Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Berghuis wil absoluut weg bij Feyenoord'

28 mei 2019 15:52 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Steven Berghuis wil absoluut weg bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International wil Steven Berghuis absoluut vertrekken bij Feyenoord. Naast PSV zou ook Ajax belangstelling hebben in de aanvaller, al ligt PSV op pole position als Steven Bergwijn daar verkocht wordt. Berghuis maakte eerder al een buitenlands avontuur mee, maar dat beviel niet. Een binnenlandse transfer zou volgens VI daarom wel goed passen.

Meer op VI.nl
Tags

berghuis bergwijn beviel buitenlands pole position

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Volgens VI....en toen ben ik gestopt met lezen van die flauwekul. Krabbelul ga een echte baan zoeken of naar je favoriete club Sparta, maar ga nokken bij Feyenoord.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ditmaal kletst Krabby waarschijnlijk eens niet uit z'n nek, willem, dus wen maar aan het idee. Het zou jammer zijn als Berghuis vertrekt, maar als daar 15 miljoen tegenover staat om de selectie creatief te versterken (vooral centraal achterin), dan pakt het misschien niet eens zo slecht uit. Als voor Tonny ook nog 10 tot 15 miljoen binnenkomt kan Jaap Stam misschien nog voor een stunt gaan zorgen indien Sjaak Troost naar goede adviseurs en scouts luistert.
+1/-0

 
3 jaar geleden
International, nog 3 jaar contract elk jaar zeer belangrijk dus niet minder dan 25 miljoen
+1/-0

 
3 jaar geleden
Droom lekker verder. Als je er 8 miljoen voor krijgt is het al veel.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Op grond waarvan??? Feyenoord kan voor zijn belangrijkste speler vragen wat het wil.
+1/-0

3 jaar geleden
Het zijn tot nu toe geruchten maar ook die komen wel eens tot waarheid, het zou jammer zijn Berghuis is na het stoppen van van Persie de meest getalenteerde speler in de selectie.
Als het klopt dat hij zelf perse weg wil dan gaat hij dus sowieso.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dit soort berichten wordt bewust de wereld in geholpen door de club om de achterban alvast te informeren. Ontkennen heeft geen zin. De waarheid onder ogen zien is wat rest. Hopelijk leidt dat tot meer dan alleen aanschoppen tegen iedereen binnen Feyenoord die verantwoordelijkheid neemt zoals bij ons (casus Van Geel, vuurwerk, etc.) altijd gebeurt. Bedenk ook dat dit de consequentie is van het blijven spelen in een oud stadion, dat vooral door de familie Barend wordt geeerd om er zeker van te zijn dat Ajax boven ons blijft staan. Ook dat is de consequentie van vast blijven houden aan het verleden, dat mooi is, maar geen enkele garantie voor de toekomst biedt. Tel uit je winst.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Sorry hoor maar van Geel heeft de laatste jaren niet de allerbeste beslissingen genomen in aan en verkoopbeleid, om maar te zwijgen over het halsstarrig weigeren Feyenoord mee te laten doen aan de voetbalpiramide.

In een nieuw stadion gaat Feyenoord echt niet beter voetballen, klopt dat de begroting wat opgeschroefd kan worden maar de selectie zal toch vooral op niveau gebracht moeten worden door slimme, goede scouting en doorstroming vanuit de jeugd.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Een discussie over een nieuw stadion is niet vruchtbaar. Ik verwacht dat dit er voorlopig niet gaat komen, omdat het tegengehouden wordt door de vijfde colonne. Het zou wel een enorme boost geven aan de club als het er wel kwam, wat zich uitbetaalt op het veld. Het investeringseffect zou vele mate groter zijn dan de euro’s die we betalen. Angst om succesvol te zijn leidt niet tot succes.

Wat je van Van Geel ook mag vinden, zijn vertrek, door rancuneuze geledingen binnen de club in gang gezet, had anders getimed moeten worden. Het was veel beter geweest als hij in oktober was vertrokken, zoals Gudde, zodat hij de selectie voor het nieuwe seizoen nog rond had kunnen maken iom de trainer en de RVC. Dan wisten we zeker dat er iemand zat die dit goed zou doen.

