Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Ik blijf het team volgen als supporter'

19 juni 2019 15:09 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst: "Ik blijf het team volgen als supporter"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Giovanni van Bronckhorst aan dat het voor hem raar zal zijn dat hij maandag niet op het trainingsveld gaat staan als voor Feyenoord de voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat beginnen. "Ik heb hier negen jaar rondgelopen in verschillende functies, van een jaartje als stagiair tot vier seizoenen als hoofdtrainer", aldus Van Bronckhorst. "Tussendoor was ik assistent van Ronald Koeman en Fred Rutten. Alles bij elkaar een lange periode waarin heel veel veranderde, maar tegelijkertijd heel veel ook niet. Mensen die er waren toen ik nog speelde bij Feyenoord, werkten er ook nog toen ik er trainer was."

Van Bronckhorst gaat verder: "Direct na mijn beslissing te stoppen, viel het gemis nog wel mee, je was sowieso op vakantie gegaan en zo. Maar ik vermoed dat het anders zal zijn als de trainingen beginnen en de spelers zich melden… Dat is iets wat ik nu niet meer heb. Ik vermoed dat ik het dan wel ga voelen."

Gio zal wel zeker bij Feyenoord gaan kijken. "Ik kom hier al mijn hele leven, heb er altijd graag gespeeld en vond het echt een eer er op de bank te zitten als trainer", zo geeft hij aan. "Je praat toch over míjn club, hè. Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik kom kijken en het team blijf volgen. Niet als coach, maar gewoon weer als supporter."

Meer op VI.nl
Tags

bronckhorst eer gemis gio koeman rondgelopen rutten stagiair

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Een echte Feyenoorder en gentleman, chapeau en tevens de man die Feyenoord weer eens kampioen heeft gemaakt, uiteraard niet hij alleen maar wel onder zijn leiding.
+3/-0

5 jaar geleden
Leuk, ik snap Gio zijn reactie helemaal. Hij heeft het vrij goed gedaan, en zal alleen maar een betere trainer worden door ervaring bij andere clubs. Hij heeft de club heel netjes vertegenwoordigd altijd correct, ook fouten gemaakt met een opstelling maar wat verwacht je van een trainer die Feyenoord als eerste club traint, is echt niet eenvoudig hoor.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

atletico brighton dordrecht engeland exitclausule geertruida girona hancko ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid milan minteh montevideo morton nederland newcastle priske psg rodriguez slot slowakije sobat trauner wieffer willykment yoda