Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Tonny Vilhena naar FC Krasnodar definitief afgerond

25 juni 2019 22:18 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Transfer Tonny Vilhena naar FC Krasnodar definitief afgerond; image source: Pro Shots

Tonny Vilhena vertrekt definitief naar FC Krasnodar. Dat heeft Feyenoord bekend gemaakt via de officiële website. De middenvelder heeft de medische keuring weten te doorstaan en heeft zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract. Feyenoord bereikte eind vorige week al een principeakkoord met de Russische Champions League deelnemer.

Vilhena maakte sinds zijn achtste al deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord en mocht in 2012 op zeventienjarige leeftijd zijn officiële debuut in het eerste elftal maken. In totaal speelde hij 258 officiële wedstrijden voor Feyenoord. Vilhena was bovendien de jongste speler uit de clubhistorie die 200 wedstrijden in de Eredivisie speelde.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

vilhena krasnodar eredivisie keuring principeakkoord zeventienjarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Tonny, ik had jou een veel mooiere club gegund man. Kennelijk is een Nederlandse international van F veel minder interessant dan wanneer hij elders balt. Jammer dat je er toch niet voor gekozen hebt te blijven, maar misschien kreeg je ook wel het gevoel dat de club het niet erg vindt dat je gaat om toch nog een paar centen op te leveren.
+1/-0

reactie verwijderd

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Ben vooral benieuwt hoeveel die Feyenoord nu oplevert. Jammer dat Feyenoord toppes en top talenten bij dit soort clubs stranden.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands fortuna freak geertruida gimenez huur jong kkd koeman lingr lopez middenveldert milambo pepi psg read sauer schouten slot sparta stewart titel twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment