Transparent
Inloggen
Sluiten

Verklaring Feyenoord: 'Veiligheid kon niet gewaarborgd worden'

25 mei 2019 17:02 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Verklaring Feyenoord: "Veiligheid kon niet gewaarborgd worden"; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft op de eigen website een verklaring gegeven over de gebeurtenissen in Amsterdam van zaterdagmiddag. Nadat meegereisde familieleden van de spelers van Feyenoord onder 19 werden aangevallen, werd de wedstrijd stil gelegd. Volgens de club kon de veiligheid van de spelers, familieleden en andere genodigden van de club niet gewaarborgd worden, waardoor de wedstrijd definitief werd gestaakt.

Alle aanwezige betrokkenen van Feyenoord hebben uiteindelijk wel veilig en ongedeerd kunnen vertrekken.

Meer op Feyenoord.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Het goedkope en schreeuwerige klootjesvolk zal het nooit leren , zo leert deze bijdrage ons… . . . .
4 maanden geleden
Gewoon 0-0 als eindstand = Feyenoord kampioen. Geen gelul meer uitspelen op neutraal terrein zonder publiek etc. Zij komen het Feyenoord familie vak in dus ZIJ moeten worden gestraft, maar ja...de K N J B....beslist!
4 maanden geleden
0-0 uitslag plus extra straf zou mooi (kampioen ivm verlies AZ) en terecht en nog een beetje vernederend zijn idd. In 2002 kreeg keeper Malkowski al klappen. Daarna in 2004 het dieptepunt op diezelfde toekomst in de geschiedenis tov oa van Persie. En nu wederom een dieptepunt tov familie spelers op de tribune die altijd met rust worden gelaten. En de reactie van ajakkes we keuren het af, vervelend voor beide clubs en we wachten tot de KNVB met een verdiend sportief slot van de competitie komt, pfffff.
4 maanden geleden
Het is weer zover, de amsterdammertjes hebben het voor de zoveelste keer verpest. Wat zijn het ook vieze honden. En die van der Sar doet er natuurlijk niks aan Nee want het is zijn heilige club. Wat een eigenwijze snotbongel is dat ook. Kan hij zijn hoofd nog hoger krijgen? Als je hem zo ziet lopen, ik betwijfel het. Maar goed, als het Feyenoord was geweest, was de KNVB al lang met een veroordeling gekomen. Nu natuurlijk niet, want nee, Ajax is zo goed, Ajax is zo geweldig, bah, wat een wereld, kots.
4 maanden geleden
Tja!het is een beschermd soort maak niet uit wat deze griezels doen of veroorzaken toch knjb?
4 maanden geleden
Antwan.vl.hier bij wil ik graag reageren wat gaat ons Feyenoord daar doen in Godsnaam blijf daar aub weg mooi dood laten vallen.in 020.en waarom altijd kritiek op Feyenoord nu zelfs nrc over de jeugd op lijding en natuulijk Sjaak Troost niet te vergeten altijd kommentaar maar dat 020 2 oude spelers heeft aangesteld hoor je niemand over.Feyenoord SUCCES Wimpie Janssen.met uw trainers staf en je nieuw maneger.
4 maanden geleden
Het is niet voor het eerst dat Ajax de veiligheid van bezoekende (jeugd)teams en hun familie niet kan waarborgen op de Toekomst. Zolang de club geen duidelijke maatregelen neemt, zou ik als bezoekende club weigeren daar nog uitwedstrijden af te werken.

Laatste nieuws