kunnen verwezenlijken wat hij gepresteerd heeft. Maar kennelijk is het niet de manier waarop potentiele opvolgers die rol willen uitvoeren.

Ten tweede heeft van Geel binnen zijn verantwoordelijkheid (het totale technische beleid en de voetbalorganisatie) geen structuur op poten gezet die het aantrekkelijk maakt om in te stappen. Zijn 'erfenis' is een uiterst beroerde. Er stáát niets, er is geen plan. Op dit vlak heeft van Geel al die jaren reactief bestuurd, in plaats van gestuurd vanuit een visie/plan.

Wanneer je van buitenaf wordt gevraagd om de nieuwe Technisch Directeur te worden bij Feyenoord en er lijkt geen structureel beleidsplan te zijn waaraan je zelf de technisch organisatie kan toetsen en waar je ook zelf op beoordeeld kan worden, en de overige organisatie/directie lijkt niet in staat of niet te willen dat samen met jou te ontwikkelen; ben je gedoemd te mislukken.

Ik denk dat de potentiele opvolgers van van Geel niet het mandaat toegezegd kregen om het technische beleid naar hun hand te zetten en niet het gevoel krijgen dat de organisatie bereid was via een plan/structuur te gaan werken. Dan kun je alleen maar overleven, en bouw je nergens aan.

En dat is precies wat van Geel al die jaren heeft gedaan, en nog redelijk succesvol ook.
+3/-1

 
4 jaar geleden
De reactie van van Geel is inderdaad stuitend te noemen. Hij heeft een periode goed gefunctioneerd, met name de successen/prijzen zijn zonder meer deels ook aan hem toe te wijzen.

Hij laat echter een club achter die mede door zijn toedoen er niet meer toe doet in Nederland. De selectie van het 1e elftal heeft te weinig kwaliteit om mee te doen voor de prijzen, de jeugd stagneert door het ontbreken van een 2e elftal in de voetbalpiramide en de scouting is helemaal niveau 0.

Als de heer van Geel ook eens bij zich zelf te rade gaat hoe en waarom de negativiteit bij diverse supporters ontstaan is dan zou hem dat sieren, nu is het natrappen wat hij doet.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Het afgelopen dramatische seizoen zijn Ajax en PSV verslagen, dus ik zie niet in waarom Feyenoord niet mee zou kunnen doen om het kampioenschap als de nieuwe trainer net zo geweldig is als in Engeland beweerd werd toen hij met het nietige Reading bijna promoveerde naar de Premier League. We hebben twee nieuwe centrale verdedigers nodig, maar die zullen eind augustus wel komen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het elftal van afgelopen seizoen kon pieken, maar dat het teveel gevraagd was om dat niveau iedere wedstrijd te benaderen is een gebrek aan (basis)kwaliteit. Een gebrek aan structuur en 'plan' waarop kon worden teruggevallen als het op een andere manier niet lukt tijdens de wedstrijd. Dát is van Bronckhorst aan te rekenen, dat er geen speelwijze/strijdplan is ingeslepen en het 'voetbal' in de ploeg niet zodanig is dat het op basis kan dienen en de spelers 'inwisselbaar' zijn. Maar wat op en aan te merken valt op de hoofdtrainer, valt ook onder van Geels verantwoordelijkheid. Hij heeft van Bronckhorst niet afgerekend op het gebrek aan ontwikkeling van het team en de speelwijze.

En van Geel heeft na het kampioenschap de spelersgroep niet op niveau weten te houden, en de doorstroming van spelers vanaf Varkenoord laten stagneren. Ga dan als hoofdtrainer maar iets ontwikkelen.

Zoals de spelersgroep er nu voorstaat, ben je er niet met twee nieuwe centrale verdedigers. Er moet gebouwd worden aan een nieuwe speelwijze, een nieuwe structuur. Stam gaat er vol voor, ik hoop dat het hem lukt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Hopelijk kan Feyenoord wat kwaliteit huren mét koopoptie, Middenveldert, bijvoorbeeld die jongen die van Stam's club PEC bij City beland is, Philippe Sandler. Met een paar sterke centrale verdedigers en ook nog een goede reservespits zie ik Feyenoord wel weer eerste of tweede worden, als trainer Stam tenminste net zo geweldig is als sommigen beweren.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Precies middenvelded jij snapt de bijzonder slechte erfenis van van Geel. Enkel triest dat dat zo lang kon door gaan bij Feyenoord. Ik zeg meteen van hanegem en wim jansen in de raad van comissarissen om dit in de toekomst te voorkomen

Vraagje wat heeft van geel dan gepresteerd???

