Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil ook contracten Steven Berghuis en Jens Toornstra verlengen'

19 juni 2019 14:59 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil ook contracten Steven Berghuis en Jens Toornstra verlengen"; image source: Pro Shots

Feyenoord hoopt de contracten van Steven Berghuis en Jens Toornstra te verlengen tot 2022. Dat weet RTV Rijnmond te melden. In navolging van Nicolai Jørgensen zou het tweetal ook een nieuw contract kunnen tekenen in Rotterdam. Beide spelers liggen nog tot 2021 vast bij Feyenoord.

Berghuis speelt al drie seizoenen bij Feyenoord en zou in de belangstelling staan van PSV. Toornstra heeft inmiddels al vijf seizoenen in het shirt van Feyenoord achter de rug.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

berghuis toornstra rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mocht Berghuis verlengen zou dat onverwachts heel fijn zijn.
Dan zie ik hem ook niet meer vertrekken en hebben we een hele fijne aanval voor volgend seizoen.
+4/-0

4 jaar geleden
Een goed gesprek met Stam doet veel denk ik
+4/-1

4 jaar geleden
Is prima, geld is er niet voor aankopen, dus Berghuis is één van de betere, dus is oke
+3/-0

4 jaar geleden
Toornstra heeft bijgetekend, hopelijk volgt Berghuis ook.
+1/-0

4 jaar geleden
Gezien het feit dat het budget waarmee het team versterkt kan worden minimaal is, en je nooit weet wat je terugkrijgt is het verlengen van sterkhouders in je team een goede zaak. Als Troost dit voor elkaar krijgt doet hij dat goed, en gezien zijn onervarenheid in de transferwereld is het misschien wel het beste wat hij kan doen. Hij zal geen netwerk hebben waaruit geweldige talenten worden aangeboden die voor een prikkie kunnen worden vastgelegd.

Waar de club; Troost en Stam, wel voor moeten waken is een gebrek aan 'vers bloed'. Nieuwe energie. De huidige selectie heeft in dat opzicht een impuls nodig, een nieuwe hoofdtrainer voor de groep is in dat opzicht denk ik onvoldoende. Het gevaar is dat een hoofdtrainer met nieuwe ideeen tegenover een groep die al langer bij de club zit tegen weerstand aanloopt. Zo'n houding van; 'Wie ben jij? We lopen hier al langer rond dan jij en weten prima wat we moeten doen.'

Een soort van Verbeek-scenario. Als is deze situatie daarmee in tal van andere opzichten natuurlijk totaal niet te vergelijken.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda