Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Ik kijk er naar uit om opnieuw bij Feyenoord te beginnen'

31 mei 2019 06:17 - BT.dk
Foto: Pro Shots

Nicolai Jørgensen: "Ik kijk er naar uit om opnieuw bij Feyenoord te beginnen"; image source: Pro Shots

Nicolai Jørgensen wil ook komend seizoen bij Feyenoord spelen. Dat geeft hij aan in een interview met het Deense BT. "Ik heb een goed en stabiel jaar nodig", aldus Jørgensen. "Je weet nooit wat er gebeurt, maar ik heb een jaar nodig waarin ik alles speel. Vanaf daar moeten we verder kijken."

De Deense spits gaf eerder dit seizoen meerdere keren aan juist een transfer te overwegen, omdat het daarvoor de tijd was. Na een uitgebreid gesprek met Jaap Stam wil Jørgensen vol voor zijn kansen bij Feyenoord gaan. "Het ziet er heel erg goed uit. Hij wil heel aanvallend voetbal spelen en het ons daarmee makkelijker maken om doelpunten te maken", zo geeft hij aan. "Ik kijk met een heel positief gevoel daar naar uit. Ik kijk er naar uit om opnieuw bij Feyenoord te beginnen."

Meer op BT.dk


Tags

stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik heb ook nog 1 stabiel jaar nodig, echt 1 goed jaar. Ik zeg het zo vaak tegen m'n baas. Maar weet je, als het altijd met ups and downs is gegaan, gaat het niet plotseling vanaf morgen alleen maar goed. It's not all gonna roll your way, buddy. Hij zal dus wisselvallig blijven. Verder een prima vent, hoor, niks op aan te merken. En het is het de vraag of Feyenoord iemand vindt die beter is op zijn plek. Maar als het zo makkelijk was als aanvallend spelen en daardoor makkelijker doelpunten maken waren er ieder jaar 18 ploegen kampioen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Binnen de huidige selectie zie ik geen betere spits rondlopen dus dit bericht is positief.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Zou mooi zijn. Geen betere spits in de selectie? In Nederland niet eens. By far. Liever zo dan Berghuis met zijn matige karakter. Laat pisv maar 15 betalen (hopelijk drijven andere clubs de prijs op wel kut dat hij niet bij oranje zit Babel wel....) dan mag hij weg en vilhena ook weg en gaan wij bouwen met een paar aankopen. Dan komt er ook salaris bij voor een (ervaren) topaankoop. Tuurlijk Berghuis is 1 van de beste maar een Aitor van Twente heeft ook die potentie of misschien kun je zelfs odegaard halen. Apart dat pisv bergwijn niet aan ajakkes wil verkopen maar wel Berghuis van ons.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Waarom niet Jorgensen, Berghuis en Vilhena behouden?

Je zegt het zelf al apart dat Psv bergwijn niet wil verkopen... Psv en 020 verkopen hun goeie spelers enkel tegen hoofdprijzen en al helemaal niet aan de concurrentie. Waarom zouden wij dan onze beste spelers verkopen? Hoe vaak is het al niet voorgekomen dat we onze beste spelers verkochten en er mindere voor terug kwamen. Neem het champonsleague jaar als voorbeeld. Dat was na de verkopen van onze top spelers echt van een bedroevend niveau. Waarom denkt iedereen dan... Na de verkopen van Berghuis en Vilhena jaaa... dan halen we opeens gelijkwaardige of betere spelers terug??? Feyenoords scouting is gewoon aller belabbertst. Je gaat voor de bedragen van Berghuis en Vilhena geen betere krijgen. Vergeet het gewoon!!! Er moeten ook nog kosten af van je binnen gehaalde transfersom.

Ik vind ook dat Berghuis, Vilhena en Jorgensen nog een hoop kunnen verbeteren maar deze spelers zijn de beste die je hebt en moet je dus niet weg doen!!! Hou eens een keer je beste spelers. Toon eens wat ambitie. En laat die Troost maar eens zien dat hij wat kan als td door de spelers die niet je gewenste niveau hebben zoals Botteghin, van der Heijden, van Beek, larson, sinesterra en Nieuwkoop (of verhuren) goed te verkopen. Dan probeer je van die bedragen een echte aanwinst te halen die je selectie versterkt.

Zelfs Haps, st. Juste en Toornstra zou je kunnen verkopen omdat we eigen top talenten of oud Feyenoorders hebben die terug willen keren voor die posities (malacia, karsdorp/janmaat, kokcu).

Zo werk je langzaam aan een beter Feyenoord. Het niveau van je selectie gaat omhoog dan gaat vanzelf je prestatie curve mee omhoog en worden je beste spelers ook weer meer waard. Zo zou het moeten gaan!!!

Met het behoud van je vaste kern en de uitverkoop bij 020 en psv zou Feyenoord zelfs kunnen verrassen volgend seizoen.

Maar op deze feyenoord uitverkoop manier door je beste spelers te verkopen blijft het niveau dramatisch. Op ten duur willen goeie spelers hier niet eens meer voetballen... Zie trent Berghuis die mss weg wil... Dan moet je je echt zorgen gaan maken.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden
Ja hij loopt te vaak uit positie maar zit wel bij het nederlamds elftal verklaar dat dan eens?
Dat wil zeggen dat de rest van de selectie van een nog bedenkelijker niveau is.

Ik vind het een nuttige bal af pakker die een tegenstander uit de wedstrijd kan spelen als cdm moet hij beter leren het spel te verdelen. Als box to box moet het ook kunnen met zijn werk lust. Als stam dat er bij hem in kan rammen. Word het mss beter.

Ik ben benieuwt wat stam kan als trainer laat hem zichzelf maar bewijzen en Vilhena, berghuis (bal vaster maken) en Tapia (die bij Willem ll prima presteerde) ook beter bij Feyenoord laten renderen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vilhena is een beest. Powerhouse op het middenveld. Zeer waardevol en ik gun hem die welverdiende transfer. Hij heeft genoeg wedstrijden gespeeld nu bij Feyenoord inmiddels vanaf de jeugd.
+1/-0

 
feyenoordgazza (geschorst)
1 jaar geleden
Leuk verhaal maar je hebt ook te maken met mensen.
Berghuis en zeker vilhena spelen al jaren bij feyenoord.
Willen misschien eens wat anders.
Als dat zo is heeft houden geen zin.
Zeker met berghuis met zijn gedrag
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Tuurlijk Berghuis wil wat anders en gaat naar PSV... Geloof je het zelf?
Reken er maar op dat als Berghuis hier enig toekomst perspectief zou zien om kampioen te worden hij gewoon wou blijven.

Wat Vilhena betreft kan je gelijk krijgen. Maar hij word hier wel gewaardeerd en heeft continu een basis plaats. Succes om dat bij een europese suptopper ook te krijgen. En welke club wil hem hebben? Hij kan beter blijven tot hij met Feyenoord weer een resultaat heeft gepakt in NL of Europa. Of als Nederlands elftal speler goed heeft gepresteerd. Anders kom je totaal als nobody binnen bij je nieuwe club.
+1/-0

 
feyenoordgazza (geschorst)
1 jaar geleden
Berghuis heeft nog totaal niet gereageerd dus je weet niet eens wat hij wil.
Berghuis is een broodvoetballer en geen feyenoorder .
Die gaat voor een euro extra weg naar een ploeg die kans maakt op een prijs..
En hoe je het ook ziet psv is zo'n ploeg .
En ja ook als feyenoord wat goeie aankopen doet zie ik berghuis naar psv gaan zelfs ajax .
Vilhena is wel feyenoorder en we gaan hem missen .
Maar als je vanaf jong al bij feyenoord speelt en alles heb gewonnen .
Is het vrij normaal om een avontuur te willen en op de koop toe te cashen .
Fonr1 kom eens van achter je pc en tv vandaan, ga eens rondlopen in de kuip, en op 1908, of andere stadions.
Je hebt geen enkele feeling met voetbal .
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Waarom zouden dit soort berichten anders uitlekken? Of Berghuis wil er druk achter zetten bij de Feyenoord directie om ze in actie te laten komen voor volgend seizoen anders is hij weg... Of de Feyenoord beleidsmakers proberen de klap dat Berghuis word verkocht al wat te verlichten bij de achterban door ze aan het idee te laten wennen dat Berghuis word verkocht. Hoe dan ook is het allebij enorm zorgwekkend.

