Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: 'FK Krasnodar gaat voor Tonny Vilhena'

18 juni 2019 15:38 - AD.nl
Foto: Pro Shots

AD: "FK Krasnodar gaat voor Tonny Vilhena"; image source: Pro Shots

In navolging van Russische media weet ook het Algemeen Dagblad te melden dat FK Krasnodar belangstelling heeft in Tonny Vilhena. Onder leiding van een steenrijke eigenaar wil de nummer drie van Rusland komend seizoen de gevestigde orde in de competitie passeren. Vilhena kan volgens afspraak voor een niet al te hoge transfersom vertrekken uit Rotterdam. Zijn contract loopt over een jaar af.

Meer op AD.nl


Tags

vilhena krasnodar eigenaar passeren rusland steenrijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Wat een kut competitie.
+1/-1

12 maanden geleden
Krasnodar, WBA, Spartak..... waarom is er zelfs geen interesse in een potentieel Oranje international als hij bij ons speelt? Tonny, ik mag toch hopen dat je niet voor dit soort clubs vertrekt, dan lekker bijtekenen en verder groeien in onze Kuip.
+1/-1

12 maanden geleden
Lekker geregeld Van Geel, clausule in contract waardoor hij haast gratis de kuip uit kan wandelen. Waarom niet een paar jaar geleden samen met Jörgensen weg laten gaan, was Feyenoord een heel stuk wijze van geworden.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Nee, dan hadden we nog 10 net-niet paupers gekocht voor dat geld.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kokcu kuip linssen lulring nac paspoort ramesoe