Transparent
Inloggen
Sluiten

'Woede bij Feyenoord na transfer van jeugdspeler Steven van der Sloot naar Ajax'

4 juni 2019 06:44 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Woede bij Feyenoord na transfer van jeugdspeler Steven van der Sloot naar Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Feyenoord boos heeft gereageerd op een actie van Ajax. De Amsterdammers hebben Steven van der Sloot overgenomen, terwijl de clubs een gentlemen's agreement hebben afgesproken. Directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax liet Feyenoord echter weten dat zij daar momenteel geen rekening mee houden en elke speler willen inlijven die ze willen hebben.


Tags

jeugdspeler woede gentlemen inlijven overmars telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden (gewijzigd)
Een afspraak maken en daar geen boodschap aan hebben. Wat voor afspraak is dat dan?

Wanneer gaat Feyenoord eens van zich afbijten?

Wat verlang ik naar een man als v.d. Herik. Daar mee zou dit niet gebeurd zijn.
+3/-1

12 maanden geleden
Uitsupporters maar voor A L T I J D verbieden voor dat mokem volk
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Tja dit gespuis gaat steeds arroganter worden en met hun poen gebruiken ze dat om tallent overal weg te kapen,de haat wordt nog groter tegen dit afval,ik voorzie meer ellende met supporters tegen dit biospubliek.
+1/-0

12 maanden geleden
En zelf vandaag een speler halen bij Nac (iets met pot en ketel).


Moet je zelf maar zorgen dat alles in orde is dan gaan spelers niet weg.
+1/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Mee eens.
Maar uiteraard gaat 020 door het succes en de volle geld buidel steeds weer meer van hun vervelende trekjes vertonen. Arrogantie, onbetrouwbaarheid, god complex en egocentrisme om maar wat te noemen. Ook zal men geheid weer een voorkeursbehandeling van de knvb krijgen. Zie verplaatste wedstrijden en troubles bij de kampioens wedstrijd Feyenoord onder 19.
Niet zo naief zijn hier. Lang ging ook al die richting uit. Toon ambitie en maak je eigen zaakjes in de jeugd op orde. Betere begeleiding talenten en jong Feyrnoord in de voetbal pyramide. Loer op ontevrede talenten van 020. Niet iedereen krijgt er een basis plaats als het er goed draait. Lekker hun top talenten die niet spelen van 020 afpakken waar en wanneer het kan.
En extra stoken.
Zie het als een compliment. Na het wanbeleid van van Geel maken ze zich bij 020 nu zorgen dat we sterker terugkomen in de toekomst en roven ze onze toekomst weg.
+2/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Er is een akkoord tussen ajax en psv en feyenoord die 1 juli in gaat dus hoe ajax handelt dat kan net maar is niet netjes.
Met nac zijn er geen afspraken dat is het verschil .
Maar goed we vonden het allemaal toch zo leuk en goed voor het nederlandse voetbal.
Nou dit is wat je krijgt
+1/-0

12 maanden geleden
Ik roep al jaren dat het niet goed is voor het Nederlandse voetbal als zij ver komen in de CL. Financieel zijn zij nu zo ver uitgelopen dat we de net als Italië en Duitsland in 80% van de jaren dezelfde kampioen gaan zien, waardoor nog meer geld en nog verder uitlopen, alle echte talenten alleen nog daar willen spelen, iedere kleuter buiten region Rijnmond de verkeerde club kiest etc. etc. Heeft in Zwitserland ook een decennium geduurd voordat Basel weer tegenstand van betekenis kreeg. Mijn god, voetbal wordt En dan uitgerekend nu lijken wijzelf weer helemaal terug bij af. We zijn al teleurgesteld als Maher voor Utrecht kiest... Maher! Dus dan maar radicaal kiezen voor onze jeugd. Is geen topniveau, maar als je hooguit afvallers kunt kopen om 3e te worden, dan liever eigen jeugd en desnoods 5e worden.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Maher is (gelukkig) never in beeld geweest alleen door de Me D I A....
+2/-1

12 maanden geleden
Tja, moet je maar beter presteren en mensen aanstellen die verstand hebben van voetbal.
+1/-0

12 maanden geleden
De directie van Feyenoord geeft zichzelf een brevet van onvermogen als hier alleen maar een woedende reactie tegenover staat. Het kan toch niet zo zijn dat een grote club als Feyenoord zich af laat zeiken door Marc Overmars die toevallig wat miljoenen heeft verdiend en speelgoed autootjes spaart, kom op zeg Jan deJong , geef h,m een oorvijg en laat blijken dat je niet zomaar afspraken eenzijdig ongedaan kan maken en maak ook eens heel veel kabaal bij de KNVB.
+1/-0

12 maanden geleden
Tsja, volgens mij is de houding van Overmars en Ajax geen 'nieuws'. Het herenakkoord wat laatst tussen een aantal clubs (mede) hierover gesloten is, gaat geloof ik niet in. En Ajax heeft volgens mij aangegeven dat ze zich op dit moment niet aan die afspraak gaan houden, sterker; het zogenaamde beleid daar lijkt momenteel te zijn dat ze de beste jeugdspelers naar de club trekken ongeacht bij welke club ze spelen.

Feyenoord kan financieel niet wedijveren met Ajax, moet ze ook niet willen op het gebied van jeugdcontracten. Wat de club wél kan doen is haar jeugdopleiding en structuur zo inrichten dat het perspectief van jeugdspelers niet veel minder of zelfs beter is dan bij Ajax.

Het is een soort golfbeweging:

Ajax haalt overal de beste jeugdspelers > Feyenoord blijft met mindere spelers over > Ajax heeft een overdaad aan goede jeugd > Feyenoord heeft minder grote talenten, maar degene die gebleven zijn krijgen eerder een kans > doorstroming Ajax stokt > doorstroming Feyenoord niet > grote talenten willen niet meer naar Ajax want slagen daar minder snel > Feyenoord houdt haar grootste talenten.

En dan beginnen we weer van voren af aan...
+2/-0

12 maanden geleden
Het is wel naïef om te geloven dat Ajax zich netjes zou willen gedragen als het geld daar over de plinten klotst.
+2/-0

12 maanden geleden
Onze poedel zwijgt in alle talen,Feyenoord is compleet stuurloos.
+1/-1


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.351 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony beek benig bestlander brandon chobyong corona dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip linssen lulring paspoort ramesoe