Wat gaat ons in vredesnaam de voetbalpiramide opleveren. Dat werd alleen als stok gebruikt om Van Geel weg te krijgen. Daarmee is niet gezegd dat Van Geel had moeten blijven, een nieuwe technische man is misschien wel goed, maar het moment waarop (en de manier) is niet handig.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Let wel, ik ben absoluut niet tegen een nieuw stadion, mijn voorkeur gaat echter wel uit naar het moderniseren van de Kuip.

De nieuwbouwplannen zoals die nu gepresenteerd worden gaan nooit de benodigde steun van de gemeenteraad krijgen, steun van die kant is onontbeerlijk voor de nieuwbouw zoals bekend.
Uiteraard geeft een nieuw stadion een boost in de investeringen door derden, echter vrees ik dat dit van korte duur zal zijn en wat dan overblijft is een nog grotere afhankelijkheid van de geldschieters die de bouw mogelijk hebben gemaakt.
De discussie over een nieuw stadion zal zeker nog enige jaren voort duren verwacht ik.
Tot die tijd zal in de vertrouwde Kuip, sorry zo voelt het nu eenmaal, toch ook gepresteerd moeten worden.

Met de 3e begroting van Nederland lijkt een 3e plaats voorlopig het hoogst haalbare, we zullen er aan moeten wennen vrees ik.

Wat de voetbalpiramide op had kunnen leveren is dat grote talenten zoals o.a. Kökçü en Burger meer wedstrijden onder grotere druk hadden kunnen spelen en dan wellicht verder zouden zijn dan nu, en ja het niet inschrijven voor deze voetbalpiramide is direct van Geel te verwijten.
Het moment van vertrek, wel of geen ontslag dan wel zelf opgestapt, is wellicht niet handig echter was de inbreng van de TD de laatste 2 seizoenen ondermaats, ook dat zal door meerdere personen zo ervaren worden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
De voetbalpiramide. Wij hebben al te weinig middelen om een Feyenoordwaardig eerste elftal op te stellen laat staan een Feyenoordwaardig tweede elftal voor de eerste divisie. Het is bovendien de vraag of we wel in de eerste divisie mogen spelen en niet in de tweede of derde divisie moeten beginnen. Willen wij dat zien? De meeste clubs spelen bovendien op kunstgras. Wat hebben we daar aan? Ik zie meer heil in samenwerking met Dordrecht.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Heb je al onze jeugd onder contract wel eens geteld een team in de eerste divisie is wel prima te doen. Als je echt goed beleid voert doe je en en. En een samen werking met fc dordrecht en een jong Feyenoord. Mss kan je een jong team zelfs samen doen met fc Dordrecht. Een jong feyenoord/jong fc dordrecht in de 3de divisie met wedstrijden op de krommedijk. De meerwaarde van een jong feyenoord in de 3de divisie is dat die jeugd talenten fatsoenlijke wedstrijden spelen en niet weg kwijnen en stagneren in hun groei op de bank. Dat zorgt er ook voor dat top talenten minder snel weg lopen bij Feyenoord zie verklaring chong waarom hij feyenoord verliet.
+1/-0

3 jaar geleden
Dus de beste speler die we hebben bij Feyenoord gaat weg en dan waarschijnlijk ook nog naar de concurrent. Wat is het droevig gesteld met de club.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Die beste speler gaf ook vaak niet thuis, of leidde door onnozel balverlies regelmatig gevaarlijke counters in. Ook nog domme gele kaarten en vedetteneigingen, onenigheid met teamgenoten. Met de 15 miljoen die Feyenoord voor hem ontvangt moeten leuke dingen kunnen gebeuren als Sjaak Troost aandachtig luistert naar adviseurs als Boskamp, Van Hanegem, Stam, Wim Jansen, enz.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
We moeten ook niet naïef zijn. In deze huidige tijd worden mensen betaald om als spreekbuis te dienen voor het huidige bestuur. Dit om hun beleid maar goed te praten. Het valt me op dat er veel bekende namen die eerst vurig van geel verdedigde niet meer reageren. En er nu opeens nieuwe namen op staan om het Feyenoord beleid te verdedigen.

