Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: 'FK Krasnodar gaat voor Tonny Vilhena'

18 juni 2019 15:38 - AD.nl
Foto: Pro Shots

AD: "FK Krasnodar gaat voor Tonny Vilhena"; image source: Pro Shots

In navolging van Russische media weet ook het Algemeen Dagblad te melden dat FK Krasnodar belangstelling heeft in Tonny Vilhena. Onder leiding van een steenrijke eigenaar wil de nummer drie van Rusland komend seizoen de gevestigde orde in de competitie passeren. Vilhena kan volgens afspraak voor een niet al te hoge transfersom vertrekken uit Rotterdam. Zijn contract loopt over een jaar af.

Meer op AD.nl




Tags

vilhena krasnodar eigenaar passeren rusland steenrijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Krasnodar, WBA, Spartak..... waarom is er zelfs geen interesse in een potentieel Oranje international als hij bij ons speelt? Tonny, ik mag toch hopen dat je niet voor dit soort clubs vertrekt, dan lekker bijtekenen en verder groeien in onze Kuip.
+1/-1

4 jaar geleden
Lekker geregeld Van Geel, clausule in contract waardoor hij haast gratis de kuip uit kan wandelen. Waarom niet een paar jaar geleden samen met Jörgensen weg laten gaan, was Feyenoord een heel stuk wijze van geworden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nee, dan hadden we nog 10 net-niet paupers gekocht voor dat geld.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg