Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in beroep tegen sluiten vakken vanwege afsteken vuurwerk

25 juni 2019 14:47 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord in beroep tegen sluiten vakken vanwege afsteken vuurwerk; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft Feyenoord bekend gemaakt in beroep te gaan tegen de vonnis van de tuchtcommissie van de KNVB. Feyenoord heeft een straf gekregen van een beker- of competitiewedstrijd zonder publiek op de vakken R, S en T. Seizoenkaarthouders van deze vakken mogen de wedstrijd ook niet in een ander vak bekijken. Reden voor de straf is het afsteken van vuurwerk tijdens de bekerwedstrijd tegen Ajax op woensdag 27 februari. Daarnaast heeft de club ook een geldboete ontvangen van € 15.000 euro. De straf is gelijk aan het voorstel van de aanklager van de KNVB.

Feyenoord is niet akkoord met deze straf en laat de zaak voorkomen bij de Commissie van Beroep. De club is van mening dat de straf buitenproportioneel is en het onjuist is dat hele vakken gesloten moeten worden. Ook supporters die niets met het vuurwerk te maken hebben worden nu gestraft. Het is nog onduidelijk wanneer de zaak door de Commissie van Beroep behandeld zal worden. Ook is het daarom onduidelijk tijdens welke wedstrijd de straf zou gelden indien ook de Commissie van Beroep de straf handhaaft.

Meer op Feyenoord.nl


Tags

beroep vakken vuurwerk knvb aanklager behandeld buitenproportioneel handhaaft onjuist tuchtcommissie vonnis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
' Ook supporters die niets met het vuurwerk te maken hebben worden nu gestraft ' ... Ja maar beste kijkbuiskinderen , zo gaat het toch altijd ? De goeden moeten altijd onder de slechte lijden..

Gewoon handhaven die boete , Commissie van Beroep ! Misschien dat de volgende x dan een paar mensen opstaan in die vakken die de vuurwerkvandalen een paar klappen geven. De boete daarvoor bedraagt toch 'slechts ' streng toegesproken te worden door het bevoegd gezag.
+1/-0

12 maanden geleden
Peter Houtman vraagt het iedere keer voor aanvang van de wedstrijden.
Blijkbaar zijn er lui, die niet willen, of kunnen luisteren. Goede onder de kwade supporters. Zoals de vorige spreker al zei. Misschien worden ze eens wakker. Ik hoop het, maar vrees van niet.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kokcu kuip linssen lulring nac paspoort ramesoe