Wie aan geeft dat de belofte teams in de voetbalpyramide niet werken hebben echt de laatste jaren niet opgelet. Zie de concurrenten. 020, psv en az. Niet alleen spelen je talenten tegen betere weerstand. Ze spelen ook gewoon vaker onder feyenoord begeleiding. Waarom denk je dat zoveel top talenten weg gaan bij Feyenoord? Heb je Schuurman gehoord over de erbarmelijke staat van de belofte teams van Feyenoord nu we niet in een voetbalpyramide zitten? Het is amateuristisch en om je voor kapot te schamen dat dit voorkomt bij een zogenaamde top club. En dit wanbeleid vond plaats onder van Geel. De bezem moet door de complete Feyenoord organisatie. Tijd voor echte top sport mentaliteit.

In mijn ervaring word nieuwbouw altijd rooskleuriger voorgesteld. Zeker qua kosten en opbrengsten. Ik moet maar zien of het nieuwe stadion de geclaimde targets haalt. Ik denk van niet.

De huidige beleids makers mogen ook wel eens een keer hun best gaan doen om het gat met Psv gewoon te verkleinen. Het mantra van we hebben een nieuw stadion nodig word me iets te veel gebruikt om te verhullen dat we echt niet veel minder in budget zouden moeten zijn dan PSV. Maar door slechter beleid en gebrek aan een visie gaan we daar ook steeds verder op achter lopen.

Van Geel was een zwakke broeder en dus verzamel je jaren veel zwakke broeders om je heen. Van Geel voerde wel degelijk wanbeleid. Na jaren van Geel zijn we weer opgezadelt met een selectie die niet goed genoeg en nauwelijks restwaarde herbergt. Met zelfs een jeugdopleiding waar minder talenten uit voortvloeien dankzij van Geel.

En nu we stuurloos zijn ruikt de concurrentie bloed. En begint het spel tegen een onervaren Feyenoord td. Nooit Berghuis laten gaan! Behoud je beste spelers om te blijven concurreren. Verkoop juist je spelers die je niet naar een hoger niveau brengen. En investeer dat geld in echte betaalbare versterkingen op zwakke plekken in je team. (van Drongelen, Bazoer)

Als Berghuis 15 miljoen oplevert gaat 5 miljoen weer op aan kosten. Kan je een betere speler vinden dan Berghuis voor 10 miljoen? Of voor het bedrag wat je voor Vilhena zou krijgen?

Dankzij van Geel is de Feyenoord scouting nu ook bar slecht. Ik heb aan de hand van de aaankopen uit het verleden geen enkel maar dan ook geen enkel vertrouwen dat de nieuwe aankopen meer kwaliteit zullen hebben dan berghuis of Vilhena.

Berghuis aan zijn contract houden vind het vanzelf weer leuk als het goed gaat. En vilhena zijn contract verlengen. En echt bouwen aan een goed betaalbaar team. Als je Berghuis meeneemt in die visie blijft hij gegarandeerd.

Ik denk persoonlijk namelijk dat dit nieuws zo word gebracht om inderdaad de fans te laten denken Berghuis ga dan maar als je niet wil blijven. Maar Berghuis word gewoon gezien als een makkelijke cash cow is voor een matige td of een andere Feyenoord leidinggevende zonder idee. En denkt lekker makkelijk geld verdienen voor berghuis en dan zien we wel weer...

Het riekt naar een van Geel methode. Deed dat steeds met ons tafel zilver. Naar van Geel moet je nu nooooit meer luisteren die gaat met rancune weg en wil zeker niet dat zijn opvolger het beter doet. Als van Geel zegt verkoop Berghuis... Dat juist nooit doen!
+2/-2

 
3 jaar geleden
In heel veel zaken die jij aanhaalt kan ik me volledig vinden, de nieuwbouw wordt vooral gepromoot door partijen die hieraan kunnen gaan verdienen. De meerwaarde voor Feyenoord zelf zal nog moeten blijken.
De gemiste kans om de jeugd beter en sneller te ontwikkelen in de voetbalpiramide kost meer dan het opgeleverd heeft, de voorbeelden van clubs die wel profijt hebben worden mooi door jou weergegeven.

Berghuis verkopen, nee liever niet inderdaad maar of hij nog te motiveren is betwijfel ik.
Vilhena is wat mij betreft een ander verhaal, is een echte nuttige clubspeler maar rendeert zonder el Ahmadi toch een stuk minder, zelf denk ik dat hij vervangbaar is vanuit de jeugdopleiding.

