Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Jens Toornstra verlengt contract bij Feyenoord

19 juni 2019 20:42 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Ook Jens Toornstra verlengt contract bij Feyenoord; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële website bekend gemaakt dat het een principeakkoord heeft bereikt met Jens Toornstra over een contractverlenging. De middenvelder ligt nu tot 2022 vast in Rotterdam. Zijn oorspronkelijke contract zou in 2021 aflopen. Bovendien is ook de intentie uitgesproken dat Toornstra na zijn loopbaan als speler voor de club behouden zal blijven.

Technisch directeur Sjaak Troost is blij dat Toornstra een nieuw contract getekend heeft. "Het verlengen van de basiskrachten binnen de selectie is minstens zo belangrijk als het toevoegen van vers bloed. Jens bewijst jaar in, jaar uit een speler te zijn waar we op kunnen bouwen en die bovendien vaak voorop gaat in de strijd", aldus Troost. "Met zijn ervaring en prestaties kan hij inmiddels tot een van de routiniers worden gezien. Dat maakt hem een van de ervaren krachten waar ook de jongere spelers in onze selectie zich aan op kunnen trekken. Jens is daarnaast natuurlijk een echte Feyenoorder geworden en het is mooi dat we na zijn carrière gaan kijken of hij voor de club behouden kan blijven."

Ook trainer Jaap Stam is blij dat na Nicolai Jørgensen ook Toornstra langer voor de club behouden zal blijven. "Goed voor de kwaliteit van de selectie en belangrijk voor de continuïteit dat spelers als Nicolai en Jens bijtekenen", zo geeft hij aan. "Als speler en als trainer wil je altijd het maximale eruit halen. Daar heb je zulke teamspelers met kwaliteit en een bepaalde sterke mentaliteit voor nodig."

Meer op Feyenoord.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra troost basiskrachten bewijst bijtekenen bloed jongere krachten principeakkoord routiniers stam teamspelers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Prima zeker! Maar...... nu wordt echt tijd dat er echt nieuws komt!
Er zullen er een paar verkocht moeten worden, Botteghin, v/d Beek of v/d Heijden.
Haps of Verdonk, en Vilhena, hiervan moeten er echt 3 weg.
Er zal een rechtsbuiten en een rechtsback aangetrokken moeten worden en eigenlijk ook een spits aangezien Vente het mijn in ziens niet gaat redden.

dubbele posities in een pre en natuurlijk van een bepaalde kwaliteit.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Haps is een van de beste backs van Nederland. Weliswaar veel geblesseerd geweest, maar gezien de investering en zijn potentie moet je hem nooit weg doen. Rechtsbuiten eerst wachten of Berghuis al dan niet verlengt. Er moet wel een rechtsback bijkomen als St. Juste centraal gaat spelen. Op het middenveld komen Burger/Kokcu te spelen. We hebben in die linie nog een creatieve speler nodig.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Over Haps ben ik het met je eens, maar het is Malacia of Haps en Verdonk als Back-up. 1 van de 2 verkopen levert wat op om elders in de selectie een versterking te halen. Ben benieuwd hoe de speelwijze van Stam gaat worden. Heb Hansson redelijk gevolgd bij RKC, hij deed het gewoon prima, maar is toch een ander niveau, hoe gaat die om met betere spelers om hem heen?? Ik ga ervan uit dan Feyenoord Vilhena niet tegen houdt, mits de juiste prijs ( 7 mlj?) betaald wordt. daar zal inderdaad een creatieve middenvelder voor gehaald moeten/kunnen worden. Toch blijft dat speculeren leuk!! Er moet wat gebeuren!!
+1/-0

1 jaar geleden
Gezien de CV an Jens plus een spler die nooit zeurt ( vergelijkbaar met Schöne bij 020) kan ik deze verlenging alleen maar toejuichen. Nu eerst de trage opbouwers en onruststokers door selecteren. VERDEDIGER Jaap heeft ook gezien dat: Sven, Eric, Jan Arie en Verdonk totaal verdedigend niet het niveau hebben ( trage opbouw, geen leider, onrust achterin bij elke tegenaanval). Dus ik verwacht een Zuid Amerikaans slagers duo uit de koker van Jaap's management Henk & Henk
+1/-1

1 jaar geleden
Goed dat hij blijft. Echt een speler die van waarde is voor de club. Het heeft geen zin om 5 of 6 nieuwe spelers te halen. Stam moet verder gaan met de spelers die er al zijn.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.301 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat assaidi azarkan bacuna baseer berghuis blaak botteghin bozenik compact conthe diemers dirkteur fer feyenoordopnummer geertruida haps jorgensen karsdorp kokcu krankzinnig linssen narsingh nieuwkoop renderen sinisterra teixeira toornstra twente vleugel