Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Voor iemand die supporter is van Feyenoord is dit iets om trots op te zijn'

22 juni 2019 09:25 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Jens Toornstra: "Voor iemand die supporter is van Feyenoord is dit iets om trots op te zijn"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Jens Toornstra aan erg blij te zijn met zijn contractverlenging. "Met Sven van Beek ben ik de speler die het langst bij Feyenoord zit", aldus Toornstra. "Voor iemand die zijn hele leven al supporter is van Feyenoord, is dat iets om trots op te zijn. Dat ben ik dan ook."

Feyenoord is tevreden met de middenvelder, terwijl Toornstra zichzelf ook op zijn plaats voelt bij de club. "De nieuwe trainer zal ook hebben aangegeven dat hij mij graag wil houden", zo geeft hij aan. "Ik ben een ervaren speler, de club wil die jongens behouden. Eerst Nicolai Jørgensen, nu ik en ik lees overal dat ze Steven Berghuis ook langer willen binden."

Gevraagd wordt aan Toornstra of hij geen trek heeft in een buitenlands avontuur. "Natuurlijk heb ik daar wel over nagedacht, maar ik voel me goed bij Feyenoord", aldus Toornstra. "En ik voel dat er met dit elftal nog genoeg te bereiken is. Ja, dat riepen we vaker, maar ik denk echt dat de kwaliteit aanwezig is."

Toornstra was afgelopen jaren echter lang niet altijd basisspeler. "Er zijn inderdaad periodes geweest dat ik niet speelde. Of liever gezegd: niet alles", zegt hij daarover. "Maar ik kom jaarlijks altijd weer aan dertig wedstrijden. En nogmaals, de nieuwe trainer zal ook zijn stem hebben gehad in het verlengen van mijn contract."


Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra beek berghuis buitenlands langst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Typisch een 'Toornstra - intervieuw ' : heel veel woorden , maar eigenlijk staat er helemaal niets nieuws ,of dingen die we nog niet wisten. Een beetje de nieuwe Dirk Kuyt , die zich ook altijd marineerde in clichees.

Met dat verschil dat ik Jens wel sympathiek vind en Dirk niet , want die was alleen maar bezig om naar buiten toe correct over te komen. Zo doorzichtig.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Een wat meer dan zure reactie Jorien.Toornstra was en is een toonbeeld van inzet en voorbeeld,evenals Kuyt dat was.Heeft zijn waarde meer dan waargemaakt,uitstekende teamplayer,die kunnen we nog wel een paar meer gebruiken,net als wat positiviteit jegens eigen spelers.....Fijn weekend man,neem een biertje i.p.v. wat schoonmaakazijn….
+3/-0

 
10 maanden geleden
Ik heb je advies opgevolgd jongen , de 2e halve liter Heineken heeft mijn heerlijke vrouwtje net voor me open gemaakt !
+1/-0

10 maanden geleden
Typisch een Jorien van den Herik reactie. Man ga een andere hobby zoeken, azijn zeiker!
+1/-0

Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat anderlecht arnesen bazoer bekerfinale blaak corona dirkteur elia fer feyenoordopnummer fosu herik inhoud janmaat jong jorien karsdorp kokcu kuyt luckassen mensah narsingh ongeschikt optiek ramesoe renderen roma tapia toornstra