Het opstappen van van Geel zal een opluchting betekenen voor de club, wellicht niet direct omdat de interim TD moet groeien in zijn functie maar als er goed gecommuniceerd wordt intern tussen de wel degelijk aanwezige voetbalkennis dan zie ik dat ook goed komen.

Volgend seizoen mogen we niet teveel verwachten schat ik zo in maar met de 3e begroting van NL is een 3e plaats gewoon haalbaar.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nieuwbouw gat er gewoon komen en gelukkig maar, want dat geeft de club een enorme boost en krijg je tenminste op veel dingen een totale vooruitgang.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad, er is een directe relatie tussen de middelen, de exposure en sportief succes. Sportief succes is daarom een keuze als onderdeel van goed beleid. De Kuip, hoe mooi het ook is, wordt maximaal uitgenut. Er zit geen rek in. Er zijn ongetwijfeld beleidsmatige fouten gemaakt de afgelopen jaren, maar als je kijkt naar de prijzen kun je onmogelijk stellen (hoewel Mario Been ons anders wil doen geloven), dat Van Geel een zwakke broeder is en het slecht heeft gedaan. We hebben ook nog eens een technisch faillissement opgelost. Bedenk waar we tien jaar geleden stonden en hoe de supporters zich op de tribunes voelden. We zijn onder Been met 10-0 de bietenbrug op gegaan. Hij is de man die liever ging golven dan trainen. De man die kaarsjes brandt voor een wedstrijd om succes af te dwingen. Is dat topsport? Talenten vertrekken omdat rijke clubs met de buidel rammelen. Dat heeft niks met beleid te maken. Met de bouw van het jeugdcomplex en 1908, zijn de faciliteiten uitstekend. Dit zijn allemaal mijlpalen waar we tot in de lengte der jaren plezier aan gaan beleven. Gepaste trots is op zijn plaats.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Wat de relatie tussen middelen en exposure betreft ben ik het met je eens. Maar je moet er wel de juiste conclusies uit trekken. Qua middelen verbetering moet ik het eerst nog zien met de schuld die vast zit aan een nieuw stadion mss meer ticked sales en die garant stelling van inkomsten uit het stadion. Hoeveel meer word de lasten verzwaring voor Feyenoord? En hoeveel meer exposure zal een nieuw stadion geven in nl? Denk je dat nederlanders feyenoord niet kennen? Ik heb nieuws voor je het gaat de grote internationale clubs allang niet meer om ticket sales dat is klein wier het gaat om de tv rechten en merchandising. Het beste wat je kan doen is dus de nederlandse competitie beter maken en meer gewild maken voor het buitenland. We blijven toch qua doelgroep altijd club 2 van nl. Amsterdam is groter en heeft maar 1 betaald voetbal club. Dus moet je het winnen op beleid. Op psv zouden we nu al niet achter moeten lopen en dat mag de huidige leiding zich aanrekenen. Dat dus aller eerst bij Feyenoord verbeteren.

Als je kijkt naar de prijzen is van geel geen zwakke broeder? Echt onzin! We hebben 1 titel en 2 bekers gehaald onder van Geel. In zijn 8 jarige loopbaan. We zijn de 3de club van nl dus statistisch gezien had je met onze begroting gewoon minimaal 2 titels titels moeten pakken. Zelfs Twente en AZ werden een keer kampioen reken je Feyenoord op hun niveau?
En als je dan ziet hoe die tot stand kwamen... Kwam vooral door de terugkeer van Kuyt en van Persie. 2 oud spelers voor het tijdperk van Geel. Deze spelers gaven de selectie een boost en door club liefde keerde ze terug. Dat wil zeggen dat als dit niet was gebeurt van geel totaal had gefaalt. En het succes niet aan zijn beleid lag. Nee het is niet dankzij van Geel dat we prijzen wonnen het is extra knap dat we ondanks van Geel nog prijzen behaalde.

Van Geel was een matige td maar het is inderdaad zo dat Feyenoord heeeel veel slechte td's heeft gehad. Van geel gaf in iedergaval niet meer uit dan hij had. Schrap deze functie in de huidige vorm je hebt er niks aan.