Je taak als td is Feyenoord structureel sterker maken. Is dat gebeurt?

Ik zal mijn eigen vraag beantwoorden. Neee totaal niet! Het was een matige td die enkel zonder geld enig zins nuttig was. Meer niet!

Als er dan word gezegd dat de prijzen ook door zijn toedoen feyenoord ten deel vielen. Snappen die mensen niet goed hoe die pijzen tot stand kwamen. Kuyt was ook zonder van geel teruggekeerd van persie ook. Wie er ook td was. Die elftal kwaliteits injecties met terugkerende oud speles zorgde voor de prijzen. Je moet uitsluitend naar van geel zijn toegevoegde waarde kijken en die was echt zeer minimaal.

Neemt niet weg dat nl vol zit me nog veeel slechtere td's daarom presteren we ook niks meer in europa.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Van Geel is eerder ingestapt dan de komst van Kuijt en van Persie.

Van Geel kwam toen Feyenoord er nog veel beroerder voorstond dan nu, de tijd dat de VvF de club gered hebben van een faillissement. Het elftal voor 80% bestond uit jeugd die nog niet allemaal het vereiste niveau hadden en het de vraag was of ze dat uberhaupt zouden krijgen, en de rest het elftal niet bij de hand kon nemen. De tijd dat Been een half uurtje per dag met de jongens trainde en daarna hem smeerde richting de golfbaan, Feyenoord met 10-0 verloor van PSV.

Van Geel heeft er mede voor gezorgd dat de club zich heeft opgericht, sportief weer mee ging tellen en financieel in rustiger vaarwater terechtkwam. Hij heeft daarin gepiekt met het kampioenschap en daarna is het weer geleidelijk minder geworden. Wat hem daarin voornamelijk te verwijten valt; hij heeft dat zélf niet ingezien en geen actie ondernomen om het tij te keren. Hij ging op dezelfde voet verder, hij kan kennelijk niet anders. En die manier van werken heeft Feyenoord op dit moment niet nodig.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt van geel was eerder ingestapt maar enkel met hen erbij werden er prijzen gepakt. Zij brachten de kwaliteiten die het beleid van geel nooit zou hebben kunnen halen op eigen kracht.

En klopt Been kan er geen pepernoot van. Maar van geel nam bij het begin nog altyd verkeerde beslissingen al waren die mss minderslecht als bij de combinatie been beenhakker.

Vertel mij eens hoe deed hij dat dan? Wat deed hij goed?
En hoe deden we sportief mee we pakte toen geen enkele prijs en door zijn trage handelen in de transfer periode werden we structureel in de voorrondes van europees voetbal uitgeschakeld. Dat kostte de club ook miljoenen. Mss enkel koeman aan stellen als coach was een verdienste. Maar het verkopen van je top talenten vind ik nog altyd kortzichtig korte termijn beleid. De meuk had hij moeten verkopen niet fer en wijnaldum. En hij had zeker geen miljoen salaris uit moeten geven aan een mathijssen. Hij werkte steeds het zelfde. De terugkeer kuyt en van persie zorgde voor de prijzen. Van geel verkwanselt structureel je miljoenen bij verkoop van je top spelers. Je hebt enkel wat aan van geel als je geen geld op het veld hebt en geen jeugdopleiding hebt en geen transfer budget hebt.
+1/-0

4 jaar geleden
Het hoofd van Jut heet Van Geel. Erg jammer en onverdiend.
+3/-2

4 jaar geleden
De nieuwe TD van Feyenoord zal maar beperkte ( financiele ) middelen tot zijn beschikking krijgen , terwijl je bij een club als Feyenoord juist alle ruimte zou willen zoals PSV of Ajax. Je wil als TD niet altijd voor een dubbeltje op de 1e rij hoeven te zitten. Dan kijk je met groene ogen van jaloezie naar je collega's hierboven genoemd en denk je " wat heb ik toch een kutbaan "

Ook een nieuw stadion zal hierin geen verandering brengen de eerstkomende 10 jaar. Feyenoord wordt dan niet het nieuwe Bayern Munchen aan de Maas , zoals velen hier abusievelijk denken. Echt te ridicuul voor woorden. En extreem dom.
+2/-0

