Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bereikt principeakkoord met Nicolai Jørgensen over contractverlenging

14 juni 2019 18:44 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord bereikt principeakkoord met Nicolai Jørgensen over contractverlenging; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft een principeakkoord bereikt met Nicolai Jørgensen over een nieuw contract. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. De Deense spits zal nu tot 2022 onder contract staan in Rotterdam. De handtekening zal worden gezet als Jørgensen terugkeert van vakantie. Het oorspronkelijke contract liep tot 2021.

Technisch directeur Sjaak Troost is blij dat de Deen langer behouden blijft voor de club. "Mooi dat Nicolai na een seizoen dat door blessures niet gebracht heeft wat hij ervan gehoopt had er hier weer vol voor wil gaan", aldus Troost. "Hij is getergd en wil zich samen met Feyenoord revancheren voor vorig seizoen. Nicolai geeft hiermee een goed signaal af aan de andere spelers."

Ook trainer Jaap Stam is blij met de contractverlenging. "De club en Nicolai geven hiermee een mooi signaal af", zo geeft hij aan. "Nicolai heeft bewezen tot een van de topspitsen van de Eredivisie te behoren. Met zijn ervaring, technische kwaliteiten en fysiek kan hij samen met de andere aanvallers het verschil maken voor Feyenoord. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

principeakkoord troost eredivisie getergd revancheren stam topspitsen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mooi bericht, is in potentie een goede spits voor de Nederlandse competitie.
+2/-0

4 jaar geleden
Als hij nu heel vaak scoort, kan hij een behoorlijk bedrag opleveren bij een tussentijdse transfer.
+1/-0

4 jaar geleden
Super goed nieuws! Die gaat echt vlammen zonder van Persie en hopelijk zonder blessures!
+1/-0

4 jaar geleden
Alleen om te voorkomen dat we hem volgend jaar hadden moeten verkopen. Zal wel wat gekost hebben om Nicolai te overtuigen, want ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat hij liever vandaag dan morgen in een andere competitie meer geld zou willen gaan verdienen. Maar goed, misschien herpakt hij zich en wordt hij de aanvalsleider die we afgelopen jaar niet hadden. Hij heeft zich ingehouden, maar zal gebaald hebben van de rol van RvP.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Niet alleen voor de transfersom, hoewel dat ook een factor van betekenis zal zijn, maar Troost zal ook publicitair willen/ moeten scoren, gezien het beperkte budget en het afbreukrisico van zijn functie. Dat is natuurlijk geen schande in de grote mensenwereld. We zijn dit seizoen in ieder geval verzekerd van Nicolai’s diensten, zodat we een waardige speler in de spits hebben lopen. Dat is wel een anders geweest. Goed nieuws dus. Ik ben daarom zeker blij met dit bericht, alhoewel het mij bang te moede is dat dit weleens direct de laatste ‘aankoop’ van het seizoen is geweest. Wellicht gaat Troost nog verrassen. Anders wordt het weer een lege helicopter en een lang seizoen, want er zal meer nodig zijn om te strijd met de inmiddels traditionele top twee aan te kunnen gaan of ons te verzekeren van Europees voetbal.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Een andere vergelijkbare spits aantrekken zou ongetwijfeld meer hebben gekost, in Nederland zie ik zo gauw geen betere die ook nog eens betaalbaar is en voor Feyenoord wil spelen.
Een buitenlandse spits moet wennen aan het land wellicht het weer en zeker het spelsysteem, Jorgensen is met al die aspecten reeds bekend.
+2/-0

4 jaar geleden
Dit is een hele slimme eerste set voor het nieuwe seizoen. Prima spits Een andere kost veel meer
+2/-0

4 jaar geleden
Nu nog buitenspelers die wel buitenom gaan en wel een bruikbare voorzet af kunnen leveren.
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda