Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Berghuis wil komend seizoen achter de spits spelen'

24 juni 2019 14:11 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Steven Berghuis wil komend seizoen achter de spits spelen"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond weet te melden dat Steven Berghuis intern heeft aangegeven niet meer als vleugelaanvaller te willen spelen. Komend seizoen zou hij graag achter de spits willen spelen. Trainer Jaap Stam wilde dat echter niet bevestigen. "We hebben natuurlijk met Steven gesproken. We weten ook wat er vorig seizoen allemaal gezegd is", aldus Stam. "We willen deze selectie bij elkaar houden. Competitief zijn aan de andere ploegen en daarvoor hebben we goede spelers nodig. Hopelijk lukt het ook met Steven, dat zou hartstikke mooi zijn. Welke positie zullen we dan wel zien."

Meer op RTV Rijnmond


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis stam competitief rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Kokcu op 10 toptalent, een van de weinigen die 20 mln op kan gaan leveren. Dan maar meer vrije rol voor hem.
+2/-0

12 maanden geleden
Punt naar achteren. Lekker aanvallen.
+2/-0

12 maanden geleden
Je kunt hem ook verkopen voor een heel hoog bedrag en dan Messi naar de Kuip halen.
+1/-1

12 maanden geleden
Elke intentie om Berghuis te behouden is de juiste , ondanks de flirt met PSV. Maar misschien of zelfs waarschijnlijk is dat geweest om een salaris verhoging te krijgen. Ja , trek het armlastige Feyenoord het vel maar over de oren moet Steven gedacht hebben.

Desondanks tegen elke prijs behouden deze speler !
Feyenoord hoeft niet altijd voor een dubbeltje op de 1e rang te zitten.
+2/-0

12 maanden geleden
We hebben net Jorgensen verlengd. Samen kunnen zij een goed koppel vormen. Ik denk dat Jens zich alleen niet zomaar laat wegzetten. Dat wordt weer onrust.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Steven heeft groot gelijk, achter de spits is de beste positie voor hem. Hij heeft ook nogeens een geweldig schot in de benen. Goed koppel met Jorgensen.
+2/-0

12 maanden geleden
Verkopen voor veel, Immers halen voor weinig. Kan ook in de spits spelen, dus kan je geen buil aan vallen. Obiku ook weer blij.
+1/-0

12 maanden geleden
Altijd doen. Is allround genoeg. Van ons middenceld straks zonder De Vilhena en zonder Clasie blujft nul over. Toornstra gaat verzuipen dat zie je van hier. We worden door de hordes overlopen. Arme Stam.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Clasie is natuurlijk niet de man met wie je de oorlog wint en Vilhena is vervangbaar. Het lijkt mij juist goed dat jeugdspelers in die linie een kans krijgen. Bovendien komt Fer in die linie te spelen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Toornstra heeft loopvermogen, diepgang en overzicht. Ik vind hem in duels niet sterk, maar in een meer teruggetrokken rol op het middenveld zou hij naast een echt verdedigend ingestelde middenvelder met duelkracht nog best wel aardig uit de voeten kunnen. Hij heeft niet de dynamiek en 'power' van Vilhena, maar is weer veel meer voetballer.

Het blijft nog even gissen naar welke samenstelling en type spelers Stam op zoek is om zijn middenveld te formeren, en hoe de rest van het elftal eromheen staat. Maar ik denk dat met Fer - Kökçü - Toornstra er best een aardige linie staat.
+1/-0

12 maanden geleden
Zoals ik al eerder aangegeven heb; ik denk dat Berghuis voor de as tekortkomt. Hij heeft te lang nodig in de omschakeling bij balverlies, hij compenseert dat door heel hard en heel dom terug te rennen en het duel aan te gaan. Dat lijkt heel ijverig, maar 'van achteren' terugverdedigen wordt in 90% van de gevallen teruggefloten. Zeker als hij ook nog eens onhandige tackles/slidings inzet.

In dat opzicht is hij een typische aanvaller; hij denkt te kunnen helpen in de verdediging maar snapt niet dat het een vak apart is. Hij moet het niet hebben van zijn loopvermogen, terwijl hij als aanvaller in de omschakeling eigenlijk alleen maar dát hoeft te doen; (op tijd) meelopen, lijn afdekken, in de weg staan.

Van wat ik gezien heb van Kökçü, snapt hij dat nu al beter dan Berghuis. Hij beheerst dat. En daarnaast is hij een geweldig talent. Berghuis is in aanvallend opzicht een absolute meerwaarde, bij balverlies kan hij het minste kwaad op de flank.

Hopelijk ziet en snapt Jaap Stam dat ook. Het lijkt mij een trainer zich niets aantrekt van spelers die 'wat te eisen hebben', en daar juist niet op in gaat.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Klopt. Berghuis zal wel blijven, maar misschien een iets vrijere rol ( had die al natuurlijk)
+1/-0

12 maanden geleden
niet voor niets dat er nu geruchten gaan over een rechtsbuiten (Narsingh, die Iranier van Brighton). Vind het ook geen gekke gedachte. Berghuis is echt goed hoor, op 10 is het proberen waard.
+1/-0

12 maanden geleden
Berghuis op 10 gaat geen succes worden. Voor een voetballer met niet zo,n geweldige mentaliteit heeft hij teveel eisen. Dan maar verkopen. Kokcu dan op rechts.
+1/-0

reactie verwijderd

12 maanden geleden (gewijzigd)
Prima wou dat al tyden testen berghuis op het middenveld. Ook meer kansen voor hem op die positie in het nederlands elftal. A.u.b. Dan wel met de punt naar achteren spelen. En met het transfer geld van vilhena van drongelen en Bazoer kopen. Dan kom je al een heel eind. Fer, babel, Assaidi, narsingh, chery, emnes, drenthe, butner, van der wiel, douglas, wildschut, boussoufa. Zijn nog transfer vrij dus uit deze opties is een prima team te smeden. Lens, elia, janmaat, janssen, clasie willen of weg bij hun club of terugkeren bij Feyenoord dus ook prima opties. En verkoop a.u.b. larsson, botteghin, van der hejden en van Beek. Je kan met de mogelijkheden op de transfermarkt een kampioens team smeden voor weinig geld. Maar dan moet je wel in actie komen!!!
+1/-0

reactie verwijderd


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.351 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kuip lulring nac paspoort ramesoe