Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia in definitieve selectie Jong Oranje

24 mei 2019 13:43 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Tyrell Malacia in definitieve selectie Jong Oranje; image source: Pro Shots

Tyrell Malacia is de enige Feyenoorder die deel uitmaakt van de definitieve selectie van Jong Oranje. Middenvelder Jordy Wehrmann zat ook in de voorselectie, maar hij werd door bondscoach Erwin van de Looi niet geselecteerd. Jong Oranje speelt op vrijdag 31 mei in Doetinchem een oefenwedstrijd tegen het Olympisch elftal van Mexico.

De oefenwedstrijd geldt als voorbereiding op de kwalificatiereeks voor het EK van 2021. Jong Oranje zit in een groep met Cyprus, Portugal, Noorwegen, Gibraltar en Wit-Rusland. Alleen de groepswinnaar en de beste nummer twee van alle groepen is verzekerd van een plek op het EK. De overige nummers twee spelen play-offs.




Tags

jong oranje malacia tyrell cyprus doetinchem erwin gibraltar groepswinnaar looi mexico noorwegen portugal rusland uitmaakt wehrmann

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall gimenez gravenberch herik jong keo kompas kroes madrid middenveldert milambo phat praag rvc slot stengs tai thao timber trai ueda willykment woerts yoda