Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil Steven Berghuis naar Eindhoven halen'

27 mei 2019 21:41 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil Steven Berghuis naar Eindhoven halen"; image source: Pro Shots

Als Steven Bergwijn vertrekt bij PSV willen de Eindhovenaren Steven Berghuis als vervanger halen. Dat weet Voetbal Internation te melden. PSV en Berghuis spraken informeel ook al met elkaar.

Feyenoord zou niet onwelwillend tegenover een transfer staan, omdat hij de enige speler in de selectie is die waarde vertegenwoordigt. Het bedrag dat dat de aanvaller zou opleveren kan dan gebruikt worden om de selectie te versterken. De waarde van Berghuis wordt geschat op 12 miljoen euro.

Meer op VI.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Aldus de info van.............Krabbelul, die geen enkele inside info heeft.
PSV kan hem nooit betalen, want Feyenoord kan gemakkelijk 25 miljoen vragen. Nog een langlopend contract en international ( maar zal niet gebeuren)
 
4 maanden geleden
toch echt voor meer dan 12 miljoen als dat al zo is
4 maanden geleden
Dit betekend het einde van het Nederlands voetbal (lees Feyenoord) Ajax verovert PSV van hun beste man, PSV heeft dan weer geld om Feyenoord te beroven. En er wil niemand naar Feyenoord, begrijp me niet verkeerd, maar Feyenoord zou met dit geld Stengs kunnen halen voor die positie, maar die wil niet naar ons!
 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Jammer, maar het is van alle tijden dat spelers worden gekocht en verkocht. Waarom zou Berghuis ook blijven als er geen sportieve ambities zijn? Deze transfer geeft de noodzaak aan van goed technisch beleid zodat er ingesprongen kan worden op eventuele verkopen of om er voor zorgen dat de vervangers al klaar staan. Met het vertrek van Van Geel is het de vraag of dat goed gaat.
 
4 maanden geleden
klopt helemaal alleen heeft Feyenoord onvoldoende adequaat gereageerd op het vertrek van van Geel.
Troost zou als interim TD het wellicht niet eens zo slecht hoeven te doen echter is het ontbreken van visie tekenend voor de huidige situatie.
 
4 maanden geleden
Hoe de opvolging verloopt is nog niet duidelijk. De RVC zag zich door de druk van supporters en pers, gedwongen Van Geel te ontslaan. Dat voorzag niemand maar was een voldongen feit. Daar had denk beter over nagedacht moeten worden. De mensen die voor het vertrek van Van Geel waren moeten nu verantwoordelijkheid nemen lijkt mij zo.
4 maanden geleden
Is Bilal nog beschikbaar?
4 maanden geleden (gewijzigd)
Noooooit maar dan ook nooit Berghuis weg doen. Dat je concurrentie hem wil, wil juist zeggen dat het de enige spelers is in de huidige selectie die ze zien als een verbetering van hun selectie. Wil je als Feyenoord dus vooruit behoud dan een keer je beste spelers!!!
Je geeft echt het signaal af dat je club 3 bent van nl als je je door PSV laat leegroven. Net als toen Psv wijnaldum en Twente Fer kocht. Zeer slecht signaal. Straal eens wat ambitie uit!
Zelfs met weinig geld is er met onze Feyenoord status en jeugd opleiding een hoop mogelijk.
Dit volgende seizoen is het consolideren. Maar het seizoen er na kan je door goed beleid weer echt mee doen voor de titel.
Verkoop juist spelers die je niet naar een hoger niveau brengen en op leeftijd raken voor minimaal de aangetrokken prijs.
Botteghin, van der Heijden, van Beek, Sinisterra, Larsson, mss huur verkoop Nieuwkoop.
En verkoop spelers waar je potentiele top talenten hebt op die zelfde posities. Wel de huidige spelers slijten voor minimaal de aankoop prijs.
Haps (je hebt Malacia), Toornstra (je hebt kokcu).
Zelfs st. Juste kan je goed verkopen want staan weer genoeg rechts backs te trappelen om bij Feyenoord te komen spelen.
Karsdorp, Janmaat.

Dan bouwen aan een nieuw team.
Behoud: Berghuis, Vilhena.
Minimaal aankopen. Koop enkel spelers die je versterken op kwetsbare posities en in potentie je team naar een hoger plan kunnen tillen.
Koop: van Drongelen en Bazoer en als je genoeg geld over hebt Stengs.
Eventuele huur of koop (Janssen en Fosu-Mensah einde van dat seizoen transfervrij): Janssen, Karsdorp, Fosu-Mensah.
Haal transfervrije spelers om gaten op te vullen in je selectie.
Fer, Maher, Narsingh, Assaidi, Drenthe, Douglas Teixera. (Mss van Der Wiel bij verkoop st. Juste en als Karsdorp of Janmaat niet lukken of Vlaar als hij weinig salaris vraagt als mentor voor een jonge verdediging).
Eventuele andere transfervrije opties die voor ons niet haalbaar zijn:
Chong (als zijn contract echt af loopt alles doen om weer terug te halen), Robben, Babel, Boussoufa, Afellay.

Aangevuld met de overgebleven selectie spelers en jeugd talenten kan je echt een prima team formeren. Het is maar afwachten hoe de selecties van de concurrenten er uit gaan zien na hun mutaties.

Straal als Feyenoord ambitie uit! En maak er weer een club van om serieus rekening mee te houden. Het kan! Doe het dan ook! Geen woorden maar daden.
 
4 maanden geleden
Tonny is na 6 (!) jaar toe aan een andere club.
 
4 maanden geleden
Dat is dus onzin. Waarom zou je niet ergers lang voetballen? Vind je Vilhena een goeie speler of niet? Daar zou het alleen over moeten gaan en dat hij bij tekend,
Denk je dat je voor het bedrag van Vilhena minus de kosten een betere of kwalitatief gelijkwaardigere Spelers als Vilhena kan vinden? Ik denk van niet. Zeker niet met onze Scouting. Vorige seizoenen is die namelijk nier erg succesvol gebleken... Dus behoud je top spelers die nog kunnen groeien.
 
4 maanden geleden
Nee ik ben klaar met Tonny. Loopt het gehele veld over , maar nooit op zijn eigen stek. Loopt sowieso (te) met de bal. Na 6 jaar wilt hijzelf ook verkassen. Kökcü op zijn plek gaat die plek beter invullen.
 
4 maanden geleden
Eens maar mss lag het ook aan gio. Vilhena lijkt me een prima box to box speler of bal af pakker op het middenveld. Ik wil hem nog wel eens zien functioneren onder Stam. Kijken of hij dan nog uit positie loopt zo ja meteen wisselen. Kokcu lijkt me een heel ander soort speler veel meer techniek en creativiteit.
 
4 maanden geleden
Uit alles blijkt ( bleek) dat Tonny hier klaar is. Nieuwe bezems vegen schoon.
 
4 maanden geleden
Nogmaals waaruit blijkt dat? Tonny is de enige oranje international die we nog in de selectie hebben. En jij wil er van af?

Laatste nieuws