Transparent
Inloggen
Sluiten

Kampioenswedstrijd Feyenoord onder 19 gestaakt vanwege ongeregeldheden op tribune

25 mei 2019 15:39
Foto: Pro Shots

Kampioenswedstrijd Feyenoord onder 19 gestaakt vanwege ongeregeldheden op tribune; image source: Pro Shots

De kampioenswedstrijd van Feyenoord onder 19 is zaterdagmiddag na ruim een half uur spelen gestaakt. Op het complex van Ajax werden familieleden en vrienden van Feyenoord-spelers aangevallen door aanhangers van de Amsterdammers toen ze juichten bij een grote kans voor de ploeg van Dirk Kuyt. Feyenoord zou aan een gelijkspel voldoende hebben om uitgerekend tegen Ajax de landstitel binnen te slepen, maar het duel wordt zaterdag niet verder hervat.




Tags

kampioenswedstrijd aanhangers familieleden juichten kuyt landstitel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Heb het net gelezen.
Diep treurig! Waar praten we over.
Respectloos!
+1/-0

4 jaar geleden
In 2002 kreeg keeper Malkowski al klappen. Daarna in 2004 het dieptepunt op diezelfde toekomst in de geschiedenis tov oa van Persie. En nu wederom een dieptepunt tov familie spelers op de tribune die altijd met rust worden gelaten. En de reactie van ajakkes we keuren het af, vervelend voor beide clubs en we wachten tot de KNVB met een verdiend sportief slot van de competitie komt, pfffff.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westen westerse wieffer yoda zorg