Het technisch faillissement is opgelost door de jeugd opleiding en de vrienden van Feyenoord. Niet door van Geel!!!
Leg mij met cijfer maar eens uit hoe van Geel daar aan heeft bijgedragen ik ben zeer benieuwt.

Ga je nu appels met peren vergelijken? Beem was een coach en klopt kan er ook niks van. Je moet de vergelijking met Beenhakker maken. Goeie coach maar ook een matige td. Feyenoord heeft heel veel slechte td's gehad constateer dat dan en leer er van ga er niet mee blijven aanmodderen. De functie werkt niet bij Feyenoord kap er dus mee.

En reken maar dat dat met beleid te maken heeft dat je top talenten weg gaan. Dan komt het jong feyenoord in de voetbal pyramide weer om de hoek kijken. En hoe je zelf investeerd. Het blijkt duidelijk uit cijfers dat je beter miljoenen kan pompen om je beste jeugd te behouden dan dat je matige aankopen deed. Dus allemaal verkeert technisch beleid en wie was daarvoor verantwoordelijk? Jawel van Geel.

En leuk zo'n jeugd complex denk je dat de concurrentie stil zit? Nu hebben we geinvesteerd in stenen en koopt 020 de beste talenten weg. Succes dan met je jeugd complex als de toptalenten ergens anders lopen.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Geeft het de club een boost en een totale vooruitgang? Waar baseer je dat op? Bij fc Twente ging het namelijk de omgekeerde richting uit. Jouw glazen bol wil ik ook wel... Zoals ik eerder aan geef gaan we op zeker de gestelde targets niet halen en de kosten weer enorm oplopen. Dat is altijd met bouwprojecten. Het nieuwe stadion is alweer te klein als we er in trekken. Denk je dat de concurrentie stil blijft zitten? Het nieuwe stadion is gewoon een mantra voor de feyenoord leiding die het als retoriek gebruikt samen met loze beloftes om maar te verhullen dat men faalt met de huidige middelen dichter bij PSV te komen. Het getuigt al van slecht beleid dat men kijkt naar de concurrentie en roept zij zijn groot wij zijn klein we moeten een groter stadion... En steken ons verder in de schulden om dat te verwezelijken. Het zou zo moeten gaan dat Feyenoord zo gezond is dat je hebt gespaart en een nieuw stadion dat sportief nodig hebt ter uitbreiding en ondersteunend aan nog meer sportief succes. Nu gaan we nieuwbouw doen met een lege portemonnee. Uitermate onverstandig. En als straks de sportieve prestaties nog tegen vallen wat dan? Want heb nieuws voor iedereen Feyenoord blijft qua middelen zo wie zo de 2de club van nl. Amsterdam is de grootste stad. En rotterdam herbergt ook nog eens 3 betaald voetbal clubs waardoor deze 3 vissen in dezelfde vijver qua inkomsten (dat is het probleem). Laat de huidige leiding eerst maar zien dat ze qua financien dichter bij Psv kunnen komen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat ik vrees is dat als de nieuwbouw er gaat komen dit tot gevolg zal hebben dat er vanaf moment start bouw tot aan de oplevering en ingebruikname totaal geen progressie meer zal zitten in het voetbal, men wacht dan tot het stadion gereed is want dan gaat het gebeuren, denkt men.

Beleid zou moeten zijn dat ook in het huidige stadion ten allen tijden het voetbal voorop moet staan, dus prestaties van de teams, goede scouting en opleiding.
Nu vestigt men alle hoop op een nieuw stadion, meer exposure meer inkomsten enzovoort, ze vergeten dat er aan gekoppeld wordt een grotere schuld dan wel afhankelijkheid naar de geldschieters die de bouw van het megalomane stadion mogelijk maken.

