Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vergaande interesse van sc Heerenveen in Bart Nieuwkoop'

20 juni 2019 23:16 - Leeuwarder Courant
Foto: Pro Shots

"Vergaande interesse van sc Heerenveen in Bart Nieuwkoop"; image source: Pro Shots

sc Heerenveen heeft vergaande interesse in Bart Nieuwkoop. Dat weet de Leeuwarder Courant te melden. De Friezen moeten echter geduld hebben, omdat Jaap Stam eerst Nieuwkoop een paar weken aan het werk wil zien voordat er een beslissing over zijn toekomst wordt genomen.

PEC Zwolle toonde eerder al interesse in de rechtsback, maar zijn inmiddels doorgeschakeld op andere opties. Nieuwkoop heeft nog een contract voor een jaar in Rotterdam.

Meer op Leeuwarder Courant


Tags

nieuwkoop heerenveen vergaande courant doorgeschakeld leeuwarder pec stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Ik begrijp niet dat Stam hem aan het werk wil zien. Heeft dit met Stam te maken of de financiële middelen?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Wat begrijp je niet? Stam wil zien hoe hij speelt, of hij een speler is die hij in de selectie wil hebben. Is een normale gang van zaken, dat de trainer de speler eerst wil zien spelen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Elke toeschouwer in de Kuip heeft kunnen zien dat deze weliswaar sympathieke speler niet goed genoeg is voor Feyenoord.
+2/-1

 
6 maanden geleden
Misschien heb ik teveel achterstevoren gezeten tijdens wedstrijden, maar ik vind Nieuwkoop een prima backup als rechtsback. En zolang je geen betere optie hebt (ik vind dat St. Juste een kans in het centrum moet krijgen) zou ik hem niet van de hand doen.

Backs moeten in eerste instantie verdedigen, de boel achterin dichthouden en ballen inleveren bij de buitenspeler vóór of bij het middenveld. Leuk als je in de aanval kunnen bijschakelen en over de flank kunnen komen om een goede voorzet te geven, maar als ze daardoor weer te laat terug zijn in de verdediging heb ik liever dat ze daar blijven.

Ik denk dat er bij Nieuwkoop nog wel 'rek' in zijn spel zit, en wellicht weet hij onder Stam nog een stap te maken.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik vind het ook niet logisch om bij de renovatie van de achterhoede nu ineens te beginnen bij Nieuwkoop. Een eigen jongen, die ten tijde van Karsdorp al op de deur klopte en die vervolgens deels door blessureleed moeite had om aan te haken. Volgens mij niet voor een appel en een ei naar Heerenveen laten gaan nu. We hebben in het centrum met Scharie en Erik veel meer behoefte aan vervanging en op links hebben 3 spelers en daar zijn we dus minder kwetsbaar. Ik vind ook niet alledrie even goed, maar als er iemand op basis van het verleden nog een leuk bedrag zou bieden voor Haps dan zou ik dat maar gauw aanpakken en op zoek gaan naar centrumverdedigers. Bart lekker 2 jaar verlengen.
+1/-0

6 maanden geleden
teveel geblesseerd dus graag snel verkopen nu hij nog fit is.
+1/-0

6 maanden geleden
Deze speler is door v Bronckhorst slechter geworden hij moest Rechtsback spelen terwijl hij een middenvelder is en daarin makkelijk mee zou kunnen.Hetzelfde geldt eigenlijk voor St Justin een hele goede centrale verdediger maar nee die eigenwijze zak van een trainer moest hem zo nodig Rechtsback zetten daar ligt de fout de trainer die geen verstand had van een opstelling.
+1/-0

 
6 maanden geleden
de beste? Bart was geblesseerd en wisselvallig en Beek was geen succes op die plek, wie had jij rechtsback gezet? Met eigenwijze zak bedoel je hopelijk jezelf.
+1/-0

 
6 maanden geleden
berberis als v Bronckhorst niet zo angstig was geweest om een jeugdspeler in te zetten op die plekken waardoor hij niet zo had hoeven te schuiven dan was het resultaat denk ik wel beter geweest. En dan noem ik hem een slappe zak want dat ben je als je geen risico durft te nemen. Waardoor denk jij dat er zoveel jeugdspelers weg gaan als je twijfelt moet je dat maar aan die slappe zak vragen.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arnesen arrow backs berghuis bodegom dirkteur fer gebouwd hanegem hns jorien koevermans kuip marsman narsingh porto rangers realist rente socrates teduur toornstra topper trillen verbouwing vertraging yoda