Hoor je jezelf praten? Ben je compleet vergeten dat Berghuis enorm veel geld inleverde om bij Feyenoord te komen spelen? Hoe triest is het gesteld met de club als je met jouw beredenatie aan geeft dat Feyenoord dus zoveel minder is dan Psv. Dat spelers liever van Feyenoord naar psv overstappen. De begrotingen lopen niet eens ver uit elkaar. Dat wil zeggen dat het met het beleid van feyenoord ten opzichte van psv goed fout zit als Berghuis liever weg wil en naar psv gaat. Ook weer enorm zorgwekkend.

Daar hoef je geen reactie Berghuis voor af te wachten om dit te beredeneren.

Waar kan Vilhena cashen? Welke club wil Vilhena? Nogmaals hier word hij gewaardeerd met een basis plaats daardoor zit hij in de oranje selectie. Heb je niet opgelet wat er met Feyenoordspelers bij andere clubs gebeurt? Clasie, karsdorp, kongolo etc. etc. Overal verhuurd of bankzitters. Hoe zal het met Vilhena zijn cariere gaan bij een Europese subtopper? Wat denk je zelf? Gaat hij daar wel basis speler worden als deze voorgangers allemaal faalde? Grote kans van niet dus.... Het is trouwens maar de vraag of Vilhena enkel voor het geld voetbalt. Ik denk het niet anders was hij allang transfervrij weggeweest. Ik gun Vilhena echt het beste en gun hem een mooie club en die krijgt hij eerder als hij bij feyenoord blijft. Ook bij oranje komt te spelen en we het eindelijk beleidsmatig bij Feyenoord op de rails krijgen en structureel goed presteren in nl en europa. Zodat hij veel gewilder word bij grotere clubs. Op ten duur zorgt die club trouw van Vilhena dus voor een betere transfer een mooiere cariere voor Vilhena en in het verlengde dus ook meer geld.

Dat heet nou verstandig en logisch nadenken en dat klopt dat missen mensen betrokken bij het voetbal nog wel eens.
+1/-0

1 jaar geleden
Prima dat hij blijft. Hij heeft echt last gehad van de aanwezigheid van van Persie.
+2/-0

1 jaar geleden
Weet niet wie jullie in slaap heeft gesust maar het is toch echt tijd om wakker te worden. Het gaat maar om 1 ding en dat is centjes en die heeft Feyenoord nou juist niet. Indien Berghuis verkocht zou worden voor max. 10 miljoen dan gaat daar ca. 4 miljoen af aan kosten en de vrienden van Feyenoord, en voor 6 miljoen koop je een speler van de keukenkampioen divisie. Het ettert bij Feyenoord, er heeft onlangs een pagina,s groot stuk gestaan in de NRC en als je dat leest springen de tranen in je ogen, hoe kan de sfeer van een voetbalclub zo verziekt zijn, allemaal egootjes en als er binnen afzienbare tijd geen grote schoonmaak wordt gehouden vrees ik voor de toekomst Feyenoord, jammer helaas waar.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Kijk jij snapt het. Het is enorm zonde maar het is zo... Mss tijd dat de echte fans en oud spelers er een revolutie ontketenen a la Cruijff bij 020. Heb je mss een linkje voor dat artikel in het NRC? Alvast bedankt.

Dus zit het ook zo dat Feyenoord mss zelfs Berghuis moet verkopen van de vrienden van Feyenoord? Omdat ze daar dan een groot deel van de 4 miljoen voor krijgen? With friends like these who needs enemies...

Het meest trieste is dat Berghuis word verkocht omdat dat de enige speler is die andere clubs willen hebben. Dus lekker makkelijk Berghuis verkopen... Omdat men maar denkt we hebben geld nodig... Alsof dat het enige zaligmakende ingredient is om te presteren. Je hebt aller eerst goeie spelers nodig! Bij de leiding een totaal gebrek aan ambitie dus!
Echte clubs die kampioen willen worden verkopen niet hun beste spelers punt. En zeker niet tegen dit soort fooitjes. Men heeft niet eens geleerd van het verleden... Dat is nog het meest verontrustende. Iedere keer als we onze beste spelers verkochten ging het niveau bij Feyenoord naar beneden. En werd het niveau enkel gered door terugkerende top spelers die einde cariere terug keerde. Of weer wilde spelen en vooral eigen jeugd.
Verkoop van je beste spelers verarmt je selectie en zorgt er alleen voor dat het langzaam aan afglijd naar een nog bedenkelijker niveau. En de leiding is duidelijk inapt en incapabel zonder enig idee hoe men deze toekomstige sportieve ramp kan voorkomen laat staan het tij te keren en het om te draaien.

