Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Ik ben heel blij en gelukkig met deze verlenging'

15 juni 2019 08:29 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Nicolai Jørgensen: "Ik ben heel blij en gelukkig met deze verlenging"; image source: Pro Shots

Op de officiële website van Feyenoord geeft Nicolai Jørgensen aan erg blij te zijn dat hij een nieuw contract bij Feyenoord gaat tekenen. "Ik ben heel blij en gelukkig met deze verlenging bij Feyenoord en kijk met veel energie uit naar het nieuwe seizoen", aldus Jørgensen. "Als spits is het mijn taak om in aanvallend opzicht mijn bijdrage te leveren en vooral doelpunten te maken. Ik ben er enorm op gebrand om dat komend seizoen weer met succes te gaan doen voor deze club."

Meer op Feyenoord.nl


Tags

verlenging gebrand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Blij met dit nieuws. We kunnen financieel toch niet veel doen, dus dan is dit een prima gebeuren. Een betere spits krijgen we niet, ja, voor vele miljoenen, maar die hebben we dus niet.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Klopt helemaal, een goede deal dus!
+1/-0

6 maanden geleden
Hopen dat ook Berghuis blijft en met een Larson heb je toch een goede voorhoede.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Maar dan Berghuis op tien ( anders krijgt Nicolai nog geen ballen van de zijkant)
+1/-0

 
6 maanden geleden
Berghuis op tien is te proberen denk ik,maar bv een Toonstra moet dan het bankie warm houden?die zie ik niet op rechts vlammen om eerlijk te zijn.
+2/-1

 
6 maanden geleden
Berghuis doet in verdedigend opzicht vooral hele onverstandige dingen, zijn invulling van hardwerken is het maken van domme overtredingen en het inzetten van gevaarlijke tackles.

Als '10' moet je creatief zijn, maar wordt er ook verwacht dat je meters maakt en bij balverlies de defensie bijstaat. Dat is voor Berghuis op de flank vaak al een opgave. Ik zou veel liever zien dat Kökçü komend seizoen een échte kans krijgt, wat die tot nu toe heeft laten zien is echt veelbelovend.

Als er voor Toornstra iets voorbijkomt, zou ik daar als club aan meewerken. Als je voor Berghuis een goede prijs kan krijgen en daarmee je elftal op meer dan één positie versterken moet je dat wellicht ook wel doen.
+1/-0

6 maanden geleden
Mooi dat Jorgensen blijft en verlengt, dat betekent dat hij na komend seizoen nog twee jaar onder contract staat en Feyenoord ook dan nog een mooie transfersom kan vragen. Maar dan moet hij komend jaar wél een seizoen draaien zoals zijn debuutjaar.

Ik hoop dat Stam de rest van de voorhoede zo formeert dat Jorgensen rendeert, met Larsson en Berghuis op de flanken is de aanvoer voor de spits minimaal; je moet een dergelijke spits wel in stelling kunnen brengen. Anders zit er niets anders op dan sleuren en verdedigers bezighouden, en mij is wel duidelijk dat Jorgensen dat frustreert. En wanneer hij gefrustreerd raakt heeft het team weinig aan hem.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat afgang better blaak botthegin city come cruz easy family feel fer few finally gemeente hanegem hassel into jong kuip like living lot made marwijk nederland oranje realist socrates