Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB: 'Invoering van wedstrijd op zondag 20:00 uur vervallen'

14 juni 2019 18:29 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

KNVB: "Invoering van wedstrijd op zondag 20:00 uur vervallen"; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat de geplande wijziging van het invoeren van een wedstrijd op zondagavond 20:00 uur op het laatste moment is komen te vervallen. "In principe waren alle clubs gebonden aan één thuiswedstrijd op dat tijdstip, maar dit had altijd gebruikt kunnen worden voor clubs die terugkomen van een verre uitwedstrijd in de Europa League", aldus Manager competitiezaken Jan Bluyssen. "Nu blijkt dat dit een te grote impact heeft op het merendeel van de lokale autoriteiten en de supporters, hebben we besloten dit af te blazen."

Helemaal van de baan is het nog niet. Indien op sportieve gronden gewenst, zullen we per keer kijken of er wel een zondagavondwedstrijd om 20.00 uur kan worden ingepland", zo geeft Bluyssen aan.


Tags

knvb bluyssen baan gebonden gronden ingepland invoeren merendeel zondagavondwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
En de wedstrijden om 20:45 uur. Ook dat is een vreselijke tijd. Je zal maar in Appelscha (noord Groningen) wonen en afhankelijk zijn van openbaar vervoer.
Kan je (bijna) niet meer thuis komen.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat afgang better blaak botthegin city come cruz easy family feel fer few finally gemeente hanegem hassel into jong kuip like living lot made marwijk nederland oranje realist socrates