4 jaar geleden
Dan lees ik in een ander interview dat hij denkt dat Willem II soms boven Feyenoord kan eindigen. Daarmee geeft hij dus aan dat hij 9 jaar lang heeft lopen kutten. Toen hij kwam hadden we de beste jeugdopleiding. Hij heeft 9 jaar lang een grotere begroting dan WillenII gehad en dan na 9 jaar blijkt dus dat we nog steeds niet zover van Willen II afstaan. Hij heeft het zelf niet in de gaten door zijn arrogante houding, maar hij geeft zichzelf gewoon een onvoldoende.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Lol precies. Enkel dood en dood zonde dat ik dit hier al jaren en jaren riep maar niemand het wilde zien en nu zitten we met de gebakke peren... Feyenoord supporters moeten echt veeeel en veeel kritischer zijn. Want de slechte leiding vermoord onze mooie club.
+1/-0

 
4 jaar geleden
De laatste x dat Feyenoord in mijn ogen de juiste en financieel gezien uitermate gezonde koers vaarde was in de periode 1992 - 2006. In die tijd stond er eigenlijk altijd wel een competitief elftal. Daarna werden er allemaal kunstgrepen gedaan, misstappen en verkeerde beoordelingen begaan. Feyenoord ging snel bergafwaarts. Dat vind ik nou een doodzonde. En er komt aan deze misere voorlopig nog geen einde.

Gudde heeft een aantal goede dingen gedaan , maar in mijn ogen is Feyenoord al meer dan 10 jaar stuurloos. Los zand. En dat zie je bijna altijd terug op het veld sindsdien.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
En hij zit weer bij zijn vriendje mathijssen... Die hij 1 miljoen salaris gaf bij feyenoord toen we het al financieel moeilijk hadden heeel doorzichtig weer allemaal wat een eng op geld belust elkaars hand boven het hoofd houdend vriendjes toeschuivend wereldje is het ook bah!
+1/-0

4 jaar geleden
Volgens mij heeft deze man goed werk verricht. Feyenoord is bevrijd van een enorme schuldenlast en onder zijn bewind is Feyenoord weer eens kampioen geworden. Het is aan zijn opvolgers om te laten zien dat zij het beter kunnen dan hij.
+2/-1

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Schulden last is weggewerkt door vrienden van feyenoord en goed zuing financieel beleid en bezuinigingen gudde en vooral de jeugd opleiding.
Waar heeft van geel dan financieel een bijdrage geleverd die je specifiek aan hem toe kan schrijven?
Het is gewoon dom nagepraat dat te stellen zonder onderbouwde feiten. Als je naar de feiten kijkt heeft hij in 8 jaar beleid een mager financieel plusje behaald door zijn gehaalde en verkochte spelers wat je weg kan strepen ten opzichte van zijn belachelijk hoge salaris.
We werden onder van Geel zonder directe plaatsing bijna structureel uigeschakeld in de voorrondes europees voetbal en 1 keer kampioen geworden in 8 jaar tijd beleid... Bij iedere andere top club zou je spreken over een wan prestatie. Zelfs az en fc twente werden omtrent zijn periode al eens kampioen. Of wil je feyenoord nu vergelijken met hun niveau?
+2/-2

 
4 jaar geleden
Toen Van Geel kwam was Feyenoord geen topclub meer. De club was overgeleverd aan Been en Beenakker die de historische cijfers 10-0 noteerden. B&B kwamen vervolgens op de proppen met JvdBeukering. Als je dacht dat het na de HCS jaren niet slechter kon, dan had je je lelijk vergist. Het eerste wat MvG deed was Been er uit gooien. Daar verdient hij nog een standbeeld voor.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja been en beenhakker zijn ook op zijn zachts gezegt geen geweldenaars wat wil je daar mee zeggen?
Dat we slecht beleid maar structureel moeten doorzetten onder van geel en blij moeten zijn met minder slecht xD

Nu van geel weg ging is het nog altyd geen top club wat heeft hij 8 jaar lang dan bijgedragen?

Dus jij schetst hier nu dat van Geel in 8 jaar tyd zijn enige verdienste is geweest Been er uit gooien... wil je dat nu echt beweren xD dat is toch bijzonder magertjes.