Nogmaals Feyenoord leiding verkoop NIET Berghuis en Vilhena!

Verkoop de mindere spelers om geld te genereren en koop daar selectief 1 a 2 echte versterkingen voor (van Drongelen, Bazoer) en kom van je krent af en bel zaakwaarnemers van transfervrije spelers om die gaten binnen je selectie die ontstaan door de verkoop van mindere spelers op te vullen. Want het niveau van deze verkochte mindere spelers is veel makkelijker qua niveau te vervangen. Je hebt ook een veel grotere kans om die zwakkere posities in je team zelfs te verbeteren. Veel meer dan bij de verkoop van een speler van top kwaliteit. Bij verkoop van je beste spelers is het voor hun verkregen bedrag veel lastiger gelijkwaardige of betere te vinden! Hou daar dus mee op!
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Helaas zitten wij niet in de voorste banken. Dat zijn de spelersmakelaars. Zij runnen de business (en vaak ook de club). De betreffende makelaars hebben meestal in de spelerscontracten voorwaarden opgenomen waardoor spelers op dit niveau makkelijk weg kunnen. Door allerlei percentages blijft er ook minder budget over. Dat is de realiteit die je maar beter kunt accepteren. Een revolutie zal bij ons niet uitbreken. Niet alleen is Cruijff dood, maar zijn er, indien je zijn filosofie al bij ons zou willen invoeren, waarschijnlijk geen mensen te vinden die dit bij ons kunnen doen. Ik betwijfel namelijk of een Bergkamp bij ons aan de slag wil, de man die er uit is gegooid in Amsterdam om moverende redenen. Bovendien vraag ik mij af tegen wie een revolutie gericht moet zijn. Welk regime en van wie moet precies omvergeworpen worden? En met welke middelen?
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Vriendelijk bedankt voor de link :)

Kijk er komt steeds meer naar buiten hoe het werkelijk zit. Ik word misselijk van de Feyenoord leiding die uit straalt er is niks aan de hand is en alle kritiek of negatieve geluiden onder het tapijt veegt. Chong praat openhartig waarom hij weg ging. Schuurman hoe dramatisch het is gesteld bij de belofte ploeg. En nu dit artikel in het NRC. Ik ben genijgt te kiezen voor de oude garde. Aangezien die al jaren goeie jeugd weten af te leveren. Het mentale en fysieke aspect is inderdaad ondergeschikt aan het voetbal gedeelte. Ik weet zeker dat men na de revolutie bij 020 zo traint als wat de oude garde bij Feyenoord voor ogen heeft. Veel nieuwe zijn duidelijk besmet met de verkeerde basis beginselen om jeugd op te leiden.

Ik vind het oprecht heel dom van de Feyenoord leiding als ze de raad van Wim Jansen in de wind hebben geslagen en een man met een andere voetbalvisie (grootscholten) de leiding hebben gegeven bij de jeugd opleiding.

Grootscholten was altijd al een vriendje van Gudde. Ik vind het prima dat hij weg is en Brard, Wim Jansen en troost het nu doen.

Maar fysiek en het mentale gedeelte zijn natuurlijk ook aspecten die van belang zijn voor het top voetbal alleen van minder belang als het voetbal gedeelte. Er moet gewoon nog een stap tussen jeugd en het eerste worden gezet. Daarom is een jong Feyenoord in de voetbal pyramide van belang.

