Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord onder 19 loopt titel mis na nederlaag in Amsterdam

1 juni 2019 15:58
Foto: Pro Shots

Feyenoord onder 19 loopt titel mis na nederlaag in Amsterdam; image source: Pro Shots

Feyenoord onder 19 is de landstitel misgelopen. In Amsterdam ging de ploeg van Dirk Kuyt met 2-0 onderuit tegen Ajax. Nadat het duel vorige week nog werd gestaakt nadat familieleden en vrienden van de Feyenoorders werden aangevallen op de tribune, was de ploeg vrijwel de gehele wedstrijd de onderliggende partij en zag Ajax over zich heen gaan op de ranglijst.

Nadat het duel hervat werd met de hoekschop waarbij het duel een week geleden gestaakt werd, volgde direct een open wedstrijd vanaf beide kanten. Ajax onder 19 kreeg de eerste grote kans, terwijl een paar minuten later Naoufal Bannis namens Feyenoord voor de openingstreffer leek te zorgen. Hij werd echter afgevlagd vanwege buitenspel. Niet veel later was het aan de andere kant wel raak toen Brobbey diep werd gestuurd en hij doelman Joey Koorevaar wist te omspelen. Omdat het duel in de 32ste minuut werd hervat, werd al snel afgefloten voor de rust.

Na rust ontstond een compleet andere wedstrijd. De duels werden steeds harder en fysieker, waarbij ook van beide kanten enkele pittige overtredingen volgden. Dat leidde na een uur spelen ook tot een opstootje na een overtreding van Orkun Kökcü. Feyenoord kreeg maar geen grip op de wedstrijd en dat werd halverwege de tweede helft alleen maar erger toen de 2-0 volgde na een enorme fout achterin.

Feyenoord leek een tandje bij te zetten na de tegentreffer en kreeg al snel een goede kans via een vrije trap van Kökcü. Zijn bal kon nog net uit het doel worden getikt. De ploeg probeerde aan te zetten, maar wist niet meer gevaarlijk te worden. De grootste kansen waren voor de Amsterdammers, maar omdat ook zij niet wisten te scoren, bleef de stand op 2-0.




Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu titel afgefloten afgevlagd bannis brobbey familieleden fysieker getikt joey koorevaar kuyt landstitel misgelopen naoufal omspelen opstootje overtredingen tandje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Zware straf hoor gewoon op de toekomst maar dan zonder publiek poeh poeh. Zonde was mooi geweest veel bla bla continue in de media mbt ajakkes en dan als vlaggenschip van de opleiding kampioen maar helaas dus balen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Indd Jan. Onbegrijpelijk dat hij niet even een hattrick scoort. Waardeloos!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Mijn club is definitief kapot. Met weemoed denk ik aan Jorien, de straatvechter.
+3/-1

4 jaar geleden
Conclusie?? Bij NAC had je na een 2-0 voorsprong nooit met 3-2 mogen verliezen, dan was je allang kampioen geweest
+1/-0

4 jaar geleden
Toch gek dat we altijd van Ajax verliezen. Je kunt van elke club verliezen maar van Ajax altijd, en dan net op de laatste wedstrijddag gaan die eikels ons de titel weer afpakken, voor de zoveelste keer. Kan van der Sar zijn kop nog meer omhoog doen. Bah, wat een engerd is dat toch. Maar onze club kan er nog wel heel veel van leren. Zo het nu gaat, zie ik over 10 jaar geen Feyenoord meer in het linkerrijtje staan. We hebben geen geld, alle talenten gaan naar veel betere clubs dus blijft er niets over.
+1/-1

 
4 jaar geleden
De directie heeft in alle talen gezwegen over vorige week, schandalig,
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Gewoon schandalig dat het niet op een neutraal terrein gespeeld werdt en een fikse boete voor ajax .
Nu met 2500 euro en 7500 euro straf om je lieve supporters te vriend te houden en een verkapte sorry wegkomen .
Had ajax voor de wedstrijd al gewonnen .
Feyenoord speelde voor het staken gewoon een goede partij .
Afgelopen zaterdag was het eigenlijk al gedaan .
De scheids was ook vreselijk .
Een vechtpartij met alle spelers en wie krijgt een kaart juist feyenoord.
Dan weet je ook zat ,dat je never nooit wint daar
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki