Transparent
Inloggen
Sluiten

'Leroy Fer in beeld als opvolger Tonny Vilhena'

21 juni 2019 08:41 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Leroy Fer in beeld als opvolger Tonny Vilhena"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Leroy Fer in beeld is om Tonny Vilhena op te volgen bij Feyenoord. De 29-jarige middenvelder is transfervrij binnen te halen. Zelf zou hij graag weer terug willen keren bij Feyenoord, terwijl trainer Jaap Stam een fysiek sterke middenvelder aan zijn selectie wil toevoegen.

Fer speelde in zijn eerste periode bij Feyenoord al 126 wedstrijden voor de club. Nadat hij twee seizoenen voor FC Twente speelde vertrok hij naar Engeland. Daar speelde hij achtereenvolgens voor Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City. Ook speelde hij tot nu toe 11 interlands voor het Nederlands elftal, waar hij op het WK 2014 tegen Chili zijn enige doelpunt in het shirt van Oranje maakte.


Discussieer mee op de forums


Tags

fer leroy vilhena city chili engeland norwich oranje park queens rangers stam twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Alstie zn paard maar thuis laat bitte
+2/-1

6 maanden geleden
Super natuurlijk. Als je je staande houdt in Engeland ben je altijd goed genoeg voor Feyenoord. Welcome back, pik!
+1/-2

 
6 maanden geleden
Fer speelt liever niet als back maar gewoon als middenvelder, niko.
+4/-0

6 maanden geleden
1 & 1 = 2. Deze speler komt transfervrij dus dan kunnen we het risico nemen. Hopelijk beseft Leroy dat het bij ons om de F van Feyenoord gaat. En niks anders.
+1/-0

6 maanden geleden
Als voetballer kunnen we hem goed gebruiken. Als mens heb ik een pesthekel aan hem gekregen. Het kan zijn dat hij de afgelopen Jaren is gaan inzien dat niet de hele wereld draait om meneer Fer, dan zou het kunnen werken. RvP vertrok ook als een verwend rotjoch en kwam terug als Mr Nice Guy dus wie weet.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat afgang better blaak botthegin city come cruz easy family feel fer few finally gemeente hanegem hassel into jong kuip like living lot made marwijk nederland oranje realist socrates