Maar 1 tip aan troost die nu td is. Je vult niet opeens heel Feyenoord 1 met eigen jeugd. Stoom eigen jeugd gelijdelijk klaar voor een basis plek met een jong Feyenoord in de voetbal pyramide en mss een verhuur periode in de eredivisie mocht dat nodig zijn. Koop enkel goeie top talenten of spelers met echte meerwaarde in. En vul de gaten op in je elftal nu je geen geld hebt op met transfervrije spelers. Laat niet je eigen jeugd weer verpieteren op de bank. Het gaat om de juiste balans jeugd en aankopen op posities waar je zelf geen top talent hebt opgeleid. Dat is de sleutel tot succes.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Journalistiek gezien een grote N U L.
Anonieme bronnen....ja daar kun je wat mee..dat kan de pleebaas wel gezegd hebben.
Hoor + Wederhoor zoals het een goed journalist betaamt zie ik niet terug.
Kortom puur weer een stuk om te bashen en wie reageert er als enige.....Grootscholten natuurlijk. Kortom NRC houd je svp nooit meer bezig met sport, want het stuk is kut met peren.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat voor voorwaarden Jorgen Kristensen? Verklaar je nader... Weet jij er meer van? Trouwens daar zit je toch zelf bij als Feyenoord als je een contract tekent? Hoe inapt moet je zijn om die clausules toe te laten bij je contract spelers?

Dat moet je toch nooit maar dan ook nooit toestaan anders laat jij je gijzelen door de spelers makelaars en geef je helemaal je voetbal beleid uit handen. Als dit het geval is vind ik van Geel nog slechter dan ik al dacht.

Wat de percentages betreft nog een reden om al helemaal nooit je beste spelers als ze een meerjarig contract hebben te verkopen. Je haalt nooit voor wat er overblijft gelijkwaardige of betere kwaliteit terug.

En hou op met dat verslagen gedrag! Helemaal niks accepteren. Wat is dit voor fatalistische instelling? Geen wonder dat het niks is en niks word bij Feyenoord als deze instelling de boven toon voert. Wat een onzin! Als club zit je zelf bij die onderhandelingen. Als je slechte voorwaardes hebt toegelaten in spelers contracten is het puur wanbeleid!

Ik dacht al waarom reageer je? Moet je reageren als iemand roept om een revolutie? Daar zijn ze bij Feyenoord vast als de dood voor. Wij hebben geen Cruijff nee al liet zijn korte periode hier wel zien dat zijn filosofie en speelstijl meteen vruchten af wierp. Wij hebben een Willem van Hanegem en Wim Jansen of Ruud Gullit, Kuyt, van Persie, jan boskamp. Wat denk je wat er gebeurt als die eens gaan denken... en nu is het genoeg geweest stelletje prutsers!

Het kan snel gaan.

Raad van comissarisen er uit en puur voetbal verstand en deze heren er in. Kijken op de werkvloer wie er capabel is in zijn/haar functie en goed coached bij de jeugd en daar lijn in brengen qua filosofie. Een betere aansluiting jeugd naar het eerste en echt gaan voor je jeugd met contracten zonder belachelijke voorwaardes. En een staf aanstellen met ambitie en die je voetbal filosofie omarmt.

Haha kom jij met je Bergkamp. Gewoon de bestuurs posities van technisch beleid, spelersmanagemen en jeugd opleiding met oud spelers vullen en de rest van de organisatie opvullen met capabele mensen die targets moeten halen. En Eenhoorn als algemeen directeur is prima is altijd Feyenoord fan geweest. Of Cruijff mag er dan niet meer zijn zijn zoon Jordi zou ook prima deze functie kunnen bekleden. Nu ik er over nadenk zelfs beter als Eenhoorn het ligt er aan of eenhoorn meer voor voetbal kiest of voor fysiek en het mentale gedeelte. Voetbal is namelijk het belangrijkste aspect. Met de status van oud spelers houden ze de andere invloeden buiten de club. En denken ze puur aan het succes van de club. Precies wat je nodig hebt.

Je kan roepen wat je wil Jorgen Kristensen maar de revolutie daar bij 020 leidde naar resultaat in Europa. Hoe lang geleden was het dat wij in Europa een resultaat behaalde?
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ow die revolutie komt vanzelf en zie de link naar het NRC artikel is de revolutie zelfs al begonnen. Het werd hoog tijd ook. Ik heb zo'n vermoede dat die nieuwe wind nu eindelijk waait bij Feyenoord met de nieuwe voorzitter in de raad van commissarissen. De oude garde in de jeugdopleiding heeft gelijk en trapt Grootscholten er uit. En de raad van comissariseen laat van Geel ook volgen. Nu de rest van de Feyenoord organisatie nog.
+1/-0

1 jaar geleden
De Jorgensen van zijn debuutseizoen bij Feyenoord kan de club komend jaar heel goed gebruiken. De afgelopen seizoenen waren een heel stuk minder, door blessures en concurrentie met van Persie op de positie van diepe spits.