Nog steeds zie ik niet gebeuren dat Feyenoord beter gaat spelen in een nieuw stadion, sorry ik ben daarin niet te overtuigen door alle mooie verhalen van de voorstanders.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Exact Blaak dat denk ik dus ook. Er word altijd wel een quick fix gezocht om mensen aan het lijntje te houden dat prestaties in de toekomst echt gaan komen. Of uitvluchten en excuses gezocht waarom die resultaten nu niet naar wens zijn. Men moet eerst naar zichzelf kijken.
Men mag mij nog altijd uitleggen waarom het dan een AZ en Twente wel lukte om kampioen te worden met kleinere begrotingen. En waarom PSV een grotere begroting heeft dan Feyenoord.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
AZ is kampioen geworden door de financiële middelen die Scheringa beschikbaar stelde middels zijn wurghypotheken, zegge het geld van Henk en Ingrid. FC Twente is kampioen geworden door de gelden uit het vermogen van de muntenman en het geld dat hij verwierf door te speculeren op de toekomstige successen, die vervolgens niet kwamen en waardoor de club degradeerde en bijna failliet ging en die alleen dankzij de belastingbetaler werd gered. Deze successen bleken daarom eenmalig en gingen ten koste van anderen. Daarom zijn het ook geen echte successen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Succes van Twente is in deze exemplarisch voor de situatie die men denkt te creëren door een nieuw stadion te bouwen.
Speculeren op gelden die er gaan komen door de bouw van een stadion, zie waar Twente geëindigd is.
Feyenoord is in alles groter dan Twente, zorg dan ook dat we niet in dezelfde situatie terecht komen.
Bezint eer men begint.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Gelezen en dit scenario sluit ik zeker niet uit als men doorzet en gaat voor het nieuwe dure stadion.

Een hoge schuld dan wel grote afhankelijkheid naar de geldschieters van de nieuwbouw zal ook de club ten deel vallen vrees ik.
En nogmaals een nieuw stadion geeft geen enkele garantie op beter voetbal en prestaties.
Feyenoord heeft dan wel gelukkig geen Munsterman maar wie weet wat er gebeurt als de nieuwbouw doorgaat en het stadion er daadwerkelijk staat.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Exact Blaak ik hoopte al dat jorgen kristensen kwam met deze onderbouwing van het stadion bij fc Twente. Hij ziet namelijk wel de splinter in andermans oog maar nooit de balk in zijn eigen oog. Bij feyenoord kan het net zo gaan als bij fc Twente.

Trouwens waren de begrotingen van AZ en Fc Twente toen met dat geld van scheringa en fc twente met munsterman toen groter dan bij Feyenoord? En zo ja hoeveel groter?

En waar zie je het structurele herstel bij feyenoord na het kampioenschap jorgen kristensen? Heb je niet opgelet? Het is net zo eenmalig geweest als bij AZ en fc Twente. Feyenoord kocht belachelijk slecht in en we zijn weer bijna terug bij af na 8 jaar. Enkel het nieuwe jeugd complex is een verbetering geweest. We leefde met de komst van kuyt en van Persie net zo boven onze stand als az en fc twente deden met hun geld schieters en onverantwoorde risico's. Zij kochte betere speles bij ons kwamen die toppers terug uit club liefde. Nu raken die toppers die terug willen keren op (mss kalou nog). Succes om dan weer voor de prijzen te gaan op de van geel manier. Zijn beleid faalde gewoon 8 seizoenen lang en werd gered door de terugkerende toppers die de gewenste kwaliteits injectie gaven. Na 8 seizoenen beleid van geel zijn we er structureel zo goed als 0 mee opgeschoten.
+1/-0

3 jaar geleden
Jammer, jammer, straks is de club zo'n 40 miljoen rijker maar moet met een B-elftal aan de competitie beginnen aangezien Feyenoord die miljoenen echt niet weer gaat uitgeven. Zal weer een fantastisch seizoen worden...
+1/-2

3 jaar geleden
Voor iets minder of hetzelfde geld gelijk Stengs ophalen. Worden we niet minder van.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Stengs uitgebreid medisch laten keuren voor je daar zoveel geld aan uitgeeft!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Voor je het weet loopt Stengs aan zijn andere been eenzelfde blessure op, zoals zo vaak bij andere voetballers voorgekomen is.
+1/-0

3 jaar geleden
Voor 15 miljoen laten gaan. Matige mentaliteit, suffig balverlies en gekke overtredingen. Zo supergoed is hij niet.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 26.033 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane afstanden arne arnesen being bosz castore conte dirkteur duitsland geertruida gerbrands gimenez has jong kasanwirjo kit knvb koeman kruzen lazio levy marketing middenveldert slot sparta trauner vakkiek wieffer willykment