Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Berghuis sprak al met PSV over transfer'

30 mei 2019 14:59 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Steven Berghuis sprak al met PSV over transfer"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis heeft deze week al contact gehad met PSV over een mogelijke transfer. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De vleugelaanvaller van Feyenoord wordt gezien als een interessante kandidaat-vervanger van Hirving Lozano en Steven Bergwijn, die beiden lijken te vertrekken uit Eindhoven. Feyenoord zou naar verluidt denken aan een transferbedrag boven de tien miljoen euro.

Feyenoord heeft geld nodig om een budget te creëren om de selectie te verversen. Berghuis is één van de weinige basisspelers die een flinke transferwaarde vertegenwoordigd meldt het AD.

Meer op AD.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
10 - 12 miljoen euro vinden ze bij Feyenoord tegenwoordig al 'een flinke transferwaarde ' voor de beste basisspeler die ze hebben. Het zijn bedragen die ze bij AJAX en PSV ontvangen voor een afgedankte bankzitter.
 
4 maanden geleden
Tja, logisch. Die laten Europees wat zien...
 
4 maanden geleden
Feyenoord kan nog steeds , misschien wel onder Japie Stam , de kwart finales Europa League halen. De stunt van 17 jaar geleden herhalen lijkt me een fabeltje de komende decennia..

Feyenoord moet zorgen dat ze een betere naam krijgen , ik zou als multinational absoluut niet met ze geassocieerd willen worden. Daarom krijgen vooral Ajax en in mindere mate PSV veel betere sponsordeals. En in Rotterdam vragen ze zich af hoe dat nou allemaal kan.
4 maanden geleden (gewijzigd)
Eens berghuis gewoon niet weg doen.
Het is je beste speler dus behouden. Als Feyenoord weer ambitie toont en Berghuis ziet dat het beleid en de voetbalvisie de juiste kant op gaat krijg je berghuis vanzelf weer mee. Hij is gewoon gefrustreerd omdat hij ook ziet dat er met de huidige leiding geen land te bezeilen valt. En de spelersgroep teweinig kwaliteiten herbergt om potten mee te kunnen breken.
Neem juist afscheid van de matige spelers in je selectie die geen hoger niveau aan kunnen of waarvan je de vervangers al in huis hebt of kan aantrekken.
Als je Berghuis verkoopt geef je hem gewoon gelijk en mis je bij Feyenoord de winnaars mentaliteit. Het is zo makkelijk je beste speler te verkopen. Het riekt weer naar van Geel wanbeleid zucht... Verkoop je tafelzilver jongens... Die draait zeker nog aan de knoppen en zit zo vol rancune dat hij echt niet wil dat zijn opvolger het beter gaat doen. Dus totaal niet vreemd dat we Berghuis in de aanbieding gooien. Onze beste speler. Zo begon van Geel bij Feyenoord en verkocht fer aan Twente en Wijnaldum aan Psv.
Het is pas knap als je geld Krijgt voor je mindere spelers.
Botteghin, van der Heijden, van Beek, nieuwkoop (huur mag ook), sinisterra en Larsson mogen weg.
Haps ook tegen zijn aangetrokken prijs (je hebt malacia al). St. Juste als hij goed kan worden verkocht (karsdorp en janmaat willen vast terug keren) en Toornstra mag weg raakt op een onverkoopbare leeftijd (je hebt kokcu achter de hand).
Vul je selectie aan met goeie transfervrije opties (fer, maher, assaidi, narsingh, douglas teixera, drenthe, van der Wiel of als ze in je salaris huis passen transfervrije spelers robben, babel, afellay, boussoufa) en versterk je selectie alleen met echte potentiele toppers die goedkoop zijn op te pikken. (Bazoer, van Drongelen, mss goedkope janssen en karsdorp. En mocht je geld over houden aanwinsten stengs en fosu-Mensah, wie weet chong als die einde contract is). Met de spelers en talenten die over blijven samen met de transfervrije en selectieve aankopen kan je een betere selectie samen stellen dan vorig seizoen. Stroom ook in met jong feyenoord in de 3de divisie in de voetbal pyramide om je top talenten speeltijd te geven. Bij de concurrentie vinden ook mutaties in de selectie plaats het is maar de vraag hoe die nieuwe samengestelde teams zullen functioneren. Ik denk dat je met slim beleid het komende seizoen al kan aanhaken bij de concurrentie.
 
4 maanden geleden
Het is geen fifa 19 wat een kul weer joh .
Totaal geen realistische kijk ,kijk je wel voetbal!?.
Als jouw beleid wordt gerealiseerd gaat berghuis zeker met je drenthe assaidi etc.
Die zijn toch velen malen slechter als wat je hebt.
Berghuis bij een goed bod gewoon laten gaan .
Hij is een leuke speler maar de 1e die zijn hoofd laat hangen.
En zijn collega's irriteert met zijn gedrag.
Verder zag meneer alleen rvp de laatste seizoenen .
Dit heeft je veel goals gekost .
Als je voor hem 12 of meer krijgt gewoon doen .
Als feyenoord wat doet aan de backs met dat geld is er een groot probleem opgelost.
Spelen mensen als larsson en de middenvelders ook gelijk beter.
4 maanden geleden
18 miljoen minstens voor een international.
 
4 maanden geleden
Oud-international. 15 tot 20 miljoen lijkt OK, mits er goed voor teruggekocht wordt.
Waar twee ruilen moet één huilen en dat wordt PSV als ze goed betalen voor Berghuis en Sjaak Troost met de transfersom mooie dingen doet.

Laatste nieuws