Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord en FC Krasnodar akkoord over transfer Tonny Vilhena'

20 juni 2019 15:24 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord en FC Krasnodar akkoord over transfer Tonny Vilhena"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Feyenoord een akkoord bereikt heeft met het Russische FC Krasnodar over de transfer van Tonny Vilhena. Feyenoord zal naar verluidt zo'n negen miljoen euro ontvangen voor de middenvelder. Vilhena kan in Rusland een contract voor vijf jaar tekenen.

Naast de Russische Champions League deelnemer toonden ook Sevilla en Real Betis belangstelling voor Vilhena, net zoals enkele Duitse clubs. De Russen namen tijdens de Nations League echter persoonlijk contact op met de middenvelder.

Meer op VI.nl


Tags

vilhena krasnodar betis nations rusland russen sevilla toonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
9 miljoen euro vind ik niet heel veel, gezien de bedragen die tegenwoordig betaald worden voor Nederlandse spelers van 'andere clubs'. Ik denk echter dat als er (mondelinge) afspraken met Vilhena gemaakt over een gelimiteerde transfersom, 9 miljoen euro helemaal geen verkeerd bedrag is. Hij heeft meermaals kunnen vertrekken voor een veel lager bedrag of zelfs transfervrij, maar heeft dat niet gedaan en is bij Feyenoord volwassen geworden. Natuurlijk, dat had ook met zijn situatie thuis te maken. Maar toch, als hij echt kwaadwillend was geweest...

En het is hem gegund, een jongen van de club die het geweldig gedaan heeft. Ik begrijp zijn keuze voor Rusland niet (zeker niet als het klopt dat clubs in Sevilla ook interesse hebben, man; lekker klimaat, mooi leven, Primera Division) maar er zal een prachtig salaris tegenover staan. Het ga je goed Tonny! Baas!
+4/-0

12 maanden geleden
Is een mooi bedrag, spelers van Feyenoord gaan nu eenmaal niet voor absurde bedragen weg zoals die van Ajax.
Vilhena was een nuttige speler naast Karim El Ahmadi, zonder hem werd het er niet echt beter op.
Het gaat hem goed en het is hem zonder meer gegund.
+1/-0

12 maanden geleden
Tonny Vilhena heeft zich loyaal getoond na het kampioensjaar en verdient een eervol afscheid. Dat hij geld opbrengt is voor ons een welkome meevaller. Het is nu aan Troost om die defensieve versterking te halen, naast die creatieve middenvelder.
+1/-0

12 maanden geleden
Ik snap het ook niet helemaal. Het had beter voor hem geweest naar een west Europese club te gaan. Nu moet hij ook nog eens Russisch geen leren. Maar als hij daar goed met zijn voeten gaat spreken zal het wel goed komen. Veel succes Tonny
+1/-0

 
12 maanden geleden
Vreemde keuze (als hij überhaupt zelf een keuze heeft) met welk bod neemt Feyenoord genoegen en wat stippelt zijn zaakwaarnemer uit, en hoeveel wil hij natuurlijk zelf verdienen... maar een transfer is hem gegund, hij was wisselvallig bij ons, als je de verhalen mag geloven hebben Betis Sevilla, Sevilla en Leverkusen interesse getoond, daar had ik hem liever gezien en is die natuurlijk nog beter te volgen. Maar goed voor Feyenoord een redelijke verkoop. Nieuwkoop verkopen aan Heerenveen en kijken of we ons echt kunnen versterken.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kokcu kuip linssen lulring nac paspoort ramesoe