Hij gaf ook voor 1 miljoen aan salaris een over de hill mathijssen een meer jarig contract toen we geen cent te makken hadden wat vind je dat hij daarvoor verdient? Je weet wel mathijssen zijn vriendje die nu td is bij willem 2 waar van geel nu algemeen directeur mag spelen xD
+1/-0

 
4 jaar geleden
De cijfers spreken natuurlijk voor zich. Als je zoveel wint heb je het nooit slecht gedaan. Dat hij zich als winnaar presenteert kun je hem menselijk gezien niet kwalijk nemen.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Lol zoveel wint?
Is hij vergeten dat hij bij az, roda en ajax niks won xD
En bij feyenoord pas toen de toppers bij einde cariere terug keerde. Ja hij heeft het echt verdient zo te pronken met andermans veren xD
Het zegt inderdaad genoeg over "de mens" van geel. En maar vreemd vinden dat men hem nergens mag...
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Je mag best trots zijn op je prestaties toch. Smaken verschillen. Bij Stillem 2 mogen ze hem in ieder geval.

MvG is nu overigens niet meer belangrijk. De mensen die er nu zitten moeten het doen. Excuses gelden niet. Geen gelul.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik sta er anders in. Wees trots als je echt iets hebt bijgedragen en wees zelf kritisch. En snap dat willem 2 blij met hem is mathijssen is hem nog dankbaar voor de miljoenen bij feyenoord. En zolang je geen jeugd opleiding hebt en geen geld hebt heb je wat aan van geel.

Het gaat mij er om dat men gaat in zien wie wel goed werk leverd bij feyenoord en wie niet. En je niet laat beinvloeden door mooie praatjes. Kijk enkel naar de prestaties. Door ook de topsport mentaliteit in het maasgebouw te creeren en top mensen te krijgen die kwaliteit leveren word je weer een top club.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dit zijn nu precies de zaken die MvG goed heeft gedaan.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Wat mooie praatjes en topsport mentaliteit? Eerste eens 2de niet bepaald xD. Zwakke broeders verzamelen veel zwakke broeders om zich heen dat gebeurde onder zijn leiding bij feyenoord.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Been ontslaan kan inderdaad nog als positief punt gezien worden, de 10-0 is echter zeker niet alleen MB aan te rekenen.
Beenhakker had met zijn netwerk opgebouwd in al zijn dienstjaren best nog heel nuttig kunnen zijn, van Geel heeft echt geen enkel talent ontdekt in al die jaren.

Maar ja ook Jorien van den Herik had wat mij betreft altijd voorzitter mogen blijven, een echte straatvechter en Feyenoorder.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ow ik ben ook geheid eens dat ze ook goeie kanten hebben. Probleem is dat je in de rol td vaak ook te maken krijgt met zaken waar je niet goed in bent. Daarom loopt het mis. Gebruik de talenten van mensen verbonden aan feyenoord bij beenhakker is dat zijn netwerk. Spelers halen met cisse en beukering weer minder... Ontmantel dus de positie td. En stel professionals aan voor ieder aspect van de functie en beoordeel deze mensen op geleverde prestaties.
+1/-0

4 jaar geleden
Van Geel heeft wel prijzen gewonnen maar laat een stuurloos feyenoord over zonder toekomstperspectief. El Ahmadi en Elia liet hij veel te makkelijk gaan, na het kampioenschap ging het bergaf. Jeugd is er niet meer. De beste spelers moeten nu aan de directe concurrenten worden verkocht vanwege wederom een gebrek aan geld. Hij heeft Feyenoord niet beter achtergelaten dan hoe hij het aantrof.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Exact en dat zag je al van kilometers aankomen maar niemand ondernam wat. De rvc mag zich dit ernstig aanrekenen. Zet willen van hanegem en wim janssen maar in de rvc voor toezicht op het eerste en de jeugd opleiding om dit in de toekomst te voorkomen.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Hij heeft Feyenoord wél beter achtergelaten dan hij aantrof, Feyenoord was bij zijn komst sportief én financieel failliet. Of bijna.

Nu is het sportief ook kommer en kwel, maar de club wordt niet meer bedreigt door een naderend bankroet. Dat is niet alleen van Geels werk, maar hij heeft er wel aan bijgedragen.

