Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord aast op Mats Seuntjens'

22 juni 2019 19:35 - Noordhollands Dagblad
Foto: Pro Shots

"Feyenoord aast op Mats Seuntjens"; image source: Pro Shots

Feyenoord hoopt Mats Seuntjes vast te leggen. Dat meldt verslaggever Brian Wijker van het Noordhollands Dagblad via Twitter. Seuntjes staat momenteel onder contract bij AZ, maar mag daar vertrekken. De middenvelder heeft nog een contract voor een jaar in Alkmaar. Seuntjens speelde voor NAC en AZ in totaal al 240 officiële wedstrijden. Afgelopen seizoen speelde hij nog 32 competitiewedstrijden, waarvan 26 in de basis.


Tags

mats seuntjens aast seuntjes alkmaar nac noordhollands wijker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Nou ik hoop dat dit een fake bericht is, Seuntjens zal de kwaliteit van de selectie zeker niet verhogen.
+2/-0

12 maanden geleden
G E L U L !!!!!!!!!!!!!!Omdat hij toevallig in de stal zit van Rob Jansen? En omdat één of andere fake reporter dit roept? Sorry maar Seuntjes is niveau VVV en dus geen Feyenoord niveau. Ga er dan ook vanuit dat dit een fake bericht is niet op waarheid berustend.
+1/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vrees dat dit bericht juist is. Je zou misschien denken dat Jahanbakhsh dit als voorwaarde stelt voor zijn komst of dat Seuntjens gehaald wordt voor Jong Feyenoord om te schitteren in de voetbalpyramide, maar dit is waarschijnlijk niet het geval. Het is ook niet waarschijnlijk dat deze speler veel potten gaat breken.
+1/-0

12 maanden geleden
Bizar, eerst Marsman en nu Seuntjens. Wie van de technische staf durft het aan de selectie mee te delen, toch niet zo vreemd als Berghuis stelt weg te willen omdat hij er voor komend seizoen geen vertrouwen in heeft dat Feyenoord om de prijzen mee kan doen. Treurige situatie dat je een speler die bij AZ buiten de boot valt binnen zou willen halen, het moet niet gekker worden, waar is in hemelsnaam de ambitie om je in de toekomst te kunnen meten met Ajax en PSV. Is dit nu het nieuwe Feyenoord - Stam , Troost en nobody de Jong ? - Dat er geen geld is om nieuwe spelers te halen weet iedereen inmiddels wel , maar clubs als Heracles en de Graafschap en FC Emmen zien kans om af en toe een subtopper binnen te halen. Wordt het nu eindelijk geen tijd, het is nog niet te laat, dat de RVC zich laat gelden en de rotte plekken weg gaat snijden?
De twee onlangs gepubliceerde artikelen in de Volkskrant gaven precies aan hoe de huidige situatie bij Feyenoord is en wat er gedaan zou moeten worden maar verder gaan in het nu gekozen beleid kan toch geen optie zijn.
Ik mag toch hopen dat het gezonde voetbalverstand boven kom drijven en Feyenoord niet het lachertje van de eredivisie zal worden
+3/-1

 
12 maanden geleden
ik ga er vooralsnog vanuit dat dit bericht naar het rijk der fabelen verhuist
+1/-0

 
12 maanden geleden
Met dit huidige beleid glijdt de club nog verder af dan wat we nu doen.De ontwikkelingen omtrent een nieuw stadion zijn niet verder gekomen dan wat tekeningen,vergaderingen en andere geldverspillende zaken en heeft vele miljoenen gekost door die vele buro's,die uiteraard ook hun graantje meepikken.Na een jaar of 4 a 5 heb ik er weinig vertrouwen meer in.Daarom vist de club in de vijver met spelers die gratis zijn of elders buiten de boot vallen, en vrees dat ze weinig toevoegen aan een club die pretendeert nog altijd een topclub te zijn.Het wordt nu echt zorgelijk,maar anderzijds laat ik me graag verrassen!Sterkte aan allen die deze ooit roemruchte club nog altijd in zijn hart draagt!
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik snap je terughoudendheid betreffend het huidige beleid, althans dat wat wij zien.
Zelf ben ik redelijk sceptisch ten opzichte van de nieuwbouwplannen maar mocht het doorgaan dan uiteraard 100% steun hiervoor

Maar kom op Feyenoord is en blijft, minimaal, de 2e club van Nederland, we hebben al meer crisissituaties meegemaakt, gaat helemaal goed komen????????????
+3/-0

12 maanden geleden
Misschien als breekijzer? Ik kan me niet voorstellen dat deze speler voor de basis wordt gehaald, maar slechts als 'aanvulling' op de spelersgroep zodat bij een blessure of schorsing de trainer nog iets achter de hand heeft.

Of wellicht is het een afleidingsmanoeuvre en haalt Feyenoord als opvolger van Vilhena Guus Til?
+1/-0

12 maanden geleden
Oude tijden lijken te herleven helaas. We begonnen net te wennen aan de situatie waarin we een paar centen konden besteden en veelbelovende spelers bij subtoppers weghaalden (Larsson / Ayoub / Amrabat / Haps / Vejinovic en dergelijke). Dat bleek al bepaald geen garantie voor succes, maar nu vervallen we weer in de fout om zelfs afvallers bij de subtop op te willen pikken kennelijk. Alsjeblieft niet, dan liever een nog iets mindere jeugdspeler doorschuiven, die kan ons misschien nog eens verrassen maar met de categorie van Seuntjes weet je dat er geen rek meer inzit en hij bewezen heeft te kort te komen..
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kuip lulring nac paspoort ramesoe