Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Tonny Vilhena naar FK Krasnodar afgeketst'

18 juni 2019 16:55 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Transfer Tonny Vilhena naar FK Krasnodar afgeketst"; image source: Pro Shots

Tonny Vilhena zal niet naar FK Krasnodar vertrekken. Dat weet RTV Rijnmond te melden. De middenvelder van Feyenoord was zelf al rond met de Russische club, maar Krasnodar wist geen akkoord te bereiken met Feyenoord. De onderhandelingen over een transfer zijn inmiddels gestopt.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

krasnodar vilhena rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Zolang Feyenoord.nl en de Telegraaf (mediapartner) niks vermeld is dit weer een bullshit verhaal van degene die geen inside info hebben: AD, Rijnmond en VI
+1/-0

4 jaar geleden
Op 1 en dezelfde dag melden dat middelmaatje in de belangstelling staat en nog dezelfde dag melden dat dezelfde transfer afgeketst is...

Mam man man man ze moeten allemaal vakantie nemen hier , net als die column schrijver. De inspiratie ontbreekt en dan wordt de tekst bladvulling. Om de leegte maar op te vullen ,ook al is er niets te melden.

Politiek geformuleerd advies :hou dan gewoon je bek dicht !
+2/-2

4 jaar geleden (gewijzigd)
Jezus Tonny, hoe kan het zijn dat je rond komt met zo'n club? Dat zou toch nooit je voorkeur moeten hebben, om in die nietszeggende competitie in zo'n achtergesteld land te voetballen en leven? Is er dan echt geen andere club in de markt voor je?



EDIT: Volgens ELFVoetbal komt Feyenoords nieuwe interim TD Troost een mondelinge afspraak tussen van Geel en Vilhena over diens transfersom niet na. En wil Vilhena daarom wellicht contract uitdienen en volgend seizoen gratis de Kuip verlaten. Gek verhaal, want Stam heeft de speler naar verluidt ook gevraagd nog een seizoen te blijven en toen wilde hij niet. Ik weet niet wat ervan klopt, maar ik denk dat de 'soap' rond Vilhena nog zomaar even kan duren.

https://www.elfvoetbal.nl/Transfergeruchten/276348/Feyenoord-komt-afspraak-met-Vilhena-niet-nalink
+1/-0

 
4 jaar geleden
ELF?? in het rijtje: AD, Rijnmond VI neemt dus ook geruchten, veronderstellingen een aannames als serieus...
+1/-0

4 jaar geleden
De leiding doet dat slecht. Als een speler weg wil, laten gaan. Verdonk kan heel goed op zijn positie spelen, als een echte linkshalf. Dan is de linkerkant met Haps, Verdonk en Larsson goed ingevuld en heb je Malacia en Hansson achter de hand als vervangers.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki