Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil 20 miljoen voor Steven Berghuis'

26 juni 2019 10:06 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil 20 miljoen voor Steven Berghuis"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Feyenoord er alles aan wil doen om te zorgen dat Steven Berghuis voor de club behouden blijft, ondanks de serieuze interesse van PSV. De aanvaller gaf eind vorig seizoen aan op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en sprak ook al met de Eindhovense club, maar Feyenoord verlangt wel de hoofdprijs. Berghuis zou naar verluidt zo'n 20 miljoen euro moeten kosten.

Trainer Jaap Stam hoopt ook dat Berghuis bij Feyenoord blijft voetballen en sprak daarover ook met de aanvaller. "Aardige gozer, goeie speler. Lijkt me duidelijk dat ik hem er graag bij heb. En wij bij Feyenoord moeten gewoon zorgen dat Berghuis blijft", aldus Stam.

Berghuis heeft nog een contract voor twee jaar. Eerder meldde RTV Rijnmond al dat Feyenoord dat contract wil verlengen.

Meer op VI.nl
Tags

berghuis stam hoofdprijs rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
20 miljoen vind ik nog goedkoop. Berghuis is bij meer doelpunten betrokken dan Bergwijn en Lozano bij elkaar. Onze belangrijkste speler voor komend seizoen.
Nooit geblesseerd ook. Dan maar geen versterkingen halen. Pluk 2 tranfervrije spelers op voor het "verse bloed" en de rest aanvullen met onze jeugd.
Daar heb ik ook meer vertrouwen in dan in ons aankoopbeleid.
+2/-0

2 jaar geleden
Vraag 30 miljoen. Als hij dan weg moet kom je na onderhandelen uit 25 miljoen.
Lijkt mij een mooi begin bedrag, om Messi op te halen.
+2/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Als je alireza kan huren (kans klein) of Stengs kan kopen en dit lukt voor 20 doen. AJ had meer goals en assists bij AZ en heeft een betere mentaliteit. Dan kun je nogveen andere topper gaan huren/kopen zoals misschien Hoedt of Kongolo. Blijven ook prima maar als hij zelf wil tja dan ben ik ook wel klaar met hem. Als ze de voorronde CL niet overleven wat moet je daar dan?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Liever eendagsvlieg Jahanbaksh dan Berghuis? Voor mij niet in elk geval. Dus graag proberen vast te houden, maar ik begrijp ook wel dat we elk bod boven Eur 13-14 mln wel moeten accepteren, is gewoon heel veel geld voor ons en een basis om 2 redelijke spelers terug te halen.
+1/-0

 
willem van Hanegem (geschorst)
2 jaar geleden
Sorry maar voor dat bedrag gaat hij echt niet weg hoor
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Berghuis moet je altyd behouden!!!

Berghuis zeker niet vekopen aan je concurrente.

Stengs prima zit veel groei potentieel in maar gaat je ook bergen geld kosten. Maar alireza voor veel geld kopen is enorm onhandig beleid. Voor weinig wel doen.

Heel feyenoord is aan een metamorfose toe.

Er zijn veel meer posities die beter moeten worden ingevult. Er zijn nog genoeg transfervrije opties die goedkoop zijn en meer kwaliteit leveren in de basis 11 of beter zjn als back up dan de hudige selectie en onze jeugd. Fer, narsingh, babel, boussoufa, assaidi, chery, emnes, van der wiel, wildschut, douglas, drenthe, butner.
Ook andere spelers willen of weg bij hun club of terug naar feyenoord lens, elia, karsdorp, janmaat, clasie, janssen.

Vis eerst in die vijver om betaalbaar je gehele team beter te maken en naar een hoger niveau te tillen.

Persooonlijk zou ik enkel van drongelen voor je defencie en bazoer voor vilhena kopen. Betaalbaar en prima opties met goed groei potentieel.

Las iemand die ook kongelo terug wou halen. Geen idee of dat haalbaar is lijkt mij niet huddersfield heeft hem pas ovegenomen. Maar heb je kans die terug te halen altyd doen zeer onderschatte top speler op die posities links in de verdediging.
Ook chong van man u proberen te verlijden terug te keren nu berghuis op 10 wil spelen. Want nu komt er rechts op de vleugel een positie vrij. Zelfs links op de vleugel hebben we een vacature omdat larsson er niet rendeert.

Verkoop larsson (niet de juste mentaliteit en niet goed genoeg op de vleugel), botteghin, van der heijden en van beek, nieuwkoop (of verhuur).

Lukken boven genoemde transfers die spelen op de posities van de volgende speles mogen deze spelers ook tegen kostprijs of goeie transfer sommen weg, tapia (is meer ut te halen maar nog maar een 1 jarig contract), haps (te vaak geblesseerd en te duur gekocht en malacia is een prima vervanger), st. Juste (prima speler maar ook te vaak geblesseerd en tegen genoemde transfersom die van geel noemde altyd verkopen), toornstra (gewaardeerde kracht maar word ouder dus als je hem nu niet verkoopt verkoop je hem nooit meer goed en heeft zijn beperkingen), jorgensen (heeft 1 goed feyenoord jaar nodig om hem goed te verkopen maar als je Janssen voor eem prkkie kan halen of huren kan verkoop een optie zijn. Persoonlijk zou ik jorgensen ook eens als box to box middenvelder willen testen).
+1/-0

2 jaar geleden
20 miljoen is een aardig bedrag.
Ben benieuwd of hij bij PSV ook op 10 wil spelen.
Narsing stengs alireza zouden zijn opvolgers kunnen zijn. wordt je per definitieve niet slechter van en een beetje vers bloed kan geen kwaad.
Vermeer, Janmaat, st Juste Kongolo Haps; Fer, Ayoub, Toornstra; Larsson, Jorgenson, Stengs
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wie ga je volgend seizoen verkopen dan? Echt 0 waarde meer op het veld.
Dit is niks natuurlijk.
+1/-1

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden
Ik zou ook Kongolo terug willen maar wil hij dan weg bij zijn club? Die lijkt mij onhaalbaar en onbetaalbaar.
+1/-0

2 jaar geleden
Berghuis was dit jaar zo'n beetje de belangrijkste speler voor Feyenoord, het zou belachelijk zijn hem aan de concurentie te verkopen.
En 20 miljoen is een schijntje, 30 miljoen, dat is hij zeker waard.
+2/-0

2 jaar geleden
We moeten bouwen rond vaste waarden, zoals Berghuis.
Maar wat we nu eens Niet moeten doen is Ouwe Hap terughalen voor een prikje.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Een speler die niet wil blijven kun je moeilijk dwingen. Nu er een bedrag genoemd is, wat Ik vreemd vind, lijkt het er op dat hij weg wil en gaat. In dit soort gevallen moet je een deadline stellen anders kunnen wij geen vervangens halen.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden
Wie zegt er dat berghus niet wil blijven? Het is een winnaar dus hij wil voor de prijzen spelen. En ziet waarschijnlijk weinig perspectief bij Feyenoord om prijzen te winnen. Gelijk heeft hij. Het is een behoorlijke puinhoop. Van Geel heeft de selectie bijna net zo matig achter gelaten als toen hij begon. De jeugdopleidng is onder hem verslechterd. En het belofte team is 1 grote puinhoop. En nu zit Feyenoord met de gebakken peren.

Een enorme task om dit schip weer op koers te krijgen. Maar het is nog altyd mogelijk met weinig geld en veel creativiteit met de verkoo van de spelers die je team niet naar he gewenste niveau helpen en het aantrekken van transfervrije en goedkope spelers die een aanwinst zijn voor de selectie. Maar dan moet de huidige leding wel snel handelen.
+1/-0

2 jaar geleden
Voor wat het bericht vanuit VI waard is, Krabbendam is doorgaans niet zo goed geïnformeerd, maar een vraagprijs van 20 miljoen is gewoon te laag.
Sjaak Troost is zakenman genoeg om een acceptabele transfersom af te dingen bij welke gegadigde dan ook.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Krabbendam is geen Pino, maar verkondigt normaal gesproken niet zomaar wat.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klopt inderdaad en zojuist lees ik dat Feyenoord en PSV al met elkaar in gesprek zijn.
Ik vrees dat Berghuis dit seizoen niet meer voor Feyenoord zal spelen, een fikse aderlating die moeilijk vervangen zal kunnen worden.
Narsing wordt genoemd maar of dat een gelijkwaardige speler is, ik betwijfel het.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderdFeyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat bundesliga cambuur celtic conteh deugpolitie diallo fsv gespeelt gras hassel hooligans invulde inziens jansen jopie koevermans kuijt kuyt plafond plastic ramesoe rkc schadelijk slot sparta vakkiek werkelijkheid willykment