Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Marsman voor twee jaar naar Feyenoord

20 juni 2019 15:10 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Nick Marsman voor twee jaar naar Feyenoord; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft een principeakkoord bereikt met doelman Nick Marsman. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. De doelman komt transfervrij over van FC Utrecht en zal een contract voor twee jaar in Rotterdam gaan tekenen. Marsman speelde tot nu toe 114 wedstrijden in de Eredivisie.

Technisch directeur Sjaak Troost legt uit dat Feyenoord op zoek was naar een ervaren doelman om het keepersteam weer compleet te maken. "Met Nick hebben we die gewenste versterking gevonden", zo geeft hij aan. "Hij is een echte professional en heeft onlangs tijdens de play-offs met zijn vorige club nog laten zien er direct te kunnen staan als het erom gaat."

Jaap Stam is blij met de komst van Marsman. "Mooi dat de club na het vertrek van twee doelmannen er snel in geslaagd is een nieuwe doelman aan te trekken. Met zijn ervaring, keeperskwaliteiten en voetballend vermogen is hij een welkome versterking", aldus Stam. "Bovendien is Nick met de juiste drive competitief aan de andere drie doelmannen om er samen voor te zorgen dat ze continu het beste in elkaar naar boven kunnen halen."

Ook Marsman zelf is blij met transfer naar Feyenoord. "Van buitenaf heb ik Feyenoord altijd al een geweldig mooie en grote club gevonden. Dat ik dat nu van binnenuit mag gaan ervaren, maakt me heel trots", zegt hij daarover. "De goede gesprekken met de mensen binnen de club hebben mij nog enthousiaster gemaakt. Bij deze club kan ik me meten met en dagelijks verder ontwikkelen op het allerhoogste niveau in Nederland."

Meer op Feyenoord.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

marsman doelmannen stam allerhoogste binnenuit buitenaf competitief enthousiaster eredivisie keeperskwaliteiten keepersteam nederland principeakkoord troost utrecht welkome

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Weet niet. Als ik me iets van hem herinner, zijn het blunders.
+1/-0

12 maanden geleden
Dat blijft bij mij ook in de herinnering.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kokcu kuip linssen lulring nac paspoort ramesoe