Is hij een minder goede voetballer geworden? Nee, volgens mij kan dat niet. Maar er bestaat wel zoiets als vorm, en het is volkomen duidelijk dat Jorgensen afgelopen seizoenen niet lekker in zijn vel zat. Er liep vaak een brok frustratie en chagrijn rond, en slechts af en toe wist hij die woede om te zetten in postieve energie op het veld...

Ik denk dat je met alle verschuivingen in de spelersgroep (en ik rekende hem ook mee als speler met een 'vertrekwens') niet ongelukkig moet zijn als hij nog een jaar wil blijven EN komend seizoen de drive en prestaties uit zijn eerste jaar kan evenaren. Echter, ik ben een beetje bang dat het ook een berekende keuze is; met komende zomer nog één contractjaar wordt hij een stuk aantrekkelijker voor buitenlandse clubs en staat Feyenoord tegen de muur om hem te verkopen en nog een transfersom te beuren.

Dat zal in zijn voordeel werken...
+1/-0

1 jaar geleden
Nicolai, als je dit zou menen: kijk dan eens in de spiegel voor je het veld oploopt, je loopt erbij alsof het een straf is om in dit stadion en voor dit publiek een beetje je best te doen! Ik kan het niet helpen, maar ik vermoed toch echt dat jij veel liever al weg was geweest naar een gemiddelde club in Engeland en daar je bankrekening meer dan gemiddeld had opgevijzeld.

Over Vilhena kunnen we kort zijn: nog 1 jaar contract. Wie gaat hem overhalen bij te tekenen, niet Sjaak Troost vrees ik... Dus allemaal bidden dat er nog minimaal 2 clubs een klein beetje tegen elkaar op gaan bieden en hem ophalen. Dat zal bij € 6 mln wel ophouden vrees ik.

Voor Berghuis geldt volgens mij bijna hetzelfde als Nicolai: ook hij was liever vorig jaar al vertrokken. Is niet populair, maar voor mij wel een winnaar en iemand die ik graag zie blijven, maar dan niet met tegenzin. Trek de jongere spelers mee naar een aanvaardbaar niveau en straal uit dat je trots bent op dit shirt.

We hebben alles bij elkaar de meest chagrijnige voorhoede van Nederland, want ook Larsson loopt rond alsof hij als miskend talent toch echt bij een grotere club zou moeten voetballen. Die club gaat niet komen denk ik, nog niet voor de prijs die wijzelf al betaald hebben, dus als dat niet verandert houden we de 3 langste gezichten voorin. Heerlijk, leuk om naar te kijken als supporter die wel houdt van deze club.

Grote schoonmaak achterin vrees ik. Centrum te oud of onvoldoende en dat kan komend jaar echt niet meer. Geen geld voor aankopen, dus wie ziet een talent in de KK divisie of onderin de Eredivisie? Middenveld volgens mij redelijk bezet met aanvulling uit de jeugd. Bijlow kan prima, als Vermeer het kan opbrengen dan samen maar weer uitvechten.

Vreselijk om te zien dat onze kas weer leeg is, de concurrentie uit Noord Abcoude lichtjaren voorsprong heeft in geld, geld, geld en management.

Mijn generatie weet wat het is om lang geen prijzen te winnen, geen geld te hebben voor een redelijke aankoop en zelfs in een half leeg stadion te zitten, maar het moment is dodelijk: dit zijn de jaren waarin alle twijfel over de noodzaak en haalbaarheid van een nieuw stadion verpulvert zou moeten worden door resultaten en (daarmee) enorm sterke publieke druk op de plaatselijke politiek. Wie staat er op om de club bij de hand te nemen??
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat alleenheersers autonomie azarkan bannis buitenstaanders corona danall dirkteur fer fortuna goldman hanegem haps herik inspraak johnston jong jorien kuip ramesoe sabau sachs sini spoedige vente vvf wehrmann zetels