Van Geel heeft de club veel slechter achtergelaten dan ze onder zijn bewind er op een gegeven moment voorstond. Hij heeft gepiekt maar daarna is het verval weer ingezet en harder gegaan dan normaal voor een topclub na een piek. En dat komt omdat er geen structuur en visie is ontwikkeld onder zijn bewind.

Maar dat was er ook niet toen hij begon.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Nogmaals
wat was van geel zijn bijdrage om het financieel bankroet af te wenden?
Ik ben daar zeeer nieuwsgierig naar hoe je die stelling onderbouwt.
Dit kwam door de vrienden van feyenoord financieel zuinig beleid gudde en de jeugd opleiding.

Enige wat van geel heeft bijgedragen is de verkoop van je top talenten en is maar de vraag of dat finamcieel gezien de juiste strategische keuze was... Ik denk namelijk van niet en blijkt ook aan het succes van 020. door van Geel zijn beleid kwamen we structureel niet ver in europa wat je ook miljoenen kostte.

Iedere td in nl heeft het mis gehad.
Behoud van je beste spelers zorgt juist voor sportief succes. Niet verkoop in de hoop dat je een betere vind. Want de td's in nl zijn bijna allemaal te inapt dat voor elkaar te krijgen.
Van geel zijn beleid zonder geld was grotendeels goed door het halen van transfervrije en huur spelers (al maakte hij nog verkeerde keuzes). Wat niet goed was was het onderdeel dat hij je beste talenten en spelers ook weer verkocht en liquide maakte. Die exceptionele kwaliteiten kregen we nooit meer terug. Je moet juist je mindere spelers zien te slijten.
Zijn beleid was continue hetzelfde de rvc had veel eerde moeten ingrijpen door hem er uit te gooien omdat je bijna geen sportieve verbetering kon waarnemen en je de sportieve dip in zijn beleid weer zag aankomen en van geel niet structureel of met een slakkegang je team naar een hoge plan bracht met zijn benadering.
Wat van geel deed was stabiliseren, redelijke kwaliteirt egaliseren door op iedere positie een subtopper te positioneren en dit te bekostigen door het nivelleren van je team door je beste talenten te verkopen. De piek met het kampioenschap was er omdat hij toen al bijna werd ontslagen. Van geel raakte in paniek investeerde in korte termijn succes (kuyt, elia) wat resulteerde in het kampioenschap. En na van persie en de terugkerende toppers op raakte daarna zag je zijn werkelijke resultaat van 8 jaar opbouwen. Die was namelijk bijna 0 verbeterd. Inplaats van in de sub top clubs meedraaien zijn we nu net wat beter dan de nummer 4 in de competitie. En word de kloof met 020 en psv enkel groter. Zowel sportief en financieel gezien.

Sportief staan we er nu eigenlijk slechter voor dan toen. Omdat we toen nog de beste jeugd opleiding hadden en door zijn geklooi dat nu niet meer het geval is en zelfs achter lopen. Het belofte team 1 puinhoop is. Een strijd heeft veroorzaakt tussen wim janssen/scholten sympathisanten en we geen jong feyenoord zijn begonnen wat andere top clubs wel deden.

Hoe gaan we ons nu dus weer sportief gezien snel uit de sportieve malaise halen? Nu de jeugd opleiding die ons financieel redde zo is verwaarloosd...
+2/-1

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Vooral de laatste twee seizoenen zijn teleurstellend verlopen. Daar heeft van Geel ook een aandeel in gehad door onvoldoende in te grijpen. Meest duidelijke voorbeeld was een jaar geleden. Binnen de club waren ze niet tevreden over de technische staf. Wat was de oplossing? Er kwam een nieuwe assistent-trainer. Dat was natuurlijk geen oplossing. Ze hadden de hoofdtrainer moeten vervangen.
+1/-0

4 jaar geleden
TD's zijn dikwijls glorieuser van aard dan trainer/coaches. TD's wil snel een mooi redultaat, ze denken allemaal dat met een pseudo-Messi en een namaak-Ronaldo daar, 't mooie weer kan gemaakt worden. Gio is daar veel te veel in meegegaan. Met Stam hoop ik iets van het oerdegelijke " Eerst 't voetbal en dan de kul " terug te zien. Daarom misschien niet zo slecht zo zonder echte TD. Gudde, van Geel, Bosz enz leunen teveel aan bij Interessant-doenerij.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.248 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid montevideo nederland oranje rodriguez simons sobat stengs trauner veerman wieffer wijnaldum